Michael Jackson


Bara för att jag är såååå bra i Paint ser ni INGET ! Men tryck på bilden och läs!

Tryck även här när de snackar om att en del tror att döden är en bluff. Vad tror ni? det skulle tyvärr inte förvåna mig men jag tror faktistk inte det! Men det ser ut som att kroppen rör sig.

Dålig uppdatering

som sagt, men nu idag fick vi reda på att vi måste jobba över ganska mycket nästa vecka..... så ni komme nog få se mindre av mig! Tyvärr!

men men, solen lysen (inte här men kanske hos er) och då ska man inte sitta och läsa min suuper braiga blogg. Om ni vill det så får ni väl kolla gamla inlägg eller något tills nya bilder osv kommer fram!

Skämt?

HAHHA jag  har varit skiit dålig på uppdateringsfronten, men förstå mig mina läsare, jag jobbar från halv 7 till halv 4. Sen ska ja hem och fixa och dona med huset, ni kanske förstår? Men det roligaste är att min statistik har ökat uppåt hela tiden xD hahahah Skämt?

Borta?

Michael Jackson! Bästa låtarna som har funnits. Halv i idag fick jag reda på detta och blev helt chockad! är det verkligen sant?

Thriller sålde 52 miljoner exemplar vilket är rekord, han har äver rekordet i att ha gett pengar till välgörenhet.

Sitter nu och lyssnar på låtar......


älskar hans låtar så är det bara!!!!

mkt tårar

Nu har det fallit många tårar, kommer sakna dem nu i 3 veckor...

men nu ska jag även ta hand om hushållet. Jiipppiiee eller något! Hur ska detta gå? Uppdatering kommer...

tänkte gå och äta mig tjock på godis, see ya!

Hard work work...

Jobbet tar kål på mig! Och jag har bara jobbat i 4 dagar!!!! Stå upp 8 timmar i streck, prova det ni!


Kommer ni ihåg denna xD ?

17 idag!

Idag fyller jag 17 år!

Jobbet

Gick asa bra! Inte roligt och inte tråkigt, sådär lagom bra blandning!

Ska sova nu!

Rösta

Hej och hå är med i tävlingen, veckans blogg klicka här för att rösta på mig !

Besvikelse

Hittade en klänning och två linnen, trosor och smått. inget mer vet ni varför? För idag skulle man vara tjock, 40-44 , L-XL. Inga small. Bajs

Ledsen och imorgon börjar jag jobba! Så ha en bra kväll

Do it!

Kolla vad jag hittade nyss! HAHA tryck

HÄR

för att bli medlem och få glass :)

Eller tryck på bilden med.





Jag skulle sjuukt gärna vilja vinna the sims spelet, sååå snälla bli medlem för jag får poäng för varje som anmäler sig :)


HAHA

Vattenkrig idag, sen film maraton med falimjen, mycket bra och sömnig dag! Imorgon är det G-kås/ullared, hälsa om ni ser mig xD haha!

Jag vill så gärna lägga in massssoooor av bilder men jag har spillt ett fullt glas med vatten över min dator så de funkar lixom inte att lägga in ngt. Suurt..... men men ni får nog några bilder ...snart....

Hur har er dag vart?

Sovande Nathalie

HAHA sov som sagt och sket i nyhem, igår var jag hos mormor och morfar och åt middag! Idag är de att hoppa som grodor runt en blommig pinne!

HAHa min uppdatering är verkligen i botten nu, ni stakars få läsare får stå ut med detta tills jag ha ett roligt liv att skriva om!


Idag gäller det!

Idag släpps Harry Potter och halvblodsprinsen ut biljetterna till premiären den 15 juli! Tyvärr så kan man inte gå själv men ska såklart se den!

Älskar filmerna, men orkar dock inte läsa böckerna vilket är surt för det skulle jag gärna vilja, men nu ska vi tagga filmen!

Home, and (inte) åka igen!

Är hemma nu, ska duscha och lite sen bär de av till nyhem igen! Fett Nice var det ! fast idag ska vi sova över hos malin. vi gick 3-4 km innan bara för att komma till tågstationen, barfota i tygskor som är nya, fina blåsor har jag nu"

Det var ju fel på blogg.se så ny kommer detta upp! Så jag drog INTE till nyhem sov hela dagen! Ska äta pizza nu!

Nyhem

Idag bär det av till nyhem. Ni får ha de så bra tills dess. För det ska jag ha ! Jag ber så sjuuukt mkt om ursäkt för att jagf är så dålig på denna bloggen. Men är trött på designen och allt och pallar helt enkelt inte mer känns det som. Eller jo det gör jag men just nu är jag lite trött på den! Jag håller på med ett bloggkrig det kan ni läsa om på min och Lydias blogg som jag känner att jag är mer aktiv i ! www.rebellenln.blogg.se Sorligt men den är sjukt mkt roligare just nu än min =) Men ska förstås ALDRIG sluta blogga, på ett bra tag. haha!

Ha de bra!


Kass uppdatering!

Men hallå? Det är sommarlov och jag ska jobba nästa vecka så nu måste ja leva livet! HAHA men de som är så sjukt är att jag alltid går in på bloggen 10 miljoner gånger per dag men orkar inte skriva ngt, typ bud på att göra fjortisvideoinlägg!

Önskelistan

Jag fyller år den 24 Juni så här kommer lite av vad jag önskar mig, fail blev bilden men fick lite smått utbrott och sket i att göra den bättre!


När man sitter hemma en hel dag och tar hand om sin sjuka lillebror....

..... är det lätt att man glömer bort att äta! Kom på de nyss, har inte ätit på en hel dag!

BLOGGTORKA

uppdatera när något i mitt liv blir intresssant! Bild på några i klassen. Enda jag hade på min kassa dator =(


Tjooho

Har vart på Saras studentmottagning, grattis till henne:! har inget att skriva! HAHA så ni får nöja er med ett sjukt fint kort(tycker jag) som lydia ha redigerat!


Vad kan de vara?



HAHA var med i någon bibelskola tävling där man kunde vinna biljetter till frizon, dock så vann jag typ 2:an eller 3:e priset en dokumentär , 38 in lång , nu ska jag kolla på den!


Sjukt Bra!

Har vart på den mest underbara skolavslutning världen någonsin har skådat! Bilder kommer vill jag lova! Fill sjöng och dansade, Adde spelade, alla var sjukt duktiga! Sen efter de så kom de dansare och trummisar och tågade ner för hela gatan, traffiken stannade, alla var glada! Hur kul som helst, lack blir man för att man inte själv hade detta!

Ni skulle sätt Fill, man märker att han älskar att stå på scenen , både att sjunga och dansa! Heelt otroligt var han gjorde så att jag tappade hakan! Grymmmm!

Dåligt väder och skolavslutning

Yes, då var första året avklarat på gymnasiet. Känns konstigt att vi redan har gått ett helt år! Nu väntar 2:an och egna företag! Ser fram emot det. Jag hade en vit tunika och ett par tjocka strumpbyxor för vädret vill inte vara somrigt. Duggar lite då och då!

Efter vår avslutning som bestod av fruktansvärt dåliga dansare och människor som sjöng, vi sjöng inte den blomstertid nu kommer eller nationalsången, konstigt! I allafall så drog den delen av klassen som ville hänka, till pizzeria och käkade oss mätta. Sen drog vi och sa hej då till Robertha och så var de ja Nisse och Ludde kvar, de gick till piren medans jag missade bussen. Så jag gick och lunkade på staden och tog nästa buss och nu är jag hemma. Så där fick ni allt!

Ikväll är de Ad:s 9:or som slutar! Ska gå och kolla på dem, ska bli skojsigt.

Ska troligtvis lägga in outfiten senare om min dator inte pajjar på cupen. Ha en bra dag för det ska jag ha!

Vilken är bäst?

 
Samma låt, olika artister, olika tempon! Vilken är din favorit?

Datorn Funkar =)

Nu funkar min konstiga dator som aldrig annars vill funka! HÄRLIGT!
Nu kommer lite fakta som är behövligt att veta! haha:

Slutar skolan imorgon
22 Juni börjar jag jobba
24 Juni fyller jag 17 år, piss i havet , ingen behöver bry sig om den. Varför ska man fylla 17? Inget bra alls med det!
vecka 29 är jag ledig
10 agusti slutar jag jobba

Som ni ser så är det ganska mycket jobb både ¨på gott och ont, så kommer dessvärre inte blogga så jätte mycket, men det är väl bra? För då kan ni gå ut om de är fint väder och ha skit skoj, skämt åt sidan. Men som sagt alla är ju ute på sommaren så jag tror inte att de gör så mycket om jag inte uppdaterar hela dagarna.

På denna datorn har jag inga kort, så det får bli den gammla vanliga så inläggen inte blir så jätte tråkiga ;)

Sista inlägget!?

Skulle göra ett sista inlägg från min dator inna jag lämnade in den i skolan! Men nu är jag hemma så de blidde inte de! Som sagt, jag kommer nu inte blogga lika mycket för min andra dator e paj, och Coffe ska använda denna datorn så han kommer nog inte vilja dela med sig, tyvärr. Men ska börja snylta på Lydias dator tror ja ! HAHA

Ikväll ska vi kolla på fotboll, jag kolla på fotboll? Vad händer?!

AJA, nu måste jag dra för Coffe är lite arg.

Ha de bäst!

min andra blogg

HAHA ni som kanske inte visste det så har jag och min bästa vän lydia en blogg tillsammans tryck HÄR för att komma till den, då är vi bara lama så ni vet!!!!

Nya glas!

Varje år gör Mcdonalds en liten rolig grej,för varje plusmeny som du köper få du ett glas. Och varje år har det varti exakt likadana, men iår är de lite roligare glas. De ser ut som colaburkar.

 Gamla!


Nya!


Bilder

Här kommer MASSA bilder, tänkte lägga upp lite innan jag ta bort dem från datorn.


Bowling

Idag var de bowling med klassen, inte så skoj, jag suger verkligen på det! Imorgon ska vi lämna in datorerna så jag måste fixa massa grejer med denna datorn nu. Lägga över bilder osv. Men förlåt för så sjuuukt tråkiga inlägg på sistione! Ska ändras LOOOVAR!

Men nu måste jag fixa saker!

God natt

Nu ska jag dra mig till sängs, ska ha skola imorgon, efter 1 veckas ledighet...

Sov gott!

Trött?

Hej och hå, tala om att vara trött. Har sovit tills klockan 12. sjukt! Brukar gå upp runt 9 eller liknande. AJA , ledig idag och imorgo ska vi ha klassensdag. Vet inte riktigt var det blir men de blir nog ngt kul. Och min tragus eller vad det heter, har svulna upp. :( måste nog ta ut den,, vill inte ....

ska sörja med disney channel och en god frukost, hej !

bÄÄÄST

Ett litet inlägg innan jag drar!

Lyssna!

Inget mer bloggande idag.

Blir inte så mycket mer bloggande idag! Har vart på ett naturreservart med Felicia och Lydia och ätit en härlig söndagsfrukost. Muums! Fillan som har fyllt år tyckte vi att vi skulle fira lite. Så det blev en frukost i naturen! Bilder kommer.

Nu ska jag duscha sen ska jag dra till kyrkan och kommer inte hem förens ikväll, vi ska ha avslutning för vår ungdomsledare för han skall flytta till Stockholm. Så ja, lite uppdatering men sjukt tråkig info. Ha de bäst alla mina läsare!

Drar ja

Nu ska jag dra till min underbara bästis och Juden Malin, kommer inte blogga mer idag.

Hallå, det är ju nationaldagen?

När man kommer till a6 och broden vill ha en ballong, gul och blå fanns att välja, hopp tänkte ja, inte så svårt att välja då, kunde de inte ha flera färger? Sen när jag går så får man säga tack och då säger tjejen glad nationaldag. Eh, aaah tack hej . HAHA jag hade glömt totalt, sverige är inte som norge som har värsta hysterin när det är haha!

Nya Bloggar?

Jag älskar att läsa olika bloggar, men jag hittar inga längre. Tippsa om er favoritblogg eller din egen kanske!


Händer idag?

Ja, vad händer idag? Ska kanske upp till Familjen Johanssons stuga med mamma och sebbe. Eller så ska jag se hur de blir med Lydia och min lilla utflykt. Vi ska göra lite grejer till Fillanus men aaah mer än så säger jag inte!

Hur ska eran dag bli?

Missade bussen O__o

ARRRRG Nu missade vi bussen så ja ... vi skulle till a6 men får se hur planerna blir.

Vinnaren

Yes, det var flera som skrev "ditt namn" men jag måste ha namnet utskrivet med och de gjorde Julia. Ett grattis till henne och checka in hennes blogg här.


Mormor och morfar <3

Har vart med dem sen klockan 10 idag på morgonen, kom hemm runt 2. Har vart på stan och A6 och ätit gott, hittade en as söt tunika eller liknade till skolavslutningen, kan lägga in bild på den senare. Gillar den sjukt mkt även om den är lite "barnslig" !

Snart kommer min efterlängtade Lydia hit! Ska vara heeeela kvällen/natten, ni fattar inte hur mycket jag saknar henne, från att vara med henne varje dag till 2 gånger i veckan, det blir ett stort tomt hål som man inte kan fylla.

Ne nu ska jag sova en liten blund för några byggarbeterare kom och väckte mig i morse när de skulle gräva upp våran asfalt på garageinfarten. Traktorer, kan inte någon komma på så att de låter mindre?

ooops

ingen har svarat rätt ännu på tävlingen, ledtråd så ni kan söka på google. Det är Serbiska, kyrriliska bokstäver...

Tävling

Den som svarar rätt på vad det står här får en länkning.

Н а т х а л и е     С т а р ч е в и ћ


Bonnarundan here we come!

Nu är det slaget, jag och min broder skall springa bonnarundan, 1 min på lördag, om ni inte ser eller hör av mig mer så har jag dött på vägen.

Händer?

Mycket bloggande idag, för jag har inget annat liv känns det som! Hittade en bild som jag icke har sätt innan :O Och nu kommer de till denna kategorien, kort på mig och då kommer ni se som denna kategorien sammt alla andra att mina STORA bilder blir halva det är för att jag hade en bredare blogg innan och jag orkar inte ändra storleken på alla korten!

 

Europe

Mamma har satt högsta volymen här hemma och självklart, vad annars? Spelas de europe! Sjukt bra band!
 
                                                                Carrie
 
 
                                                     Halfway to heaven
  
                                              Min favvo! Open your heart!
 
                                                    In the future to come

Tackar!

När man kom hem låg det ett litet kuver från Sf bio, 2 st biobiljetter TACK säger man då. Ja nu har man hämtat broden min och kollat på bröllopsduellen med Fillanus.

Ska ringa min kvinna snart så ni får ha de så bra!

Fillanus!

Nu ska jag dra till Fillanus! Undertiden kan ni kolla på hur SJUKT dåliga vi är på att orientera, Jenny, Sussi och Ja. Lägg märke till bråket xD Jag som kartläsare är ingen bra ide! Och Jenny som upprepar allt! Och susanna som blir arg för allt och inget !

Sjukt Tuffa!

Kolla, dessa skor hittade jag på DNA, hur tuffa är dem inte, nästan så man ska köpa dem. Vet tyvärr inte vad priset låg på men hade för mig att de inte var så mycket! Vad tycker ni?

Hemskt

När man sitter vid Disney Channel, som nu är play house disney på morgonen för dem små och de säger klappa på benen för att planet ska lyfta,då ska barnen göra det. Men när man kommer på sig själv som 17 åring sitta och göra det så fattar man att något är fel....

Dödade sin bästa tjejkompis

POSERAR Den åtalade 21-åringen poserar med vapnet. Polisern
POSERAR Den åtalade 21-åringen poserar med vapnet. Poliserna hittar bilden i hans dator. Han har själv tagit dem - hemm i lägenheten innan han sköt sin väninna till döds. Förhörsledaren frågar vad det är för vapen. 21-åringen svarar: "Det var det vapnet jag hade." Pistolen är sannolikt en variant av sovjetiska Tokarev Tula 33. Foto: Polisen

Han sköt sin kompis i ansiktet

21-åriga kvinnan dog av vådaskott

GÖTEBORG. Skottet träffade i ansiktet och den 21-åriga kvinnan dog omedelbart.

- Jag såg på hennes ögon att det inte stämde. Det kom en massa blod, säger mannen som höll i pistolen.

Nu åtalas han för grovt vållande till annans död.

När ambulansmännen kom in i lägenheten i stadsdelen Linnéstaden i Göteborg hade den 21-årige gärningsmannen hunnit fly. På sängen i hans rum låg hans jämnåriga väninna död. I trerummaren fanns också den åtalade mannens chockade mamma.

Ett blodigt avtryck av en hand, på insidan av hissdörren i entréplanet, kom från den flyende 21-åringen. Först tre dagar senare överlämnade han sig till polisen. Pistolen är inte återfunnen.

- NN är alltid glad. Hon har inga bekymmer känns det som. Hennes uppgift var att hon skulle trösta alla andra, säger en väninna i förhör.

"Bästa tjejkompis"

Den åtalade 21-åringen och hans offer kände varandra sen gymnasiet. Han kallar henne sin "bästa tjejkompis".

- Jag har aldrig haft agg mot NN och skulle aldrig vilja göra henne illa. Hon vet vilken bakgrund jag har, att jag levt ett kriminellt liv, säger mannen i förhör.

"Hörde en knall"

Han har kopplingar till det kriminella gänget La Famiglia. När han får frågor om det svarar han "inga kommentarer".

Kvinnan kom till lägenheten på kvällen den 3 april. Mannen hade haft problem med Facebook, hon skulle hjälpa honom.

Pistolen låg öppet på en möbel i rummet. Mannen påstår att han skulle flytta på den.

- Jag höll vapnet och så hörde jag en knall. Det var inte avsiktligt att pipan var i hennes riktning.

Mannen ringde 112, skrek på sin mamma och försökte stoppa blödningen med en handduk.

- Jag kan inte tänka på så mycket annat än på hennes ansikte. Det var jävligt fucked up att se något sådant.

Kvinnan planerade att läsa till jurist eller psykolog.

- Sorgen och saknaden efter henne blir värre för varje dag som går, säger hennes föräldrar.

Källa: Aftonbladet.se

Eh, aah jag vet inte riktigt vad man ska säga? Man vet ju inte om han ljuger om han kanske sköt henne med flit. Men just att han har tagit bild när han poserar med en pistol...


Halebop



Är det bara jag som har hört Halebop låten på Sportify eller Radio? Är det bara jag som tycker att den är lite jobbig och ganska lång?`

Grattis



HON fyller år idag 17 dock, piss i havet men man måste ju säga grattis? GRATTIS Felicia Nygren, och jag tyckte att ni inte behövde se det goda i mitten ifall ni undrar varför hon har en svart kub i skrevet.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
God Natt
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hissar och Dissar

Nu börjar jag med det, trodde aldrig de men nu kör vi ...



...Randiga glasögon, För det första är det inte ens snyggt! För det andra så

ser man ju inget , bara massa randigt. Hur kul är det? Och varför har man dem, inga direkta solglasögon.. NEJ Dissar listan får de bli på
dem!

...Desire Nilsson, NEJ och åter NEJ, hon blev avstängd för att hon provucerade för mycket och var allmänt elak, varför ska hon komma tillbaka?

... Folk som säger en sak men sen gör något annat, varför säger man att de inte ska fortsätta men sen så börjar det igen? Mer om dettta tänker jag inte ta upp i bloggen men jag blir så arg.

...Glider isär, har jag och Lydia börjat göra nu, och jag kan verkligen börja lipa, vi glider inte isär direkt men vi umgås inte längre, vi var varje dag innan och nu kanske vi har träffats lite snabbt då och då typ två gånger i veckan, Vill ha tillbaka det som vi hade innan, när vi tog förgivet att vi skulle hitta på något varje dag....





...Min blogg statistik, mer och mer och mer, jag gillar det för då vet jag att de jag skriver läser faktiskt endel! Och alla små söta kommentarer är absolut inte fel heller!

...Beyoncé, Snyggaste kvinnan på jorden! Sjunger som en gud och jag har fått en favorit låt Scared Of Lonely. Lyssna på den, underbar !

...Mina kompisar, särskilt klassen, underbar just nu, tyvärr så är det bara några få dagar kvar sen träffar jag dem inte igen förens i höst.

...Sista lektionen i 1:an, hade vi idag, Engelska var det. På torsdag och fredag är vi lediga och även på måndag och på tisdag så har vi klassensdag sen på onsdag så ska vi lämna in datorerna. Torsdag slutar vi! Lite sorligt men ändå gött!

Inte kul

Inte skoj med företagsekonomi, och ludde sitter och googlar på tjejernas kön, har just nu hittat en bild som visar alla detaljer och vad dem heter så vi säger grattis och plugga försiktigt!

Dagen

Nu har vi engelska är klar med allt så nu ska jag göra MASSOR av uppgifter, sen måste vi stanna kvar på en genomgång med företagsekonomi. Så ja kommer kanske inte blogga så jätte mycket!

Ha DET!

Woow

Hej och hå, när jag kom hem från Jenny så hade min besöksmätare stigit med 50 st på typ 20 min, *stolt* HAHA. Även om det inte är så mycket så är de mycket för mig!
En liten bild på (malin) & mig, shiet vad jag saknar den kvinnan!
Nu ska jag duscha sen är det sängen, häärligt, en lektion imorgon sen så är jag ledig torsdag och fredag, lovley!

Ha de bra alla underbar läsare, vill ni lägga till mig på bloglovin och ni vill att jag ska göra de på er så säg till :)

Hårband

Om man har tjockt hår så kan man inte ha vanliga hårband.


Cam

Jennys Cam, bildbomb! Varning för fula bilder xD


 

Jenny

Hos Jenny, läraren kom aldrig till vår lektion. Bloggar mer när jag kommer hem, det är ju sol ute så nu får man passa på!

Nu...

... drar jag undertiden så kan ni kolla på detta klippet! HAHA

04.00

Gick jag och la mig inatt, någon person höll mig vaken mer än så säger ja icke! hehe, dagen är go, ledig, sol ska köpa ett par skor sen ska jag hänka upp tvätten men aah! Den blir nog skön iaf!

Så vet inte hur mycket jag kommer att skriva idag heller, jag är så dålig nuförtiden på att blogga, haha! Men när solen lyser ska man inte sitta framför en dator.

Hej då på er

RSS 2.0