Gårdagens klädsel.


Leggins - H&M ◊ Ringar - Glitter & Bijong ngt? Malmö ◊ Öronhänge - Gina ◊ Poncho -H&M

Nathalie minus 17 år


Vad kan jag ha vart? Nästan ett år?!
Nu förstår jag iaf varför jag inte är ett stort fan av choklad.Usch. Kolla på mig.

KLARAA

Våldgästar Klara - hon är sjuk. Jag är en sån här människa som kommer på besök utan att de vet om de för att gör så dem mår bättre. Just nu sjunger hon högt - jag tror att jag lyckades.

Habo

Hela helgen har jag vart hos Klara och träffat goa människor! Nice! Klara plattade håret på mig. Wow!
Blogga....a, det gör jag någon annan dag. Tjo hej!

Hejsan gubbar!


Två grymt söta gubbar som satt i parken och jämförde sina käppar  i Serbien.
Jag vill tillbaka, i två veckor, nu, kan jag? Nej!

Annonser från BloggPartner

Studenten? Jag? funkar inte.

Hjälp! Idag blev min dag lite panikslagen! I skolan kom det ett gäng från någon student grej (jag vet att mina ordval är bra) det var dags att beställa studentmössorna...då började min hjärna att få panik!
För det är ca 10 månader kvar tills jag springer ut där med min klass, det är bara 10 månader kvar i mitt "hem", det är bara det är bara 10 månader kvar tills jag måste börja tänka på vad jag ska göra efter studenten och det är bara 10 månader kvar till att det som jag har tyckt vara ett tryggt ställe ska försvinna.

Jag har sån ångest, jag vill ta studenten men jag vill komma tillbaka till skolan! Jag har alltid gått i skolan, i 12 år har jag suttit i en skolbänk och lärt mig massa saker, ska det bara försvinna? Jag gillar skolan något enormt, delvis att jag trivs i klassen men mest att jag vet vad jag har mig själv. Man går upp samma tid, går till skolan, träffa samma människor och lär sig nya saker.

När man börja jobba kommer det bli att man gå upp samma tid, träffa samma människor MEN gör samma jobb hela tiden! Jag tror inte att jag är redo för det, inte alls!


Ska jag, som aldrig ville bli vuxen men har accepterat 18 års stämpeln verkligen gå ut i det riktiga vuxna livet?! Efter studenten är du som gott som vuxen, du har ingen utväg...

Tänk om jag inte få något jobb? Då är jag arbetslös, vad gör man då?

Jag kommer aldrig komma in i Bergakungen mer om 10 månader och se min klass sitta där, jag kommer inte ha den kontakten jag har med några i klassen nu efter studenten.

Folk kommer och säger "ja, nu går det fort, snart springer ni ut" TYST jag vill verkligen inte höra det! Jag får ångest och panik....!

Det är sorligt, det är fruktansvärt. Jag vill verkligen INTE ta studenten!
 
Grattis till dig som läste allt detta! Jag blev tvungen att lätta på mitt hjärta!

Nathalies Dilemma!


Jag har ett STORT problem! I slutet av September kommer jag få mitt studiebidrag, 1050 :- Innan det sker måste jag ha massa saker! Det jag måste ha är fritidskortet och pengar till sSockholmsresan som jag och mina vänner ska åka på den 10 September.
Och som ni ser på bilden har jag bara 320 :- på mitt konto...hur gick det här till? Innan sommaren hade jag runt 5000 :- FEMTUSEN! Fattar ni vad jag har levt pklippa många grannars trädgårdar å denna sommaren? Förklara det för mig tack, för jag vet inte själv.

Jag hatar att låna pengar, jag måste be mamma och pappa betala mitt busskort, för det är dem som föräldrar skylldiga mig, tycker jag...haha!

Jag har letat jobb hela dagen, jag skickar in mitt CV till allt jag ser, men inget händet! Jag får aldrig något jobb, jag behöver ett så sjukt mycket! Kan inte bara ett jobb hoppa ner i brevlådan här hemma?! Skulle underlätta allt!

Ne, nu ska jag inte klaga, jag får lämna kortet hemma när jag drar till skolan (har ett köpcenter jämte skolan) jag får äta i skolan varje dag och inte ut OCH jag får klippa många grannars trädgårdar om jag vill ha pengar....

Bye!

Veckans klipp!

Min kusin kan detta och även min kompis bror. Själv har jag försökt och det slutar med att den lilla skateboarden flyger iväg eller landar kabums på marken! Lyckat! Här kommer veckans klipp!


http://youtube.com/disneyXDSE

Tyckte ni om klippet? Gå in på länken ovan så kommer ni in till Disney XD:s youtubekanal, där finns fler klipp!



Ni kommer märka att jag lägger in lite sånna här klipp lite då och då, detta är för att jag har börjat med ett sammarbete med Disney XD. Hoppas ni gillar det och kommentera gärna vad ni tycker om klippen!

J.J


Jonathan Johansson

Är hemma nu! Ska fixa saker, visa vad jag har köpt samt massa bilder senare i ett eller flera inlägg! Min helg kan beskrivas såhär---------GALET BRA!


Malmöfestivalen (!!!!!)

Min bloggning är dålig - jag vet
Jag har typ inga bilder på bloggen - jag vet
MEN imorgon drar jag, Lydia, Malin & Jenny ner till Malmö för att gå på Malmöfestivalen! HEJ OCH HÅ vad bra vi ska ha det! Jag kommer blogga på söndag när jag kommer hem! Ses i malmö!

***

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happiness

╔═══╗ ♪♥♪ ♫ ♪ ♪• ♫
║███║♫
║ (●) ♫ ♪
╚═══╝

name the pet

Hola Bandola! Jag har fått en hamster! Nu behöver jag din hjälp, vad ska han heta? Jag är inne på Lenny eller Torkel, dock tycker jag han är för söt för att heta Torkel och Lenny passar inte alls.... jag vill ha något som är sött och fränt på samma gång.....give me some tips!

Dance Battle

Här kommer veckans Disney-klipp! Jag kommer ihåg när jag var liten och man köpte små skor för att göra saker som denna! Haha, det var goa tider det!




http://youtube.com/disneyXDSE

Tyckte ni om klippet? Gå in på länken ovan så kommer ni in till Disney XD:s youtubekanal, där finns fler klipp!



Ni kommer märka att jag lägger in lite sånna här klipp lite då och då, detta är för att jag har börjat med ett sammarbete med Disney XD. Hoppas ni gillar det och kommentera gärna vad ni tycker om klippen!

Dygna på McDonald´s

Nu drar jag iväg, som ni ser på rubriken ska vi dygna på Donken! Med fina tjejer, ja tack!

Vi ses!


Hjälp!

WOW, jag har fullt upp med att leva livet! Önskade jag att jag kunde ha sagt, mitt liv suger just nu, har ingen ork att blogga, ska städa mitt rum från grunden! För jag vill ha en hamster och jag måste visa att jag är ansvarsfull. Eller något?
 HEJ!

Dagens fråga!


Min är en fyrlogi av Virginia Andrews. Vindsträdgården heter första! Riktigt bra! Ni kan läsa lite om vad dem handlar om här !

En God Morgon

Hej alla nya läsare! Kul att så många har hittat hit! Hoppas ni stannar ;)
Ja, vaknade kvart i nio, har haft tvål som glidmedel för en sladd och luktar därmed MASSA björnbär och lime om mina händer. Pappa och jag fixar HD-boxen för fullt här hemma medans jag pendlar för att ladda ner filmer och dylikt inför kvällen!

Jag kommer uppdatera mer senare ikväll! Tror även att ett "mat"inlägg kommer också, vi får se! :)

Nu måste jag duscha, fixa och dona innan Jenny kommer och hämtar mig, See you later!

Like a spider



Nu börjar jag känna mig lite smått trött och klockan är bara 10!? Vad händer med mig, hjälp!

Imorgon ska jag:
Hjälpa pappa med vår nya digitalbox.
Åka till A6 med Jenny.
Ha en filmkväll med Efraim och Klara.

Ska försöka klämma in något inlägg, men det kommer inte bli många!
Innan jag somnar ska jag kolla ett eller kanske två avsnitt på OC. Ni får ha en riktigt bra torsdagskväll! :)

God Morgon

Jag vaknade för ett tag sedan...kul!  Nu ska jag snabbt till A6 en sväng, bloggar mer när jag kommer hem!

Annonser från BloggPartner

Sömnlös natt


Sitter och kollar på lite klipp jag har lagt ut tidigare! Så roligt har jag liksom! Imorgon ska jag börja göra denna bloggen mer intressant att läsa hade jag tänkt, mer bilder, mindre tråkig text,kanske en ny design? ja, typ så!


OC


Här är Arne den tjejiga katten! mmm!
Denna bilden har inget med texten att göra, men jag måste ha en bild! BRA!
Siitter och knarkar sönder OC säsongerna, igen...måste skaffa mig ett liv. När OC är klar börjar jag på OTH! Nice!

Dagens fråga!


Skulle vara väldigt tacksam om ni svarade för det skulle underlätta för mig sen när jag skriver eller tar kort! :)


Trollkarlens lärling


Bild tagen får google.
Kom nyss hem från bio med Tobias, Efraim & Ludvig, tack för en bra kväll! MEN bion, trollkarlens lärling var galet bra, se den se den!

Nu ska jag och min bror kolla på OC heeeeela natten.

Svar till anonym
Vad är det för sammarbete?
Svar: Jag ska lägga upp klipp varje vecka från deras youtubekanal som jag får skickat på min mejl!

Och det skulle vara trevligt om alla anonyma kunde skriva sitt namn, mejl eller något liknade slipper jag skriva allt här på bloggen ;)

 


Veckans klipp - Im in the band

Detta är från en serie som går på Disney XD "Im in the band" själv har jag aldrig kollat på den men efter detta klippet skall jag nog börja med det! Har ni kollat på den?





http://youtube.com/disneyXDSE

Tyckte ni om klippet? Gå in på länken ovan så kommer ni in till Disney XD:s youtubekanal, där finns fler klipp!



Ni kommer märka att jag lägger in lite sånna här klipp lite då och då, detta är för att jag har börjat med ett sammarbete med Disney XD. Hoppas ni gillar det och kommentera gärna vad ni tycker om klippen!

Busskaos

Men hallå! Jag hade en blogg med, så var det!
Idag har jag vart hos min fina vän Malin, ätit ben & jerrys (stavade jag rätt?), kollat på karate kid med henne och hennes syrra. Klara, Julia, Kate, Harald, Efa kom även över senare på kvällen, då jag fick busspanik.

Det var så att jag trodde en buss gick senare när jag dubbelkollade var klockan 21.38, bussen gick 37, jahopp, den sista från habo liksom, efter 1 minut insåg jag att Malins klocka som jag kollade på gick 5 min tidigare, då la jag benen på ryggen och sprang och hann med bussen, när jag kom till esplanaden för att byta buss såg jag att min buss väntade, jag gick dit och såg den passera, KUL! Sista bussen för natten....som tur var bor mammas moster i huskvarna så jag gick till henne för att be om skjuts. Nu sitter man här, ont i huvudet, skall snart sova! 
 
Tråkigt inlägg, jag vet. Förlåt!

Ska jag börja med dagens outfit igen? är lite sugen men vet inte om ni läsare vill se sånt? tell me!

Emma Watson.

Även känd som Hermione Granger i Harry Potter, har nu klippt sig! VÄLDIGT KORT!


Såhär såg hon ut innan...

Nu ser hon ut såhär!
Hiss eller diss?
Jag tycker nästan diss, jag tycker att hon var snygg i det men det var föör kort. Älskade hennes andra hår så för mig blir det en diss!


Halmstad

en impulsgrej
hörs på söndag!

hej!

Borås var fruktansvärt roligt.


Ni ser ju glädjen! Jag köpte en tigermask - eller min 4:a årige bror gjorde, men jag tog den! Och håret skulle dock passa bättre i ett lejonhuvud, men men.


SOV!

Kan inte sova, måste sova, ska upp tidigt, jag ska till Boråsdjurpark så kommer inte blogga imorgon, tror jag. Nu måste jag sova! SOV nathalie SOV!

Squirrel in pants

Jag älskar disneychannel som ni borde veta vid detta laget? Om inte så gör ni det nu! En av mina favoritserier är Phineas & Ferb! Det handlar om två killar som är grymma uppfinnare och en syster som vill sätta dit dem hela tiden men aldrig lyckas! Det är alltid goa låtar med i serierna och här är en, denna är dock på engelska!




http://youtube.com/disneyXDSE

Tyckte ni om klippet? Gå in på länken ovan så kommer ni in till Disney XD:s youtubekanal, där finns fler klipp!



Ni kommer märka att jag lägger in lite sånna här klipp lite då och då, detta är för att jag har börjat med ett sammarbete med Disney XD. Hoppas ni gillar det och kommentera gärna vad ni tycker om klippen!

Nathalie säger att du MÅSTE

titta på inception! Spring till närmsta bioraf och kolla NU! Galet bra film! 10 av 10 möjliga stjärnor!
Det finns ett liiitet minus, du måste kolla HELA tiden på filmen annars fattar du icke! Och ta det lugnt, i början fick jag små panik för att jag inte fattade, men sen blev den heeelt och hållet förståerlig! Bra va!


Så vad väntar du på? SPRING och se den nuuu!!!

Arne the Girl!



I Serbien är katterna som spindlar
, ingen äger dem, ingen vill ha dem och det finns massor av dem! Jag brukar alltid ha någon jag matar undertiden jag är där nere. Iår kom det en tjej som fick heta Arne! Jag hatar katter, men denna kunde man inte motstå!

Arne the Girl! 
 


just a flower


God morgon!

Vilken härlig dag, solen skiner, fåglarna sjunger utanför mitt fönster, allt är så perfekt!...kunde det vart, det är regn, molnigt, inte en fågel i sikte! SKIT tråkigt.

Igår blev det Harry Petter som min bror skulle sagt, jag och Lydia knarkade alla filmer utom 4:e i Serbien för den hade vi inte med oss, så igår blev det den 4:e filmen och lite Scrubs.

Idag ska jag.....ja ni, vad ska man göra? Ingen aning, får se vart dagen leder mig, känns att det kommer bli bloggspåret typ.
HA!




Den Serbiska Maffian intar Sverige

RSS 2.0