Varför skulle jag inte köpa dem?


Igår åkte vi till a6 någon timme innan det stängde, vi hade tidspress, vi sprang förbi skopunkten, där såg jag dem. Ett par svarta kilklackskor och inte nog med det, dem hade spännen och dragkedjor. Jag sprang in och tittade, provade, gick till kassan, drog mitt kort och sedan vad jag ägare till dessa sjukt snygga skor. Nu är jag 400 kr fattigare men SÅÅÅ värt.

Blomma, ett bi & en spindel


Ojojoj vad Kvallitén var dålig, detta får jag ändra på till nästa gång!
De närmsta fotona kommer vara från Serbien, jag tänkte även berätta lite hur vi hade det m.m.

Nu ska jag övningsköra! Bye!

You Can't Touch This

Zeke & Luther är en amerikansk Disney XD-originalserie om två killar, Zeke och Luther  som drömmer om att bli proffs på skateboard. Här är en cover på "You Can't Touch This", kolla klippet!


      http://youtube.com/disneyXDSE

Tyckte ni om klippet? Gå in på länken ovan så kommer ni in till Disney XD:s youtubekanal, där finns fler klipp!

Hemma!

AffroSerben har intagit position Huskvarna! Nice! Resan gick bra, 35 timmars bilfärd, massa bilköer, massa bilar, men annars är livet primus! Jag har lite foton att visa, deffinera ordet lite...
Lydia hängde då inte med hem för hon blev tagen av den serbiska maffian!! Det var ju synd...
Om jag skiver krassligt kan det bero på att jag har varit i Serbien liite förlänge ;)

Jag lever

Jag lever, solen skiner, det är 40 grader varmt, idag är det dock dåligt väder, men man får vara nöjd ändå!!!

Jag ska lägga upp lite bilder osv när jag orkar, just nu orkar jag inget, Svante är på humör!

Ha ni det bra i Sverige?

Ta hand om er!
Kram

Serbien

Efter ca 35 timmar i en trang buss utan AC ar vi framme, jag kommer uppdatera lite nar jag hinner, nu ska vi aka till staden och ata pannkakor! GOTT LIV! BYE!

Förlåt!!!

Jag åkte till Gullbranna och sa inget, sorry. Nu ska jag Packa för jag drar till Serbien imorgon! Dålig bloggning, jag vet, förlåt...

SOLglasögon


59 Kr på Lindex, bland det tuffaste och bästa inköpet jag har gjort i mitt liv! Ska gifta mig i dessa!

Leende Grönbruna ögon


Ett Leende! Ett Sms från Jenny, hon mår bra, vetan om att hon gör det är grymt gött! 
Drar snart till Gullbranna för leendet ännu större och att man drar till Serbien med Lydia dagen efter att man har kommit hem från Gullis gör ju inte leendet mindre.

DOCK finns det en STOR hake, jag kommer träffa Jenny på söndag, sen på måndag drar jag till Serbien och kommer inte få se henne på 3 veckor!!!!!! Detta Suger.

Annars lever jag livet, hänger mycket i Habo hos en ung dam, Klara! Hon är faktiskt väldigt bra! Jag lovar mycket, ni skulle få se vad jag har shoppat osv, men vet ni? Jag tror faktistk inte att ni är så intresserade av det så vi lägger det på hyllan!

Jag kommer blogga lite innan Gullbrannafestivalen som är på Torsdag, sen drar jag och bloggningen kommer SUGA i flera veckor, surt va?!

See You!

God Morgon


Igår kväll var jag ute för första gången, inget mer sägs!
Idag ska jag åka till Attarpsbadet för att BADA? Vad annars? Med Klara!!! Det blir FEST!
Nu ska jag har världens bästa dag och därför ska jag inte blogga, inte förens typ måndag! Jag tar en liten paus, typ några dagar!
Jenny drog till Mallorca inatt så jag känner att jag måste sörja lite med ;)
PEACE

HAPPY GIRL


Foto: Jenny
Modell: Jag

Ny design


Barnslig= JAG! kände att jag inte har fått ut Nathalie i min header, nu har jag det! BRA! Disney Channel loggan längst ner till vänster blev pricken över i:et!!!! PERFEKT! Så nu ska vi ha det såhär...i någon månad eller två!


Jenny


Hon är snygg, finns inget mer att säga.
Nu kommer det komma upp massa bilder från fotorundan! Hoppas ni gillar det lite!


Fototur med Jenny


Vi letade länge för att hitta den perfekta ängen, när vi hade hittat den ute i skogen där ingen kunde komma började vi fota, 3 kort och sen kom det en bil, en man, han ställde bilen jämte våran som stod 3 meter ifrån där vi stod och fotade, han satte på radion på högsta volym och vevade ner rutan! Sedan satt han och kollade på oss och vi blev äckligt obekväma och drog för att leta efter en ny plats! Efter mycket letande hittade vi en ny som var lika bra som den första!!

Bilderna kommer upp snart :)!

RSS 2.0