Morgonen är som värst!

Är det någon mer än jag som hatar att gå upp på morgonen? Det är sjukt jobbigt så när man har vaknat vänder man sig om istället och somnar om.  Och helt plötslig är klockan sjukt mycket och då blir man stressad istället. Varför somnar man om? Det blir ju bara problem med resten av dagen. Man hinner inte äta frukost och då orkar man ingenting resten av dagen. Du blir massa stressad och ju mer stressad du blir ju mer hungrigare blir du. Det är sjukt att allting hänger ihop.
Jag är nog en av dessa tonåringar som det står i tidningen om. Jag är vid datorn heeela tiden, jag går och lägger mig kl3 på natten och vaknar 13.00 på morgonen. Jag äter aldig frukost och detta gör så att jag inte orka med dagarna. Sen så får jag gå hem från skolan då och då för att jag inte mår bra. Undra varför? Som tur va så lägger jag mig inte så sent när det är skola.

Nog snackat om det. Nu ska jag börja packa till Unite. Det kommer bli såå kul! Så ni andra får ha det så bra så hörs vi.


DatorDatorDatorDatorDatorDatorDatorDatorDator!

Dator från kl 4 till 3 på natten, bra? Nej. Men Nicklas håller mig uppe ;) haha! Och idag vaknaden jag kl 12.30, kan ni fatta hur länge jag sov? det är sjukt. Men men någon gång måste vara den första. Staden men mina föräldrar, fortfaranda kaos. Det är sjukt hur alla kan vara så ivriga bara för att få lite saker som är billigare.

Jag kom hem och har vart vid datorn i ungefär 12 timmar nu så jag är ganska beroende av datorer! :D nice nice.
Imorgon börjar UNITE , längtar såå mycket. Bo hos Fill i 3 dagar, det är nice det.

På bilden är det mina bröder och jag . :DKaos på mellandags rean.

HJÄLP! Mellandags rean var kaos, BOKSTAVLIGEN. Jag och Malin skulle till elgiganten kl 08.00 på morgonen för att köpa ett guitar hero till henne. Fanns det? nej! Då gick vi runt i flera butiker ingen hade det. Jahop, Malins mamma hämtade oss och så åkte vi till Media Markt som hade! tack och lov för det!
Vi var klara runt 9 tiden och drog oss till stan. Vi trodde Gina skulle öppna kl 10.00 men icke sa nicke , Det öppnade kl 11.00 så där utanför väntade vi i 0 grader och donken var inte öppen. Sen så kom man in först av alla så de tvar lite positivt. Sen så shoppade vi hela dagen fram till kl 3 då jag skulle till mina kusiner och fira jul! :D


Julafton!

Det var julafton igår!:D mysigt men besviken :p haha. Fick inget som jag önskade mig men men , fick pengar så ska ju inte klaga? plus att vi hade världens sämsta jultomte. Det sög mest. det var ingen julstämning om man säger så.
Idag är var det Lydia och Malin ! :D imorgon är det mellandags rean !:D hej svejs


R.I.P

Okej, jag suuuuger på att blogga. Och jag har ingen bra anledning till varför jag ska blogga eller varför jag inte gör det men jag skriver lite ändå!.

I onsdags så dog min matte lärare Matz Ottevik. Det var inte bra dag om man säger så.Mycket tårar och inget skratt på hela dagen. I onsdags så ringde vi till Matz för han kom inte till skolan men han svarade inte . Konstigt? Nej. Han dog i sömnen med något hjärtfel. R.I.P.

Nu sitter jag här och längtar till juuulen såå mycket. Jag vill att snön ska komma till julafton! Jag längtar efter snön as mycket nu. Men som det ser ut nu kommer det ingen :(.

Alla borde lyssna på Amy Diamonds julskiva ;) haha. Den är bra den! :D
Jul godis har vi inte heller gjort får väl börja göra något nu .
Nu orkar jag inte skriva mer, Hej svejs!


Aktiv, NEJ!

Ja, jag vet att jag inte är aktiv men de e ju inte som läser bloggen så man tappar lusten lixom. Eller jo, det är ungefär 15 st som läser den så hipp hipp hurra till er! Dagarna/veckorna har vart superb bra. Nu känns allting bra igen! I´m Happy! och så lyser min underbara Susanna (även kallad Sugar Sussie )upp min dag :D

Så vi hyllar henne med en bild tkr jag :D!

Läs,Kommentera & Njut

DH

DH heeeeela helgen, sjukt nice! :D Ni som inte var där borde ha kommit ;). I söndags varade jag med den underbaraste MALIN. Hon är bra och julskyltningen är sjuuuukt myysig. Inte världens längsta inlägg men men . Det spelar inte så stor roll i och med att typ ingen läser men jag fortsätter att kämpa på. Puss

Läs,Kommentera & NjutRSS 2.0