1000 inlägg



Helt sjukt! Redan 1000:one inlägget? Vad hände?
Jag har haft ett littet uppehåll från bloggandet i några dagar för jag vill få de perfekta 1000:onde inlägget men efter att jag hade tänkt klart så finns det inte som heter perfekt och inte perfekt. Det är min blogg, jag skriver vad jag vill, om ni vill läsa det så får ni annars gör ni inte det, mer än så är det inte? Så jag vet inte rikigt varför jag satt i dagar och försökte få till ett sjukt bra inlägg, för vad är perfekt?
Om det står "hej idag mår jag bra hej då" är det ganska perfekt för mig, men kanske inte för er?
Jag kan inte säga detta är perfekt och detta är inte det men nu har jag fått ihop en text om mitt 1000:onde inlägg och jag tycker att det är perfekt! Mer än så kan det inte bli!


Min lycka från igår kan jag leva på i några dagar



(999 inlägget på denna lilla blogg)


Veckans blogg, vinnaren!!

Grattis Nathalie!!!


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :D


Ännu en bild

Hittade en bild på jnytt.se på mig och Jenny, denna var dock inte så galen! haha



Ne nu ska jag dra till Lydia och plugga matte hela dagen! Tjaa :)

LYCKLIG, HV♥, GALEN kväll.


GALNA BILDER! Det får man ha när HV vinner SM GULD
Jag kan inte beskriva med ord min lycka till att HV vann, lika så kvällen! HELT UNDERBAR, dock frös vi men det var det värt!!!
Vi åkte 19.30 till Juneporten, när vi hoppade på 13 bussen hördes det ett glatt jubel och sång! HVHVHV!!! Det gjorde inte det sämre!
Åkte i en PACKAD buss, folk kunde inte komma in eller ut, hoppade av vid rådhusparken, gick bort mot Juneporten. MASSA bilar tågade genom stade och MASSAA folk. HELT galet.
Det blev tjafs mellan några utlänningar och svenskar, utlänningarna jagade bilen som svenskarna satt i och först var det 2 som sprang sen blev dem från 2 till 50 på 4 sekunder. HAHA jag dog av skratt. Sen gick vi runt och skrek och sjöng med Jönköpingsfolket, träffade grymt mycket människor som jag inte har sätt på galet lång tid och även dem jag umgås med nu ;) Jag älskade det! Sången, glada människor, SM guld, man kunde se ut som jag vet inte vad & ingen brydde sig´, man kunde skrika högt och man får respons på det! Jag är lyckligare än lyckligast! 
Köpte även HV T-shirten! Bild kommer!
Dock kunde vi inte stanna kvar och titta när laget anlände men de kommer fler chanser i veckan. ♥

Jag kom hem nu, 00.30 så jag har vart ute i det kalla en lång stund. Nu har jag krypit ner i min säng och ska sova, imorgon måste jag plugga matte!

Mycket text, en klapp på ryggen om ni orkade läsa :)

God Natt mina braiga läsare!!

HV VAAANNN

GULD !!!! JAG GRÅTER! NU SKA JAG FIRA DETTA SÅ IN I!!!!!

Veckansblogg kommer imorgon. För nu har jag inte tid!!!

Blue


Dansfesten var nice. Här två bilder från "danståget"


Sommar & Soliga dagar, vi går genom skogar och hagar.


Idag är en sån dag då jag inte orkar med mig själv

Ja, ni ser rubriken! Jag är HYPER glad så jag inte orkar med mig själv. PANIC. Som tur är har jag väääldigt väldigt bra vänner :) Tackar för det. Ikväll är det dansfest hela kvällen lång. Först med Lydia och Emelie och sen med Jenny och Isak. GYTT

Nu haglar det? USCH. Finns inget mer att säga om det. Glöm inte att rösta på veckansblogg längre ner!

Vi hörs imorgon!!! :)

True Colors




Collins, Phil – True Colors - Rehearsal

Hv skulle vunnit..

Men tyvärr vann Djurgården, 2-2 i matcher nu och imorgon skall Hv vinna! Helt klart!

Nu är jag ledsen.trött.förbannad.besviken, inte bara på hockeyn utan på livet med. Depp-preiod är på gång nu..

SES

Totalt glömt bort..

Jenny har bilden, ska lägga upp den senare. Idag fick jag min hand gipsad. Fingrar och allt, vi hade ingen handske under eller något och mitt blod stoppades kändes det som. Jag har ALDRIG haft så ont i något i hela mitt liv, hela handen blev kall och gipset satt fast i huden sen när vi skulle klippa bort det. Efter de hade jag ingen känsel på typ 1 timme, spolade varmt vatten för att den var så kall och jag brände mig på den andra handen medans den handen som var offret för gipset inte kände något.
Sen kunde jag inte ta ett ordentligt grepp om saker och ting en bra stund efter det!
Jag fick gå runt och slänga min arm omkring mig för att få blodcirkulationen igång när jag hade gipset på, haha ! Prova inte detta!!

Update: Jag var provkanin till ett estetisktprojekt som mina kompisasr gjorde, gipshänder. Inget allvarligt :D


Ibland håller inte tålamodet

Jag skulle söva Sebastian, min 4:a årige lillebror. Han grät och ville att mamma eller pappa skulle söva honom men jag hade inget val!

Sebastian: Jag vill kolla på Tv, jag vill kolla draken (American Dragon)
Jag: Draken har gått och lagt sig och det måste du med göra.
Sebastian: Nej, jag vill inte (börja gråta)
Jag: Aah, *får smått panik på ungen* men om du somnar kommer kanske draken till din dröm..
Sebastian: Jaa, draken kan komma.
Jag: Ja, så kan du flyga på draken kanske?
Sebastian: Nej, jag kan inte flyga.
Jag: *Skriker i illska* Men förhelvete du kan väl ha lite fantasi?
Sebastian: Säg inte förhelvete

Förlåt Sebastian haha!


Finalisterna

Nu kan ni börja rösta!
Regler:
En röst per ip nummer, ni får rösta på er själva!
Skriv nummer på den som du vill rösta på!

TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ FREDAG KVÄLL!

(bilder funkar inte så ni får nöja er med att länkarna finns, tryck på dem för att komma till bloggen)



1. Notanotherphotoblog

2. Paulia Ceylan

3. Lovisa

4. Nathalie

5. Ida

6. Amanda

7. Cornelia

8. Filippa

9. Neha

10. Floosan


Sorlig avsked



Idag var det avsked från mina småttingar som jag har coachat i basket i 2 år. Sorligt. När jag lämnade nycklarna mådde jag så sjukt dåligt. Ska detta verkligen vara de sista som jag gör som coach, efter 4 år? Men jag har bestämt mig, jag måste lägga det på hyllan. Och dem som jag hade nu ska ändå bli ungdom så jag kommer inte kunna fortsätta ha dem och jag vill inte börja med ett nytt lag heller.
När jag kom in i hallen skrek alla att jag ska gå in på toan? jag fattade 0. Gick in efter att dem hade tvingat in mig och där fanns det blommor och godis ♥ Så söta :) Blev jätte glad! Tack!

Det började
att jag var hjälp coach två år, stensholm flickor 5/6 & Huskvarna flickor 5/6. Sedan gick det över till Huskvarna flickor 3/4 som sedan blev 5/6. Och nu är det over...

Usch jag älskade att coacha, men eftersom att tiden gick och att man hade coachat ett X antal syskon började man insé att det kanske är dags att sluta? Jag börjar 3:an nästa år med och de är ett av alla skäl som jag slutar..vill satsa då och inte ha massa annat på helgerna som tar upp den tiden.

Detta är ett litet tack till alla som har gjort det bra och nu är det dags att jag går vidare (det lät brutalt) Men jag måste göra detta, även om det är jobbigt.

Tack alla tjejer!!


Hurricane


Rabih och Eddie har startat en grupp som heter Rebound och deras låt heter Hurricane. Sjukt bra enligt mig!!!


Nu kör vi igen


Vilken kväll!!


Började med att jag och Lydia åkte till stan för att möta upp Tungan för att fika. När vi sedan ser tungan har han med sig FRANS! Min kväll lyste upp, så galet glad blev jag ;) Vi satte oss och fikade på Sanyds, sjukt mycket skratt och goa vänner och en fett god chai latte är inte fel på en lördagskväll!

Sen skulle vi dra till Allians och lyssna på elefant! 
När vi såg att ingen buss gick började vi gå. När vi gick förbi fiket såg Lydia en man som tog en väska och lämnade fram den i kassa på fiket. Lydia sa då är inte de din väska, jag fick lite smått panik och började känna efter om jag hade på den, vilket jag inte hade, så vi gick in och tog hämtade väskan. Detta är inte ens kul men jag och Lydia DOG av skratt.

Vi gick till Allians fullt med HV fans!
Galet vad gött det är att Hv vann igår! Fett!!
När vi kom fram tänkte jag och Lydia inte hänga med in på Elefant, vi ville inte betala för att se dem.  Men Tungan gjorde det och han fick en stämpel, smarta som vi är tryckte vi hans hand mot våra! SMART. Så fick en gratisstämpel, NICE!

Elefant
Var GRYMMA! Galet va bra det var! Dock har jag fått Tinnitus för vi satt längst fram med de var de värt! Helt klart! En Random kväll blir till en av dem bästa kvällarna hitills.

TACK ALLA!

Basket.OC.Ingen sömn


Bild tagen från brahebasket, ser ni mig. Ni får en applåd om ni gör de!!

Jag har haft så mycket att göra så jag har inte kunnat blogga...vad är det jag säger? Jag har haft all tid i världen för att blogga men jag har blivit helt inne i OC och jag försöker komma ikapp en vän så jag lever just nu på OC.

Mat äter jag inte heller, slå vad om att jag har gått ner 3 kilo på 4 dagar eller ngt. Hemskt. Men jag orkar inte äta, inte nu när jag är inne i Oc. haha brutalt det lät...

I helgen kommer jag inte kunna blogga något, kanske på lördag! Mina småttingar som jag ät tränare för ska på läger i Huskvarna och jag ska vara med, såklart! Kommer hem imorgon kväll!

3 timmar sömn varje natt, jag är galet trött i skolan. Detta är inte bra!! Måste få till mitt liv lite nu känner jag..

Nu ska jag packa klart det sista och sen ska jag iväg på basketläger. Vi hörs!!!

"hade 10 minuter på mig till bussen" klädesel


Jacka och halsduk - H & M¦ Skjorta - Gina tricot¦ Leggins - Ullared¦ Röda Converse

"hade 10 minuter på mig till bussen" klädesel på mig idag!


Nytt

Jag har länge kollat på the carden collectionen på H & M och idag kunde jag inte stå emot! Brun och shorts till i sommar så är denna perfekt!! 149 :-


Färgerna blev jätte konstig på denna nedanför men så får de bli! En corall tunika som jag fick av mormor och morfar häromdagen, fin! Kommer användas. 50 :- på rean, Toppen!


Det har tillkommit massa kategorier och jag försöker fixa allt nu så det ser normalt ut och är enkelt att hitta men det kommer ta tid!!


Hide and Seek


Lyssna vilken sjukt go låt.


Dagens


Kiss t-shirt och en wierdo tröja - Ullared¦ Byxor- JC¦ Röda converse¦ Ringar - H & M, Ullared, mormors.

Så det kan gå


Coachmöte

Ska snart dra iväg på coachmöte! Sen ska jag färga min äckliga utväxt! Den är H e m s k. 
Sen ska jag kolla på OC. Säsong 2 snart avklarad efter 7 dagar, gött!

Idag är inte min dag 
Först kokade jag vatten och la ner äggen efter de hade kokat upp. Sen så skulle jag dela en avocado, då skar jag mig rätt genom fingret! BLOD! Sen har jag humörsvägningar och börja gråta för allt! Och jag vankade tidigt idag för att gå upp och coacha och nu ska jag iväg på ett basketärende till! Behöver jag säga mer?
Och nu har min depp period börjat!

Imorgon är det skola
och jag är glad att komma till den vanliga vardagen, inte sova bort dagarna! Men lovet har vart det bästa hitills!! Jag har vart träffat någon nästan varje dag, jag, Nathalie Starcevic har vart social! Inte ofta det händer!

Mycket tex. Kanske hör av mig sen efter mötet!

Ciao

Enbildsägermeränstusenord


Tears, Missing, Joy, Laughter, Disappointment.


SockWar

Socks war är en tunering som var i Imanuellkyrkan *stavning*. Det är massa hinder och så ska man hittade ihop rullade strumpor och kasta på varandra. Man ska över till andra lagets sida och hämta en "trofé" utan att bli tagen!
Så sjukt roligt!! Vi kom till final och fick gå till förlängning, sen blev de straffar och då förlorade vi! Jag satte alla 3, skills!

DOCK var inte detta något som gjorde mina knän bättre...mer vätska och sjukt svullet! Känner att det är dags för doktor, fast jag inte vill!

Nu: OC!

Vi hörs snart :)

Gult




Gul tröja? -Bik bok¦ Tights - H & M¦ Och massa ringar!

Jag ser ut som en liten kyckling!
Och det är ju bra för man skulle vara gultklädd när de är påskfest! Nice! haha!

Nu ska jag ha en grymt bra kväll! vi hörs imorgon!


Påskfest



Ännu mer egotime!
Nu ska jag göra iordning mig för påskfest i Habo, kanske lite sent? Nej nej!
Jag kanske lägger upp hur jag ser ut sen! Ska vara klädd i gult! hm.. får se hur det blir!!

HV ÄR TILL FINAL!

OCH JAG ÄR GLÀ! Vi ses kexchoklad!


Shickenhicken


Titta en kobra
Ne...varför skrev jag det tro? Ingen aning! Kom nyss hem från stan med Susanna, vi åt på Jensens, GOTT!
Egotime!
Så, vad ska jag göra nu? Det kan jag svara på om ni vill...kolla på OC säsong 2! Feett!

Med andra ord, Nathalie har inte tid att blogga så hon hör av sig ikväll eller imorgon! Hej!

Dagens!


Klänning - Ullared, G-kås¦ tights med "skinn"detaljer - H & M¦ Grönt nagellack - H & M¦ Klocka och massa ringar!

Slänger in dagens lite snabbt! Måste rusa till bussen, ska till stan och ta en lunch med Susanna ♥
Ska även förändras lite nu! Mer får ni veta senare! :)

Vi hörs efter jag har kommit hem ♥

Skador

Borgen (Boda Borg) var en Fest i hög kvallité! dock med smärre skador och skrubbsår, men de är sånt man få ta!
Nu sitter jag här och har svullna knä! De gör galet ont och nu ska jag kolla på draknästet med min fina kompis Lydia!

Vi hörs imorgon!

Hv71

Hv kviterade till 2-2 mt Skellefteå när de var mindre än 2 min kvar! Nu väntas det förlängning. Imorgon vankas det fest i Borgen, justde, har redan skrivit de! Bra!


Update: Hv vann i numerärt underläge! Nu kan jag sova gott!


Hej! Grattis Lenny!

Jag lever! Då vet ni! Imorgon är det fest i borgen, FETT!
Vi Firad eatt Jesus dog och uppstod nu när det var påsk, men jag firade även att min kamera fyllde 1 år!!! Och nu har jag döpt den till Lenny! Så Grattis Lenny på 1 års dagen!



Nu ska jag kolla på tv och "peppa"inför morgondagen!


God natt

klockan är halv 6 på morgonen, nu lägger jag mig!

God natt!

Ullared - kläderna

Här kommer sjukt dåliga bilder men skit samma, detta köpte jag:


Vanliga tråkiga shorts

Leopard scarves (stavas det så?)

Min första? Cardigan..

Stor kofta

skjorta, bonde varning!!


Wierdo kofta

Rosa zebra t-shirt


Svart klänning med lite detaljer överst.


OCH min ABSOLUT snyggaste t-shirt i denna värld!!!! Kiss!!! Galet var kär jag är i den! Grymt


Och en svart ring.

Detta köpte jag och lite annat smått och gott!!

Nu ska jag kolla OC!

Godis är överskattat




Klockan 11.00 vaknade jag, fick en karta över vart migg ägg låg (jag tvingade mamma att rita en och gömma de) hittade de senare under min säng, VRÄKTE i mig i en timme, har mått illa hela dagen, det syns inte att jag har ätit något nästan. Jag spyr snart, bokstavligen. Första tuggan var inte ens god!
Imorgon är jag glad att jag ha godisförbud igen, fy för godis!!! Riktigt äckligt!

 

Veckans blogg, vinnaren!!

Grattis till
Klicka på bilden!!

Långfredagen?

Ska inte långfredagen vara lång? Jag tycker att dagen har gått sjukt snabbt även om jag gick upp 5 imorse. Drog till Ullared, G-kås, klockan 6, vi kom fram klockan 8. Inget folk nästan vilket jag tyckte var konstigt, alla i hela Sverige är lediga idag, men men, as gött! Bara gå till kassan utan meter lång kö! Jag hittade MASSA saker, fick prioritera sen och de brukar jag inte få göra...
Bilder på allt kommer!

Snart
slår klockan 00.00 och då har jag haft ett godisuppehåll sen nyår, påskafton är den enda dagen som jag får äta godis på, börjar med uppehållet igen på söndag tills jag fyller 18. Jag var själv med och köpte godis, man vill inte ha äckligt godis i påskägget!!

Nu kommer jag vara uppe en liten stund till och sukta efter godis, skulle lätt kunna äta nu, men de är i mitt påskägg..surt..

Glad Påsk på er alla läsare!!!

RSS 2.0