Kyrkan


Bild tagen från google

Hemkommen från kyrkan, det var sjukt länge sen jag var i Hakarps kyrka. Mysigt med alla tända ljus.

Jag säger då det, inte mycket dator idag även om de har blivit 2 timmar totalt? Ne, nu måste jag sluta sitta i 10 timmar per dag som jag gör minst. Nu ska det ändras!

Imorgon är de kyrka som gäller och skolarbete, kom nyss på massa saker som jag ska hinna göra denna veckan :S ! Måste nog börja nu!

Ha det bra!

HöstWow, vilken dag hitills, har var sjukt duktig. Jag tänkte att nu måste jag ändra på mig så jag gick ut och fotade i det härliga höstvädret. Blev ganska nöjd men det spelade inte någon stor roll utan de var så sjukt skönt att komma ut och inte sitta framför datorn hela tiden.

Tänkte fortsätta på min höst design dock tror jag att de kommer bli en jul design istället men vet inte riktigt ännu...

Kom nyss hem från en basketmatch mellan Oskarshamn och Brahe, det var mitt gamla lag som spelade eller aah, gamla och gamla, de har blivit ett helt nytt lag kan vi väl säga då :) De var as gött, tyvärr blev jag så sjukt spelsugen men vet att jag aldrig mer kan spela :( Men men , jag är ju tränare så jag håller ju alltid på med basket på något sätt :)

Igår beställde vi hem massa grejer till min kamera, mamma och pappa betalade ♥ Ska visa dem senare i veckan när de har kommit.

Känner att jag har fått tillbaka blogg"glöden", härligt!

Nu ska jag redigera bilder och göra designen och massa annat, Take care ♥ ♥

Feferoni

Känner att jag är värsta aktiv, 3 inlägg på rad? HAHA. Imorgon har jag nog lust att gå och fota lite vet inte om jag orkar tänkte redigera lite små bilder osv.

Måste bara dela med mig av ett gott tips, haha ! Istället för godis, vet dock inte om det är nyttigare? Jag älskar feferoni, mest kebab feferoni för den är inte lika stark som de andra. MUMS säger jag då. Fett mycket bättre än en godispåse, ta din lilla glasburk och sätt dig framför tv:n hahah ! Helt sjukt men I like it!


UPP

Igår kollade jag på Upp med mina kusiner, alltså tjohej vad bra den va! Måste ses!


Dag med Klara

Sjukt bra dag, behövdes!!!!

Klara var här och vi hämtade min bror och hade allmänt kul. Snoppar, galen bror, snack och disneychannel kan beskriva allt bra!

Vi bänkade oss framför tv:n och kollade på magi på waverly place the movie. De vart fint fint!

Ett tips på en mysig film =)!

Nu har jag gjort klaras bloggdesign med, eller nja inte riktigt klar ännu. =)


Korkade ungar

Vaknad idag av att grannen ringde och sa att någon har vandaliserat vår brevlåda, pappa gick ut och den var helt ner sparkad. Det sitter fast i en stor betong klump så de måste ha sparkat ett bra tag, sen hittar man öl burkar och ser sen att hela huset är täckt med öl. Detta är inte första gången, innan ha de vart på bilar och skit, vad är det för mening? Skaffa ett liv istället!

Ne nu är jag arg.


happy

Old pic. Livet rullar på och jag är stressad med allt så in i tusen.

VAAA?

HAHA vad är detta?


lägga ner?

Känner att detta inte är min grej mer, kommer nog inte lägga ner bloggen men bloggar lite då och då när det känns rätt. Just nu är jag trött på designen och jag håller på med en höst design men känner att de inte kommer bli klart, får väl satsa på juldesign eller något. OM det kommer upp en ny design lovar jag att blogga mer får då kommer mitt humör bli topp. Men jag har så mycket med företaget och allt nu så vi får se om jag hinner. Ska blogga när jag orkar. Ha de toppen!

ÄÄÄLSKAR


Gäddan <3


stolt över min tröja ;)


Paarty too night!!

1 ååååååårrr


Blooood

Har ätit lunch nyss.. satt innan och kollade på Halloween(?) filmen, äcklig slaktar film. Jeny skrek nog mest av alla ;)


Laila Bagge - pinsamt?

HAHAHA... videorsarna ? får tala för sig själv.
Pedagogiskt?

Flicka (5 år) på bussen - Vet du vad jag har hemma?
Fyllo tant (52 år, haha) - Neee säääääägggg!!!!
Flicka - 2 hundar och en fågel.
Fyllo - vet du vad jag har då?
Flicka - nej?
Fyllo - 15 gastar på dödmanskista hej och hå med en flaska mer ROOOOM!

Pedagogiskt hahaha!


KALAS

Kan ju inte säga mer än att man bara älskar denna bilden när killen får apelsin juice i ögongen. Smärta ;)Nu blir det coachning för fulla muggar!

Fotografering - Sussi

Igår gick jag och Susanna ut och fotograferade, vädret var fint men sjukt kallt men Susanna klarade av det ;) Susanna har gått och blivit brunett så vå kände att vi måste ta lite nya foton ;)Detta är min favvo tror ja , haha tycker den är lite tuff när man verklingen ser att hon går :p


SJUUUKT??

Han klarade sig, mirakel..


Don't bring flowers after I'm dead


Ullared = Pank

Ja, rubriken säger ju det mesta...tyvärr.

Cause tonight,there’s a new love in town

Bergakungen ♥


Somliga dagar är bättre än andraBokmässan i Götet , foto : lydia johansson

Alltså jag får PANIK! Dessa foton går inte att ladda upp. Jag påste printa dem och sen klippa i paint och sedan spara dem igen., inte glad över detta!

?????

VARFÖR går det INTE att ladda upp bilder?????

35-25

.

Det här med meningslösa inlägg...

...Funkar verkligen! Haha, sjukt roligt. Känner att min blogg inte är på topp inte inte heller jag. MEN det är fler och fler som läser min blogg. Weird!
Försöker lägga upp bilder, och som vanligt funkar det inte...


DOCK suger ni på att kommentera.

SNÖ?

Pappa kommer in och säger att det snöar. Jag kollar ut och visst, det snöar. 1 decimeter typ, hej! Jag älskar snön, den är mysig och lite hemlig typ haha! MEN inte i mitten av Oktober. Okej, kanske i mitten av November skulle vara bra!Snö, i Södra Sverige?

Praktik

Nu börjar jag på Coop, en dag i veckan. SES

Inte bilen under Milen


Feferoni - Snart har man ätit upp en hel burk, MUMS.
Fotograferat - Lydia har tagit kort på mig idag till bloggen. Kommer väl lite senare.
Spindel i håret - När vi fotograferade var vi ute i skogen och jág kände att något kröp i håret och så skulle jag klia lite. Då fick jag en MEGA spindel på handen, tror ni att jag skrek eller?
Kyrkan - Var där idag. Sjukt länge sen!
Café World - Har tagit över mitt liv, kanske därför jag inte bloggar så mycket. Men ni verkar inte sakna mig så mycket så det gör nog inget.
Långa ben- Kolla på bilden! Nio förstår då..

Mitt liv blir inte roligare än så, ha de bra !

Bild från bokmässan.


Irriterad

Tänkte vara lite duktigt och lägga ut en bild och lite text, tror ni att de går då? NEJ.

-.-


Gåshud


Vakna inte mig

Vakna inte mig, kom till min dröm.

Någon läser bloggen

Nathalie - ja, just det. Lydia, har jag sagt till dig att jag ska praoa på Coop?
Lydia - aaa, eller nee. Jag har läst det på din blogg...

Imorgon!

Smäller det. Efterlängtat! MUMS!

Lockigt hår

Beskrivning:

 

lockigt hår, tex Matrix och Tigi. Prova dig fram till något som passar ditt hår. En bra bok om lockigt hår och hårskötsel är "Curly girl" av Lorraine Massey, 86 kr på Adlibris.
Tjockt/tunt hår: Både tjocka och tunna hår får extra volym av lockarna. Om du har tunt hår kan en kortare frisyr göra att ditt hår får mer volym. Har du tjockt hår passar ofta längre hår bättre, långt hår drar ut lockarna runt ansiktet så det blir mindre burrigt men otroligt vackert i längden. Undvik att klippa upp håret i flera längder om du har tjockt hår, det blir lätt bara ett stort burr. En bra frisör är viktigt vid lockigt hår.
Så ser ditt hår bäst ut: Använd mycket balsam, red ut håret när det är blött med en bredtandad kam och låt håret självtorka. Låt sedan bli att kamma eller borsta håret, så får du snyggast lockar. Lite hårgel eller mousse kan förstärka lockarna. Lockigt hår blir burrigt och frizzigt om det kammas eller borstas, och snyggast om det får forma lockarna ifred.
Testa: Prova att låta håret torka i en hårhandduksturban, det blir ofta mycket lockigare. Du kan testa att använda aloe vera gel istället för mouse eller hårgele, lite aloe vera gel i håret efter tvätt kan framhäva lockarna snyggt och är bra för håret.

 

Lockigt hår finns i flera varianter, prinsesslockar, korkskruvslockar och afrikanskt hår.
Frisyrer: Lockigt hår ser oftast bäst ut i antingen mycket kort hår eller långt hår. Lockigt hår kan lätt ge en trekantsform i page och andra korta frisyrer och bli "burrigt". Långt lockigt hår är oftast snyggast klippt i en u-form och inte rak linje. Längden blir lätt "osynlig" eftersom håret ofta lockar sig mer och mer ju längre det blir och riktigt lockigt hår är en decimeter längre när det dras ut.
Vård: Lockigt hår är nästan alltid torrt. Använd mycket lite schampo och massor av balsam, har du långt hår bör du göra inpackningar ofta. För många fungerar det att bara skölja håret med vatten och använda balsam, och bara schamponera en gång i veckan.
Produkter: Flera märken har börjat med produkter för

Man kan inte lämna datorn i 2 minuter i Bergakungen. Då händer det här...


Hej ULF

*Ringer på telefonen*
(Jag) Nathalie
(Ulf) OJ, oj nu ringde jag fel men hej Nathalie.
(Jag) Hej...?
(Ulf) Jag heter iallafall Ulf. Hur mår du Nathalie?
(Jag) Ehm..jo jag mår jätte bra.
(Ulf) Jo men vad härligt.
(Jag) ahh ehm?
(Ulf) Jo, jag tycker det är så tråkigt när man ringer feloch bara säger att man har ring fel. Lika bra att prata då.
(Jag) eeeh ja hehe...?????
(Ulf) Jo men jag mår med bra.
(Jag) härligt..
(Ulf) Absolut. Ne men nu måste jag ringa till den som jag skulle ringa till. Hoppas du får en JÄTTEBRA måndagskväll Nathalie. Och ha det så bra!
(Jag) Ja , detsamma , hej!
(Ulf) Hej hej

WHAT? vad hände?

 


Hiss- Diss - nej!Coop - Min praktik, super glad över att jag fick den. Kalla mig Crazy men så är det.

Nathalie höjer och sänker - hatar hissar och dissar, här har vi samma sak fast bättre, tycker ja :)Alla äckliga fjortisbloggar - som ska skriva exakt likadant som andra. Dessie och Kissie tex. Hej och hå, sen börjar de bråka om att hon skrev de först eller liknande.

Matte B - När ska man använda det? Ingen mattelärare kan svara på den frågan. Jag får lite smått ryck. Hatar matte och absolut matte B ! Har alla andra länder matte B med? Hm...

Ge MIG


Plugga matte B en lördag


Coop

v42. en gång i veckan till v.19

Coop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop ForumCoop Forum


KANEL


RSS 2.0