Scouter istället för klassfest?

Ja, idag har John Bauer ledigt för att det är Dreamhack. Imorgon med! wiihu. Så idag har jag legat i sängen hela dagen, kan ni fatta det? Jag vaknade klockan 11 och gick upp klockan 4. Jag är hopplös, men men, det är Nathalie Starcevic i ett nötskal.

Så idag var det klassfest och jag länktade som bara den. Men jag mådde inte så bra och när jag hade beslutat mig att åka dit ialla fall så kom inte min buss? Jag får lite lätt panik på dessa bussar som inte kommer. Jag missade då 15, 1 och 2 :an så om jag skulle väntat på dessa två sista bussarna skulle jag kommit en timma efter alla andra och då hade de ätit och var klara. Kul? NEJ.

Men jag träffade Sara Johansson (Lydias syrra) på bussen och hon skulle ner till scouterna. Så vad gjorde Nathalie?  Jo hon hänkade med till scouterna och tala om vilken tinituss jag har nu. Förlåt för stavningen. Så nu har jag vart nere i Kyrkan och tagit hand om några jobbiga ungar men jag överlever.

Och lite efter som jag är kommer det några bilder från de vita Stockholm.

Läs,Kommentera & Njut


    
Stockholm :D

Stockholm, den stora staden även kallad Sveriges huvudstad. Jag är här med häng med nu, min mammas mammas syster. Fattar ni? Min mormors syster med andra ord. Hon har en lägenhet här och detta är andra året i rad som jag är här. Det är faktiskt mysigt men en sak som jag vet är att jag aldrig skulle kunna bo i Stockholm. Jag blir ju nervös bara när jag ska titta på trafiken och jag menar hallå? vad är det för system som de har på bussar. Kom till Jönköping så får ni se att det är mycket enklare och bättre system än dessa förbaskade stämpelkorten. Men jag ska ju inte klaga? ´Stockholm har sjukt mycket som inte vi har. Shopping till massor.

Jag kom hit i Torsdags och jag hittade inget tills nu på lördagen. Och då hittade jag sjukt mycket. Och nu har jag ont i var enda muskel till och med de som jag inte viste fanns. Och nu har min feber försvunnit. Jag fick feber på torsdagen och nu har den gått över. Hurra!

Idag är det den 22/11 1008 och då menas det att Hannes Jerrefalk fyller 17 år. Hannes har jag känt sen jag föddes alltså 16 år. Han är super bra och förtjänar ett Grattis ;)


Sen har vi Gentiana Gjikokaj som vill bli kallad Genta men får bli kallad Geta av mig :). Hon fyller 16 idag!. Geta har jag känt i snart 4 år. Du är bra! <3
 (hade ingen annan bild)

Läs, Kommentera & NjutOlle Lydia & Madde Lördag

Lite hopp men jag orkar inte lägga ut en hel vecka ;) haha ! denna lördagen blidde det Olle Lydia och Madde. Sjukt nice Kladdkaka och Pelle ;) xD haha! Och puzzel ;) haha! sjukt skoj ,. Skratt och 123 och mycket mer som ingen annan kommer fatta ;) haha! det var skoj! :D

Läs, Kommentera & Njut


Söndag, Idol

Kalla mig seg men jag orkar inte lägga ut ;) haha men denna söndagen var typ bäst på länge! Fillan, Lydia och jag drog till Idol som kom på a6. Jag tog på mig tantkläder och tog fotografi och sen var jag med i en tävling på Blocket som jag har spelat på varje rast i skolan (A) och jag kom tvåa och vann en signerad Idol T-shirt och Idol boken men den orkar man icke ! :D Mycket skratt och Flum den dagen! :D haha! Sen Kom mormor och Morfar och hämtade mig för att Oscar(min Kusin) fyllde år. Grattis till Honom! :DNe nu lovar jag att uppdatera mig ;)

Läs, Kommentera & Njut


  'Lördag, PB!!!

PB Dagen idag . Sjukt lyckad. Lydia sjöng Malin dansade och Manlin är så sjukt bra! Fattar ni att jag nästan var på väg att lipa när hon dansade? SÅ sjuukt bra! hehe!

Senare på kvällen var det Lydia med film Kex och chips :D! Lamaste kvällen. Hahaha Lydia kan få sina flumanfall. Jag ville att hon skulle gå runt 11 för jag var så sjukt trött och Lydia skulle gå . Efter någon timme gick Lydia hem , jaapp!

Dagen var bra, pussa på den !

Läs, Kommentera & NjutGratismode.se

Gratismode.se gå in och bli medlem :D As nice. (mest för tjejer) :p

www.gratismode.se/?c=2629

Fredag, tonår

Fredagar är BÄST! Förutom mattelektionerna som man har sista lektionen i 3 timmar "/. Men men . Senare på kvällen är det dags för Tonår. Jag älskar alla människor där . Det är en sån sjuk känsla att komma till Kyrkan och känna att man är välkommen och att man kan få träffa alla människor. Underbart!

Thea och jag tog spritpennor och målade Lydias lugg grön, röd och svart. Jag ska bara lägga till att det inte går bort xD

På kvällen kom Fill och hans kusin Oscar som ser ut som Sebastian Krantz lillebror xD haha. Kvällen blev bra med mycket skratt och en sjuk film och så ska vi inte glöma fikat! :D

På natten sen skulle vi hem så jag och Lydia gick till Esplanaden för att ta bussen hem och då blidde det bråk. Efter vi hade åkt hem var Leena och Thea kvar och de hade blivit ett större bråk. Tack för att vi åkte hem!

Tack för en sjuk bra kväll!

Läs, Kommentera & Njut


Torsdag

Skolan var sjuk slapp idag. Sovmorgon , åka till bibblan och hyra en deckare sen gå promenad med läraren Cecilia till skolan. Sen gå en lång promenad med NV. Sen hem och va med de underbaraste tjejerna på jorden . Fillan och Lydia.


Läs, Kommentera & Njut


Som ni kanske märker mår jag inte bra fysiskt och Psykiskt så uppdatering kommer efter någon tid. Jag lovar!

(Just det ja, jag har fått en ny sms kompis ;) Olle!) haha!

Onsdag.

Ehm ja. Dagen Skit! Var på AD träffade Fill de va bra. Resten gråt och jag orkar inte mer . Kan sammanfatta allt så!

'

Läs, Kommentera & Njut

Tisdag.

Idag var det skolan som vanligt. Skolan är sjukt rolig just nu :D, fråga mig inte varför men det är den ;). Sen åkte jag hem och sen åkte jag till Coachningen. Underbaraste barnen helt klart. De är helt underbara ! Mitt humör blir på topp när jag tar hand om dem :D. Sen vart det kyrkan med Lydia och Fill. Snacka om en hel galen kväll. Den bästa på länge kan man säga! Fill och jag spelade något som var typ Tecken3 spel xD haha shiet. Ormen säger jag bara och då talar det för sig själv. Sen kom fin fina Lydia :D . Vi sjöng fikade snackade och hade allmänt SJUKT kul. Tack för det. 

Och jag har ju lite platt hår nu! :D och skolkatalogen har kommit. En lyckad dag! :D

Med er är jag som bäst 

Läs, Kommentera & Njut

Måndag.

Lite efter men men . Idag så var det en sjukt bra dag :D haha ! I skolan målade jag som ni ser Filip sen fick jag veta att Nicklas hade lekt med min kusin när han var liten och det är inte ens roligt men om ni känner mig så flabbade jag så att jag började att lipa xD . Och idag har jag plattat hår med ! det ni ;). Senare på dagen kom man hem till en underbar familj sen åkte man till BASKETEN:). Efter 1 månad tränade jag :D. Och detta är bara för att jag har vart sjuk var enda måndag när vi hade träning. Slå det ni! Men det var skönt att komma tillbaka!

Läs, Kommentera & Njut
Filip

Ja, Detta är då Filip Djurberg som jag har målat *stolt*. Haha.

Släkt Söndag.

Söndagen tillbringade jag hos min mormors syster och hennes fullvuxna barn xD haha det var släktkalas på landet . Wihu eller något. Det är väl inte det roligaste men det funkar. Och vet ni vad? på landet var de mycket mycket snöööö :D:D:D:D:D. Så kusinerna och jag lekte lite :D haha xD

 

Love SNÖ!

Läs, Kommentera & Njut

Lördag...LIVE

Idag Blev det soova hela dagen. För mina ögon vill inte riktigt må bra :( för mkt datOR tror jag :p (Johannes kolla att jag skrev datOR nu). Senare på kvällen blev det min kära vän Ida som jag träffade nere vid esplanaden sen åkte vi in till LÖRDAG LIVE. Sjukt rolig kväll med mycket folk och med Ida kunde det inte bli bättre :). Mitt under en bön kom jag på att jag hade glömt Idas halsduk hemma xD hahah fatta att vi skrattade när jag sa det direkt efter bönen. hahahaha. Aja hoppas ni andra hade det bra`?

Läs, Kommentera & NjutFredag, snöööö

Jag vaknade på morgonen och åkte till Bowling arenan med min mormor och morfar och där träffade jag min morbror och mina kusiner. Sen efter bowlingen åkte vi till Donken senare åkte vi hem. Sen när jag var hemma började det att snöa!!!!!! FATTAR NI?`det snöade i jönköping och jag har blivit blödig på sista tiden så jag började att gråta utav glädje.  Jag längtar något ENORMT till julen och advent och när jag såg snöflngorna började jag att gråta :D

Och så var det Halloween och de firade inte jag ,vrf? Jag vet inte . Orkade bara inte göra någonting så jag satt inne vid datorn och tv hela kvällen sen somnade jag runt 1 :DHappy Halloween

Läs, Kommentera & Njut
Torsdag, Mamma Mia

Idag var jag med min mormor på Mamma Mia sing a long. Det var sjukt roligt men lite tråkigt att vi var bara 20 st i salongen så ingen vågade sjunga :p haha men man sjöng lite tyst ;). Sen skulle vi hem och blåste nästan bort . :D
Det var min dag. Puss på er! :D

Läs, Kommentera & Njut


RSS 2.0