Kvällen

Kom nyss hem från träningen, sitter och lyssnar på denna underbara röst! Älskar hans röst och låtar! Phil Collins.

Började att man missade bussen så man gick ner eller "sprang-gick" ner till sporthallen.
Träningen gick väl bra, men känner att något är laj med mina leder och muskler OCH knät. Har alltid något, men knäna har jag haft hela mitt liv en sjukdom som man ärver. Men nu ha de pajjat totalt! Kan inte gå förens de börjar att göra ont! De har hoppat ur led, båda två och vill inte hoppa tillbaka på rätt plats, så ni kan förstå att jag har ont. Och sen så börjar mina leder stelna, kan inte röra på mina fötter tänker kanske att det är rematism... Men vågar inte gå och kolla mig, blodprov=farligt.

Får se hur jag gör, känner att den smärtan jag har nu måste få ett slut så jag måste nog söka doktor snart. Har vart hos en knäspecialist så det vet jag var som är för fel men inte varför mina leder stelnar...

NOG om det, ska försöka sova nu för imorgon har vi svenska och då ska vi påbörja det sista som vi har i svenska A, ett fördjupningsarbete och jag har valt om att skriva om hur man fotar proffesionellt så om ni har några tipps så släng in en kommentar! Skulle vara tacksam!
Sen så har jag betygssnack i näthandel A, tror jag får MVG, hoppas på det, fick alla rätt på provet och har gjort bra ifrån mig på det andra med.

Oj, jag som trodde att detta skulle bli ett kort inlägg men ah ni får stå ut med det!

Nu ska jag dra mig till sängs, hej !

Kommentarer
Postat av: Danni

Fin blogg du har! hjälp mig att hitta något sexigt/roligt att ha på mig till showdance på nattklubben den 7e juni. Kramar

2009-05-13 @ 23:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0