Dagens Outift


Strumpbyxor & Skinnjacka - H&M ◊ Vita converse ◊ Grå tröja & cykelbyxor - Bik Bok ◊ Tjocktröja - Gina Tricot

Susanna


Gillar bilden sjukt mycket!
Efter balen drog jag och Susanna upp till parkeringshuset för att fördriva tiden, jag skulle på en dansuppvisning senare! Tog lite kort och ja vad ska man säga? Hon är ju inte lite snygg denna kvinna!

ED's bal

Har vart och kollat på bal hela dagen känns det som! Tog ca 100 bilder och har lagt ut dem på facebook, folk kommer tagga MASSOR så känner att jag inte kommer ha så rolig facebook frammåt! Här kommer lite bilder!

Inga bra bilder utan mer "stanna snabbt så tar jag kort och så går ni vidare till nästa" Jag känner nog inte ens hälften som jag har tagit kort på MEN på en bal får man ta kort på allt och alla!

Jag är med på blogg.se's startsida!


HAHA insåg nu att jag sär-skrev startsida ;) KUL! Jag är med på Blogg.se's startsida! KUL!

Övningsköra

Jag HATAR att övningsköra, så jag har lagt det på hyllan, men NU har alla mina kompisar börjat få körkort och då får jag lite smått kli i bena! Så idag började jag och mamma ordentligt, innan har det vart starta, stanna, köra lite här och lite där!Jag har alltid tyckt det har varit tråkigt att köra, för att jag inte kan, men idag så var jag ÄCKLIGT bra! Och det är sjukt kul! Hejja mig!
Nu ska jag börja köra ca en timme varje dag och förhoppningsvis har jag ett fint rosa kort till hösten...
Tills dess får jag åka med mina kompisar! GÖTT LIV!


Lena - Satellite


Vinnaren av Eurovision 2010, GRYMT bra, finns inga ord, dock har jag redan spelat sönder den här hemma med några gåner till gör inte så mycket! ;)

Lovestoned,Darin,Erik


Nathalie fick se Lovestoned och därmed var hon lycklig.
A, det var som sagt Rix Fm igår, herregud vad mycket folk det var. Jag var med Ester och Elin och deras kompisar i början, de ville gå in i smeten, aa visst, när jag stod där inne insåg jag min klaustrofobi, då kom även mitt andra jag fram "Svante" så var inte på så värst bra humör insåg jag ganska snabbt, haha, men det var bara för att det var så äckligt packat där inne i smeten.
Det fanns grymt många tjejer som började bråka som bara den inne i smeten för att några trängde sig, hjälp. Och när några börjar bråka med några blir det en go effekt så det ballade ur totalt sen, haha!

Folk som drog mig i håret.
Jag hade det nersläppt när jag var inne i smeten, jag skojar inte om det var runt 40 personer som drog i mitt hår sammanlagt! haha, har snart inget hår kvar, det är dock omöjligt! haha!

Folk som skriker.
Jag kom inte på rätt plats när jag väl var där inne bland allt folk, jag kom bland alla Darin skrikande fans! Och jag avskyr Darin, och dem som stod bakom mig skrek nog halsen av sig i mitt öra, TACK!

Mycket text, inget vettigt! Nu ska jag inte prata på hela dagen! Min röst är helt borta, vill inte att det ska bli värre!
Vi hörs senare!


Rix Fm Festivalen

Nu ska jag fixa mig och sedan dra till Rix Fm festivalen. Dock vet jag inte om jag ska ha med mig kameran? får se detta!

Vi hörs imorgon, då blir det bättre uppdatering!

Billionaire

Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars
BRABRABRABRA

Nu ska jag till mormor och morfar, vila min hals, sen skrika mig galen på rix fm, eller något.

Känner ingen smak

Kom nyss hem från Jkpg's marknad, sjukt gött väder i början sen blidde det bara regn, surt. Hittade lite smått och gott som jag kan lägga ut på bloggen sen.
Jag var så SJUKT SUGEN på jordgubbar på marknaden så jag köpte en liter, första tuggan skulle vara gudomlig, första jordgubben detta året, och så märker jag att det smakar INGET, jag fattar noll. Jag ser då Jenny ta en jordgubbe och njuter och säger mm vad gott, då jag plötsligt inser att jag är ju förkyld!!! Känner nada! Panic, blev grymt besviken, har några kvar så får väl äta dem imorgon och se om jag lyckas bättre.



Är även äckligt hes, så nu ska jag ta det lugnt och njuta av fredagskvällen, kanske går på bio ikväll, vi får se! Uppdaterar mer senare!


Flopp!!!

Vad var det jag sa! HA! Anna gick inte vidare, nu ska jag sova gött! Pinsamt Sverige..

Eurovision kval

Börjar om ca en timme, jag ska bänka mig framför soffan med en stor chips påse! Feta runt mig och känna att det kan bli et stor flopp, Anna går inte ens vidare eller att hon går vidare och tar hem hela segern på Lördag. Usch, gillar INTE hennes bidrag men vad gör man inte när Sverige röstar så sjukt fel...?`
Jag tror även att Anna kommer vara så nervös så att hon börja sjunga falsk...ne ska inte sitta och snacka vad jag tror, vi får se hur det blir när klockan slår 21.00. Är det någon mer som ska se?


Min Gitarr


En Svart Blank Gitarr, gick på 995 :- värt,värt.


27e maj 2010

Morn Morn! Insåg när jag skrev rubriken att det är den 27 maj och det menas med att maj är snart över, Juni börjar, men vart är sommaren? Helt sjukt! Förra året var det äckligt varmt denna tiden, man kunde gå med shorts till skolan och galdiatorsandaler, men nu kan man absolut inte göra det, även om folk gör det (dem fattar nog inte att det regnar ute).

Jag vaknade nyss och är genom täpt i näsan, men jag måste till skolan, sista dagen vi får öva på vår engelska redovisning!! Så det blir att knarka nässpray idag, härligt!!

Nu måste jag göra iordning mig, lite tråkigt inlägg men sånna måste göras! See you later!


Musik


Har börjat med en Ipod, om ni trycker på denna kommer ni direkt in på min Ipod-lista på Spotify! Denna kommer fyllas på under dagarnas gång och då kommer jag uppdatera om det, såklart! Men om ni inte gillar låtarna kan ni vänta för jag har sånt sjuk musiksmak så det kan komma vad som helst!
Ni kan ju diskutera sen om jag har konstig musiksmak när ni har hört denna lilla spellista eller inte...haha!

Sommar outfit.


Slängde ihop ett litet kollage...
Jag har köpt linnet, det är bara resten som fattas. Dock kommer jag nog inte köpa armbanden men de var lite snyggt till de tänkte jag. Men halsbandet ÄLSKAR jag! måste typ köpa det, en sjukt nice uggla!


Adjö Basket


Är nu hemma från en coachavslutning.
Nu har jag sagt upp allting som har med basket att göra. Känns hel skumt, har spelar i 7 år själv och coachat i 4 år, känner att det var dags nu. Jag slutade spela själv för exakt ett år sedan och nu har jag slutat coacha. Coachningen kommer jag sakna mest av allt men när man har börjat ha syskons syskon som man tränar känner jag att det är ett litet tecken...vem vet, jag kanske börjat om ett år när jag har slutat skolan men nu ser det inte ut så!


26e maj 2010

God morgon!
Min buss går om ca 1 timme och jag ligger fortfarande i sängen. Tänkte läsa igenom ergonomin lite snabbt ínnan jag drar till skolan. Jag känner mig mör och helt borta, ont i halsen har jag dock har jag inte blivit förklyd*peppar peppar ta i trä*

Borde då inte gå till skolan men jag måste göra alla prov och skit som vi har nu det sista, jag orkar inte!!!!

Nu ska jag sörja med lite ergonomi, vi hörs senare <3


VITT


Idag blev bloggen lite sådär vit! Ska fixa massa saker till och headerna är fortfarande någon utfyllnad tills jag har kommit på vad jag vill ha! Vi säger så!Bye

Sjuk...


Sitter...eller nej! ligger här i min säng och har sjukt ont i halsen, feber frossar över mig och jag ska ta mig en lång tupplur. Ska nog hoppa på lite moln när jag ändå är igång!
Sen blir det att läsa igenom lite ergonomi, älskar det, not! Har prov imorgon så måste kunna lite!

God natt tills vidare!


Nelly klänningen.


Har kommit efter 2 dagar! BRA BRA!
Tror dock att rosetten ska stoppas in ;) Tycker ni om räven?
Jag gillar den! Känner mig lite som Sailor Moon, och det är en bra känsla! Såg upp till henne mega mycket när jag var liten! Gött! Nu är det bara superkrafterna som behövs så är allt fullbordat ;) Ska då använda denna på min skolavslutning är det tänkt!
Jag tog en S/M i storleken, den är väldigt kort, dock ser man inte hel bild på bilden ovanför, men ryggen känns lite slapp, tänkte att man kanske skulle byta till xs/s? Men då lär det trycka på över pattadullerna ;) Vi får se! Hitills är jag MYCKET nöjd!


När man inte kan sova skrattar man åt allt!

Hur får du in en elefant i kylen?
1. Öppna dörren.
2. Sätt in elefanten.
3. Stäng dörren.

Hur får man in en giraff i kylen?
Man tar ut elefanten.

Vem klättrar fortast i trädet, elefanten eller giraffen?
Elefanten. Giraffen är ju i kylen!

Nattens vackra stämmor!

En lördagsnatt, en böghög, mitt i en KOLSVART skog, tjejer som är livrädda vill underhålla sig medans folk kör flaggan, en kille kommer in i bilden, vi börjar sjunga, spindlarna kommer...

Ritplatta!


Mamma kom hem med en ritplatta, hur gött är inte det?!
Nu kanske ni även kommer få se när jag målar lite, får se hur det blir :)
Har äver en ny header tills vidare, jag måste göra om hela min design! Klarar inte av den längre!!! Men det får bli imorgon, nu ska jag sova!!

God natt <3


Sommar och Sol!


Foto från i lördags

Är det något fel på blogg.se?
För jag har ALDRIG haft så här många läsare innan...Om inte så är jag SKIT glad.

Idag har jag haft studiedag!
Och det har vi firat med SOL! Underbart, välkommen till Jönköping käre sol! Ja, jag har pluggat lite med såklart men det fick bli plugg ute! Härligt härligt...nu ska jag försöka andas ut efter statistik beskedet, är det verkligen sant?

Ni som har tagit er hit kan ju förklara varför så jag har någon aning :)


Statistik? Är något fel?

Jag brukar ha runt 6 till 20 läsare per dag! haha kolla statistiken idag? Vad har hänt?


Är det något fel??

Bloggen får lida

Det är ju sol!!! :D


KLICK KLICK

Nu är denna skönhet påväg hem till miiig!

Open Back Floral Dress SEK 399, Jones & Jones - NELLY.COM


Världens fulaste bild


Detta är nog den FULASTE bild jag har tagit i hela mitt liv, sitter och skrattar SÖNDER. Herregud vilken ful häst...haha! Ne nu ska jag vara snäll mot dessa djur. Vi döper honom till Orvar!

Kom nyss hem från Hajken
Vi hade så sjukt tur med vädret och det var as nice att vara där!!! Jag ska lägga upp massa bilder i nästa inlägg.

Jag fick inte åka på scandinavians tjejkväll
Fick och fick, klart jag fick, men hade ingen att gå med, ville så SJUKT gärna åkt dit men det fick bli hajk istället. Men jag var där innan två med Lydia, hon skulle köpa ett nytt objektiv, det såg ut som att de skulle ha väldigt roligt, och när man läser olika bloggar som har vart där hade de nog det rikigt nice.

Nu ska jag hoppa in i duschen
Och sen ska jag sova, hela dagen, jag har inte sovit något inatt så det blir till att sova. Vi hörs senare :)


Svante nerverna tar över...

Sebastian har kommit i en 4 års period - "joho", "jag har rätt", "nehe"., och ibland kommer mina vibbar som gör att jag kallas Svante fram..

Sebastian - Du är en feegis.
Jag - Nej, det är du.
Sebastian - Du är en feegis.
Jag - Men nej, det är du.
Sebastian - Du är en feegis.
Jag - *blir riktigt arg* AAA men du är FET hur känns det? Inte så kul va..?

Sebastian blir tyst och går iväg....

Hej snäll storasyster ♥


Stockholm


Ser ni vem som står där till höger på sista bilden? ;)

Nu får jag sammanfatta allt skit mycket, ni kommer nog inte fatta allt men sånt är livet!
Bergakungen, cigaretter till förbannelse, röksanering av hotellrum, alkohol, fulla klasskompisar, rolig kväll, Nathalie skriker skynda förfan inne på Weekday och ramlar på en vägg? får ett feting blåmärke, Amanda - Therese - Nathalie går till busshållsplatsen för att "kolla på bussen" när vi skulle kolla på Kissie, studiebesök, UF-mässan, Fredrik Reinfeldt, låtsas ta kort på Amanda medans jag försöker fokusera på Kissie, hennes bror och hon fattar och han ställer sig senare framför henne för att skydda henne, bussresan, ostbågar, letar efter Gallerian i ca 45 min och vi frågade kanske 5 pers? Tillslut insåg vi att vi hade gått runt hela skiten för vi kom tillbaka där vi började!!!!
Ja! Herregud vad det ballade ur ibland, men gött vare!
Den 10-11 maj var vi där men jag har inte orkat skriva om de så nu kom de upp ett "litet" inlägg :D
Hörs när helgen är över.


Uppdatering var det ja....

Förlåt, förlåt, förlåt. Det har hänt MASSOR så jag har inte haft tid. Inget jag kommer ta upp här dockelidock.
Imorgon ska jag på hajk? Skulle till Scandinavian Photodagen typ "tjejdag" ville så sjukt gärna åka dit men de blev ändrade planer. Så hajk får det bli! Och detta innebär, INGEN bloggning. Kommer lägga upp ett inlägg efter detta nu från stockholm, si sådär en vecka efter men men.

Mer Musik


JA TACK TILL LÅTEN, JA TACK TILL VIDEON!!!!♥
Min uppdatering kommer bli bättre, senare, för jag har fått en sak som kan förknippas med musik. Gissa på! Den som gissar rätt kan få en länkning om de är ngn som gissar.
Tjohej


Sommaren börjar komma...


Sommaren börjar komma.
Även om inte vädret säger det. Jag fick först en fluga i ögat och sen flög en rätt ner i munnen, den kryper nog omkring i min mage nu, dock känns det som att den sitter fast i halsen. ROLIG FAKTA? Men det är ett sommartecken!

Nu måste jag spy upp denna fluga eller något, gör mig vansinig att veta om att den finns I MIG?!??! PANIC!


Change


Mållös, hur snygg är inte denna kvinna? Och från att vara barnidolen kommer hon nog bli ungdomsidolen snart...
Finns inga ord! Nästan så jag är kär, i videon, låten och hela henne! Bangbararongading! (fråga mig inte vad det betyder)


MATTE B

Rubriken säger allt! Plugg, hej IG! Hej sämst betyg, hej NATIONELLA IMORGON!

Nu ska jag "räkna", vilket aldrig kommer gå. Vi hörs när jag har kommit tillbaka på banan.


Emelie 16!

Emelie fyllde år i måndags och detta firades i torsdags med god mat, nudlar och kyckling grejs, väldigt gott! Och massa goa och glada människor!
Körde någon, du bara stå på ett ben och böja de och ta upp påsen med munnen leken ;) haha! Jag förlorade direkt...

Grillkväll i Fredags

Tänk att det är fredag nu då ;)
Jag, Jenny och Lydia blev upphämtade av Klara som övningskörde och vi drog mot Habo, åkte till Tobbe som inte kunde få igång grillen, efter halva tändvätskeflaskan började det att fungera, bra bra! Jag grillade (JAG grillade, såg ni vad jag skrev?) Jenny satt som vanligt och kollade på, haha! Kvällen blev bra bra!

När vi åkte hem trodde jag att vi skulle , åke med Jakob, haha som en dåre, åkte ner i cykeltunneln under tågrälsen, där ska bilar inte åka, haha! Sen körde han i 120 när de var vägarbete och rekomenderad hastiget var 50...hm..MEN vi hann med bussen och kom hem väl skinnat!


Bilden är inte den snyggaste, men den ända där man ser vad jag hade på mig iaf! Cykelbyxor kommer jag lätt börja leva i nu.

Klara kunde INTE grilla ;)

16e maj 2010

Menas med att om två dagar är det matte B nationella och jag kan inget! Menas också att Linn fyller 18 idag!! Ett FETT Grattis till dig!

Jag ska ladda upp så mycket som möjligt idag, som bilder från stockholmsresan, grillkvällen, födelsedagsfirandet hos Emelie, så ni får tänka att jag skrev dessa inlägg dem dagarna som det var ;) haha!

Men jag tror att jag ska kolla på lite film först och åka till barnensdag med min bror, mamma, mina kusiner och min morbror och hans sambo.

Skriver mer senare! Bye

Ätit tacos på taket





Bilderna säger allt! Dagen har vart i sådär, men tacos på taket var nice! Sen kom mina kända Svante vibbar och jag drog mig hemmåt.

14e maj 2010

Sorry att jag inte har bloggat idag, har inte haft någon ork. Nu ska jag ha grillkväll men mina underbara vänder & Lydia såklart...

Vi hörs imorgon!

Dagens


Prickiga Stumpbyxor - H&M ♣ Cykelbyxor - Bik Bok ♥ Linne - Gina Tricot ♦ Cardigan - Ullared + vita converse
Dagens "party"outfit. Och JA man kan använda samma linne två dagar i rad, tro det eller ej men det funkar faktiskt!

Prickigt


Köpte ett par prickiga strumpbyxor på H&M idag för 50 kr, fick även ett par randiga på köpet! Bra köp! Och ett par cykelbyxor på H&M, kommer upp snart på dagens outfit.

Armlös Jeansjacka

Detta är för dem som är IQ befriade!

Du behöver:
En sax
En JeansJacka



Klipp, klipp,
så har du en armlös jacka! Dock insåg jag att jackan inte var snygg, den var konstig i axlarna så jag kommer nog inte använda den, men jakten fortsätter på en jeansjacka med snygga axlar som jag kan klippa i armarna lite.

13e maj 2010


Bilden tagen från googles startsida, gillar den riktigt mycket!
Godmorgon! Vaknade för en timme sen av att mina bröder sprang runt som elefanter i huset, tack!
Idag ska jag och Lydia åka till Asexan(A6) ska köpa något fint till Emelie, vi ska på kalas ikväll! Nicenice.

Jag har glömt att skriva på bloggen, för jag var i huvudstaden men får skriva detta nu. Grattis Lydia som fyllde 18 år i tisdags! ;)

Jag ska berätta lite mer senare om Stockholm och visa lite bilder, måste ju säga att vi såg Idol Eddie och Kissie, (tycker jag är jätte cool nu) hon ser ut som 7 svåra år! Herregud. Och påtal om det, ikväll kommer ju hon till BellaTyra Show, det måste man se på!

Nu ska jag duscha och leta efter min lillebror som har gömt sig...kul.
Later<3

Bye Bye



Denna designen har försvunnit från mitt liv! GÖTT!
DOCK ska jag INTE ha denna som jag har nu, det är bara en utfyllnad tills jag orkar göra något annat, för jag blev trött på vinter temat på den "gamla" designen..!

Outfit


Tiger linne - Gina tricot ♣ döskallering - glitter ♦ samt massa andra ringar som jag tog av innan jag tog bilden.

Idag har det vart rugbyturnering. skit kallt!  Såg ut såhär då! dög bra.

Kom hem från stockholm igår...ska berätta i ett inlägg senare!

Tack Lina


Tack Lina! som gjorde en nice beskrivning till mig! Nu ska jag fixa med ipoden, sen ska jag packa, sova i 3 timmar typ, klockan 07.00 ska vi samlas i skolan! BRA JOHN BAUER! Blir väl till att sova på bussen!
Nu ska jag dra, vi ses i huvudstaden!


Stockholms hjälp.


Bli era converse snören också svarta?
Veckansblogg tävlingen sket jag i, det var få som anmälde sig och jag orkade inte denna veckan! Men en som anmälde sig var min goa kompis sofia, hon kan få en liten gullig länkning till hennes blogg här.
Nu har jag vart snäll, behöver inte vara snäll på hela dagen nu :) Gott Svante!

Imorgon ska jag till stockholm med min klass och jag behöver fetans hjälp!!! Vi kommer sova över tills på tisdag och då har vi 4 timmar fritid att springa runt på staden. Jag har fyra butiker jag måste gå in på och jag vill veta vart dessa ligger!!! Så man hinner springa till dem på 4 timmar ;D Ni som vet kan ju kanske säga det till mig med en liten kommentar?
1. Monki
2. Topshop
3. Glitter
4. Cocoo

Tackar!


1010

1010 Inlägg med detta.
OCH kvällen har liksom inte var sådär alls bra! Den har vart TOPPEN! ♥ Skriver mer imorgon tror jag, nu ska jag kolla på lite film sen sova. Puss <3


Jenny får hålla hårt i sina saker när jag är här annars händer detta...

...

Och så sitter jag och KNARKAR sönder henner cocos boddy lotion (jag stavar som man säger det för jag kan inte bättre.)

Sitter på hennes rum medans hennes goa farmor och farfar sitter nere med familjen och äter tårta, jag blev inte bjuden! Jo då, men jag diggar inte tårta, tyvärr. För mycket tårta i min uppväxt gör att man inte gillar det sen!

Nu blir det tydligen förfest här haha! Ska dra och fika med några kompisar i stan medans Jenny och Susanna drar vidare till Centrum, nice!

Vi hörs i helgen ;)

håller på med en design

som förhoppningsvis kommer upp ganska snart, vinter är ju som sagt över! Vi får se hur länge de tar tills den kommer upp!

Nationella prov, engelska, imorgon, håll tummarna för att jag ska klara det! puss!

älskar ungen


HAHAHAHAHAHAHA♥

Blir rädd...


...av mig själv på denna bild!! haha, sen i vintras, rotade lite och hittade denna. Galet äcklig bild.

Move



Hittade en bild som jag inte har använt, fail bild, men när bloggen börjar bli tråkig, då tager vad man haver!

TO DIE FOR


799 :-  Modekungen.. OM jag hade pengar skulle jag inte tvekat.


Gårdagen - Malin 18

Firade Malin som fyllde 18 år. GRATTIS GRATTIS!
12 stycken tryckte in sig på en liiiten liiten toa. Inväntade Malin tills hon kom hem, Anton började skratta så vi fick hoppa ut tidigare än planerat. Malin blev glad, vi åt god tårta, lekte dunken (18 års krisen kom fram) Jag fotade Marcus och Fredrik och alla andra människor! EN GALET BRA DAG! (jag insåg att mina Serbiska gener börja komma fram, kolla hur jag skriver "en galeT bra dag")


Jag GILLAR mina vänner ♥


dagen har vart SJUKT bra

 

skriver imorgon.

Lamm


Jag blir helt kär, kolla på denna underbara saken!
Jag har alltid älskat får, lamm är ju de sötaste som finns!

Idag har jag vart med Jenny i stallet.
4h gårde Vissmålen, vi gick på en "show" där de var hundgrejs och hästmojs, haha jag kan inte namnen på grejerna! Jag och Jenny hälsade på hennes nya häst, Oliver. Sen gick vi och fotade djuren, fåren var ju de bästa!

Nu ska jag redigera massa bilder...
...som jag tog på djuren, jag har kommit på att det är SKIT svårt att ta kort på djur, för dem vill aldrig stå still (logiskt) Vi hörs senare!


RSS 2.0