Sjukhus händelse

Nu kommer de långa inlägget. Skall försöka korta ner det...

Igår hämtade jag Sebastian på dagis han var jätte ledsen och hade rammlat. Han kunde inte stå så jag fick bära honom hem, tänkte att han kanske kunde stå lite grann men icke sa nicke. Han skrek och så fort man rörde på benet brast han i gråt. När mamma kom hem ringde hon jourcentralen eller något. Kan tyvärr inte namnet på de! Åkte dig klockan 17.00!Satt där en bra stund sen kom doktorn, han började vrida på benet och sebbe gjorde miner för han skriker aldrig när han är med några som han inte känner. Man märkte att han hade ont. Vi fick en remis till röntgen på Ryhov. Då var klockan runt 18.00! Vi satt inne på röntgen en bra stund närmare till 19.30 . Sen kom de och ville ha kort, vi väntade några minuter och så sa de att de ville ha mer kort. De kom efter en stund och gav oss ett kuvert och sa att vi skulle till akuten, inget mer! Vi gick dit och mamma gick in och då sa de att man måste anmäla sig först, jahop. Vi gick och skulle anmäla oss och då gick mamma tydligen in från fel håll. De ville att man skulle gå ut från hela Ryhov och in igen genom entrendörrarna. Men det orkade mamma inte bry sig om. Så hon gick in och blev lite smått arg. De anmälde oss och sen satt vi i väntrummet en bra stund sen ropade de upp oss! Vi gick in i ett gipps rum, där man gippsar ben. Söterskan kom och frågade sebastian om han hade ont i benet, aaah sa han tyst , mmmhm sa hon då och klappade honom på benet och gick. Inget mer?! hon sa inte ens varför vi var där och vem vi väntade på. Vi väntade där inne i en timma så klockan blev 20.30 Då kom doktorn in och sa att sebbe hade en spricka i benet och man kan itne göra något åt det! Så var det med det hej då!

Fattar ni att man blir arg över detta? Okej man får vänta länge men att man ska få ett kuvert och gå in till akuten och inte få någon information och att en 3 åring skall få vänta i 5 timmar! I slutet grät han och ville gå hem , men vad ska man göra?!

Så var historian! Arg blir man men men ...

Kommentarer
Postat av: E M I N A

samma problem hade jag när jag bröt alla mina fingrar på vänstra handen. fick vänta från 15:00 till ungefär midnatt.. sen blev min hand gippsad. :)

2009-05-17 @ 14:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0