Onsdag, skit!

Jag coachade idag. Sen skulle jag vara duktig och gå till Willys och fråga efter jobb. Fick jag det? NEJ, alltså jag får rååå damp. Jag har sökt till huuuuuur många jobb som helst och jag är i ett desperat behov av pengar. Kan verkligen inte göra någonting längre för jag måste tänka ekonomiskt och det suuuger! så om någon vet var jag kan få ett jobb så snääääälla kontakta mig. Är verkligen desperat.

Senare på dagen blev det film med Elin och Lydia och Malin. Imorgon ska Lydia åka till smaka & se. Och det ville ju jag med men hade inte RÅD!!!!!! Så har det så bra Lydia och ni andra som ska dit.

Och en helt annan sak. På lördag vill jag har en liten Halloween fest i kyrkan någon som är sugen (A).
Vi avslutar detta inlägget med fin fin bild på Lydia :D
Läs, Kommentera & Njut
Tisdag, Ida :D

Idag var det Ida, efter så där 10 år så träffas vi :D jippie. Vi åkte till stan vid halv 1 sen var vi där och tog sönder staden Jönköping ;) nej då. Men vi skulle gå på High school musical 3 och den var bokad halv 7 så det var bara att vänta. Vi satt på Donken och käkade och snackade i över 2 ½ timme. Sen då så kom Bertil och Klara gående där. Och då satt vi kvar lite länge xD typ runt 4 gick vi ut från donken xD. Sen följde Klara med mig och Ida till filmen. Nice! Vi skrattade för allting och de på salongen trode nog att vi var koko i bollenxD tack för en mycket lycklig och bra dag! :D <3

Läs, Kommentera & Njut

      
          
Måndag, början på lovet

Början på lovet började jag med att coacha mina små gullungar :D haha de va nice eftersom jag gillar basket och då ät allt nice! :D sen degade jag och tråkade tills det slog mig att kanske jag skulle kunna kolla vad Klara gjorde idag ;). hehe, hon var då med Malin och Erica. Jag åkte till juneporten för att träffa dem efter sin hårda dag på "jobbet" sen åkte vi till Habo:D. Vi gick till Malin sen drog hon och jag Klara och Erica gick till Anton och Harald xD (kan inte riktiga namnet) haha färga håret på Harald och Nathalie gjorde en liten slinga i Antons hår som blev skit fult (stolt) .

Sen kollade mamma och jag igenom alla våra kort. Och jag hittade dessa underbara kort på söta mig, när jag var liten. Allvarlig jag vill ha en så söt unge när jag ska få barn. Jag är kär i mig själv som liten xD Puss på kvalliten, kort på kort är grejer det.

Läs,Kommentera  & Njut

  
 


Söndag med Lydia och Tina

Söndagen var här och detta var den värsta söndagen jag någonsin har upplevt. Jag och Lydia segade framför datorn hela tiden och kollade på filmen breathing room. Den sööög! Vi sov nästan hela dagen, i väntan på att Tina skulle sluta sitt jobb och komma upp till mig,

När Tina kom blev det full rulle. Te, kanelbulle, kakor och sist men inte minst nässpray. Tina är sjuk och hon har aldrig använt nässpray xD haha ni skulle se henne. OJ,VILKEN ANNAN KÄNNSLA DET ÄR NÄR MAN HAR TAGIT NÄSSPRAY: HUR MÅNGA SKA MAN TA? hon blev nog lite hög efter de doserna ;) hehe Kvällen var nice men dagen skulle man lätt kunna räkna bort.

OCH idag fick jag mina skivomslag av Lydia, efter sådär 7 månader <3

Läs,Kommentera & Njut
Lite smått hjälp...

Jag vill ha lite hjälp från er läsare. Jag vill absolut inte ha en modeblogg eller något liknande. Jag skulle vilja veta vad just NI vill läsa om i min blogg. Kommentera snälla :)
Lördag kväll med Tjejorna

Japp, då var det lördag. Vad gör man på en lördag? Jo man är med den underbaraste människan i världen,Lydia på Felicias Gymnastiktävling i HVA sporthall. Sen skulle man till A6 efter det(i och med att jag aldrig är där,hehe) men när vi såg 1:an tänkte vi att vi kunde ta den och byta till 3:an och då såg vi 13 åka ja men då tar vi 1:an sa vi då vad händer då?Jo 1:an åkte och samtidigt kom 15 så vi drog hem. Hela dagen spenderade vi framför datorn. Vi har hittat en lista på 1001 filmer som man måste se innan man dör och dessa filmer beslöt vi att vi skulle kolla tillsammans på. Så nu är det bara att börja då, hehe. Senare på kvällen gick vi och hämtade Sebastian hos mormor och morfar. Sen kom vi hem och åt lite mat.

Senare på kvällen var det film tajm med Tjejorna, Fillar,Lydia,Elin och Emilia. Mycket skratt och svary movie filmen gjorde det bättre xD hehe på kvällen/natten gick vi hem och nanade så söt så.

Läs,Kommentera & Njut
Fredag

Fredag, Fredag, Fredag. Härliga Fredag. För på fredagarna brukar man ofta vara i den härliga Kyrkan. Det var sjukt länge sen tonår var nu så det var en underbar kväll men mycket prat och dans och mat. Thea, jag , David och Frida var värdar för kvällens tema som var någonting om höst. Thea och jag dansade nästan hela tiden under kvällen medans de andra dukade fram allting. Eva,Lydia,Filip och Stefan gjorde mat och efterrätt. De va tacos och marrängsvis(vet inte hur det stavas). Detta var sjukt gott och satt fint i magen. Under kvällen åt vi mat snackade hade andakt och senare på kvällen gick jag och Filip ner till "replokalen" och spelade och sjöng. De var sjukt nice. Jag måste tacka alla för denna underbara kväll. Och ni andra är självklart bjudna till tonår i Missionskyrkan fredagar klockan 19.00. Det är såå värt det.
Sen när jag kom upp från replokalen fick jag ett snyggt halloween tema på min mobil som lilla Thea hade gjort. Ta hand om er.

Läs,Kommentera & Njut
Välkommen!

Hejsan svejsan! :D Nu har min blogg kommit igång, Detta är ingen modeblogg eller liknande utan det är en blogg om mig och mitt liv. Jag måste Tacka Kajsa för att hon har fixat min design på bloggen. Tack.
Hoppas ni har en underbar dag. Det ska i alla fall jag göra trotts min Naturvetenskap som jag har nu i 3 timmar. :D

Läs, Kommentera & Njut :)
  
 
 


RSS 2.0