Gott nytt

Varför säger endel så? Varför säger de inte år med :p?
haha!

Blivit besatt av one tree hill!!!!!

Nu ska jag snart till habo och ha en sjukt bra kväll/natt! TJATJA

20.00?

Känns som om klockan vore 20.00 när den är 16.45 haha! Äcklig känsla!

Ont i nacken fortfarande, perfekt! Nu blir det att ta bort den röda färgen i huvet! Hej Brownie igen!

ÄLSKAR

HAHAHAHA
så klockren!

Smärta!

Har äckligt ont i min nacke, nackspärr , mums eller inte! Grät idag på morgonen när jag inte kunde lyfta på huvudet fick skrika på mamma i panikton! HAHA , nu har de blivit liite bättre...men de gör fortfarande ont!

Mitt horoskop säger att jag kommer ha de stressigt och att min planering inte kommer räcka så långt de kommande veckorna. Kanske dags attt göra klart allt så jag inte skjuter upp det?

Så får det blir. Tja

Namnsdag!

Nathalie, Natalia är det idag, och då menas det med att jag har namnsdag! Wihuu eller nja, finns inte så mycket att ropa hej för haha! En namnsdag är inget direkt som jag firar :pJag och Cassie , hästtjejen eller inte! :D

Snart kommer Jenny hit, LOST MARAT(H)?ON  AWESOME!

ROPA, haha!

Pappsen är ju i Serbien just nu, och när min kusin ska förklara att vi ska sätta på skype, så skriver han såhär :

Pappa ropa po mamma!

Översättning pappa ropar på mamma! Jag garvar sönder inte vet jag varför inte ens kul men men .

Pank,broke

Finns många ord för att förklara att man inte har några pengar kvar! Eller jo det har jag men nu ska jag spara! Gick ju bra tills mellandagsrean. Men är ändå nöjd höll hårt i mina pengar :) De som jag köpte får ni reda på någon annan dag!

Hello KurtVad bästa man är på att använda ritplattan!

sniffar

Sitter här och sniffar nagellack! MUMS

helgen

Denna helgen har nästan vart datorfri, tror det eller ej! Skönt! Därav dålig uppdatering! Har varit ute i snön varje dag :D Och jag får panik på alla som vill ta vinterbilder hahaha!varenda kotte vill att jag ska fota dem, jag har ju inget annat för mig? haha!

nu sitter jag och experimenterar med nackellack, stavas det så? :O aja!

Take care!


Ritplattan..

Jag känner att jag måste lämna tillbaka den. Känner mig så dum men vet faktiskt inte varför jag önskade den. Jo för att den skulle underlätta de jag gjorde i Ps osv. Men hur mycket kommer jag har användning av den? typ inget, då är det bara onödigt att den ligger här hemma och skräpar. Känner mig jätte dum och mina föräldrar är besvikna vilket jag kan fatta...

Julaftons punkter

Här kommer det mesta från gårdagen!Röd klänning - bik bok
Lack leggings - eko
klocka - ur & pen
armband - indiska
ring - hm
röda tippar på naglarna

Så såg jag ut, inte något att ropa hej för!

JulklapparDigitalfotoram, Peak mössa, schampo och balsam för lockigt hår, biokort, pengar, ritplatta, objektiv till min kamera och annat smått och gott! Mer info om objektivet och de andra kommer senare :)


Och en barbapappa kudde! HAHA , den goaste gudden som finns, kan inte beskriva hur gossig den är ! :D

Det var de, roligare än så blir de icke :D

6 månader...

blir jag 18!!! :D

Julen är här

God Jul!
Hoppas ni får en super dunder bra jul! mina klappar kommer upp senare ikväll eller imorgon.
Nu ska jag ut i snön och leka med min bror!


Uppesittarkväll

Japp, uppesittarkväll med bingolotto får vara början på en bra jul!Lotten,Penna och ett glatt humör, inget kan bli fel nu!

As garv

HAHAHA


Inte riktigt!

Tiden stämmer ju inte exakt nu men ni fattar vinkelnOm några timmar är det jul. Då är jag lycklig.

Datorförbud

Japp, nu har mina föräldrar sagt stopp, haha ! Sitter sjukt mycket vid datorn så efter klockan 9 tar dem den! Hurra eller ngt, nu är klockan halv 10 ... De kommer dampa, nu kommer mamma med måste lämna ifrån mig den! Hej

Idag fotade jag en vovve!


Nu tar jag stekpannan

HAHAHa


MOVE


Braiga sidan!

Har ni inget att göra när ni sitter vid datorn? Gå in på den här länken www.slösurf.nu as nice,! tipsa era kompisar om dena sidan me!
Ha det tills dess!

Yesterday

Toni Braxton – YesterdayPsyket förvandlas till ett monster, måste släppa ut mina tankar, gråta ut. hungern finns inte alls längre, känns som att allt är onödigt. Ge mig en tidsmaskin och spola tillbaka 2 månader när allt var nästan normalt!

Dagens glömska!

Att det är 4:e advent?! Och jag har inte vart hemma någon söndag, har varje söndag haft något med basket att göra... ILLA!

Bara för det
ska jag sova nu! Tja!


Nathalier och Jennyer?

Hur säger man då? hmm många nathalior/er eller ah! Skit samma! SNÖÖÖ! Jag älskar det dock väldigt kallt! Frös om de som jag inte ens trodde att jag hade! Haha men dagen blev bra! Jenny, fotade, värma oss med pepparkakor och oboy, stan köpa de sista julklapparna! Nice!


Efterlyser!

Jag älskar allt som har indian-tema! Förra året var jag så dum att jag inte köpte indianskorna eller jag hade inga pengar! Detta året har jag det men då finns det ingenstans att hitta!!!! VAR HITTAR MAN LIKNANDE SKOR SOM DESSA???


Börjar igen!

Kunde inte hålla mig borta haha ! Jag ska börja blogga här igen så fort min nya design kommer upp, och vem vet hur långt tid det tar?! Sen ska jag ändra allt! Det jag skriver om, mer foton osv...

Ha de bäst tills dess!

Korkade? haha

Alltså, jag har slutat blogga här, men går fortfarande in på bloggen. Nu ser jag att jag har hur många läsare som helst, fattade inte ni ;)? Jag har bytt blogg xD hahaha!

NY BLOGG!

Ny blogg, vill ni läsa den kommentera detta inlägget och skriv eran blogg eller mejl så jag kan ge er den!

RSS 2.0