11

ÄNNU EN SVENSK MEDALJ

Johan Olsson spurtade sig till en bronsmedalj på herrarnas femmil. Längdskidor!

Jag är super glá, den sista svenska medaljen och de blev hela 11 medaljer. GÖTT SVERIGE!

Nu spelar USA-Kanada - hejja USA(!!!)Och nu gjorde Kanada 1-0... hm..

Bara några få timmar kvar så är OS över...vad gör jag då med mitt liv? svt.se/os är den mest besökta sidan på min dator de närmsta två veckorna. Nu då? :(

Jag kommer vara 20 år nästa gång OS sänder och då är de sommar OS...men 20 år(?) o.O



Fattar inte..

Vad det är med mig, blir nästan aldrig sjuk men när jag väl blir de vill de inte försvinna(!!) Nu ligger jag i min säng med feber. Blev nyss frisk? Lovar att febern håller i typ 2 timmar till sen är jag frisk och sen kommer de igen. Hopplöst.


Igår - bio

Var jag, Jenny och kollade på Percy Jackson...GALET bra! Något som man måste se alltså! Kan se den igen, lätt. Avatar kan slänga sig i väggen! I mitten av filmen tänkte jag efter att jag kände igen denna berättelsen, då kom jag på att jag har läst boken! Bra :) Dock fattade jag inte boken men filmen fattade jag super bra. De är mycket om grekiska gudar och jag sa allt till Jenny vad som skulle hända...hon trodde de var för att jag hade läst boken men hallå? Man har väl kollat på Herkules ett x antal gånger ;)
Och att han som spelar Percy var snygg gjorde ju inte filmen sämre ;)
5 av 5 toast!
Ni måste kolla på denna!


håller på

med en mega design. nej men en design som ser bra ut...lite mer barnslig lite mer jag.

hmm

Kräftan 22/6-22/7

Kärlek och romantik fyller dina veckor och ger dig rena rama vårkänslorna. Var du inte förälskad innan så blir du det nu. Hade du redan en älskling i ditt liv, då är det bäst att älsklingen ägnar sig åt dig en hel del för annars blir du bra frestad att se dig om efter en ny.

kärlek/sex
5
kul/nöjen
3
tur/pengar
3


Minbrorärgaletsöt


SVT failar


Kolla poängen...och så kollar ni längst upp till höger.. jaha? vrf kollar vi på matchen om de hinner skriva vad som händer innan de har hänt?


Jag har hittat den (eller Jenny har)

Min blivande man!!! haha


Kärlek vid första ögonkastet

Lace Insert Rouched Dress SEK 549, Dark Pink - NELLY.COM

Ser ni hur sjukt snygg denna är???


Just nu


Ni kanske fattar


Sorligt

Tre kronor åkte ut. Jag är besviken och ledsen. Kommer nog inte uppdatera på ett tag nu! Eller jo, de får inte styra över mitt liv.


GULD!

SVENSKT STAFETTGULD ÄNTLIGEN

Daniel Rickardsson Johan Olsson Anders Södergren Marcus Hellner OS-GULD I STAFETT. DET FÖRSTA SEDAN 1988.


Filmer som Nathalie vill se




Jag vill se så sjukt mycket filmer så det finns inte, detta är några få av de kommande filmerna och de som går på bio nu som jag vill se! Lätt att jag ska se alla! Toy Story 3 kommer med och massa andra, dem tecknade filmerna ska jag såklart kolla på svenska inte på engelska!
 2010 bilr ett super dunder mega bra film år!


Dagens skratt

HAHA jag är en i en grupp på facebook, när jag gick in på den och kollade vad alla har skrivit hittade jag denna (!!!)

No life

När när man är sjuk har man inget att göra...ni ser ju..
Suddig bild för jag glömde bort att allt var manuellt haha ! Kul.
Lägg märke till Disney Channels bror - Disney XD i bakgrunden som visar Rasten haha! :)


??

Solen skiner ute. klockan är halv 12. jag ligger fortfarande i sängen. det är lagom kallt. sjukt fint väder....VÄNTA, ngt som är fel? JAG LIGGER FORTFARANDE I SÄNGEN när det är sånt sjukt fint väder. Nu ska jag ta min kamera och frysa lite. Jag har feber haha ! Bra! Hej

I'm in love


Vi kan säga att elden symboliserar OS elden och så är de tre kronor där bak ;D


Dagens

Mamma tar hjärtmedecin för att få ner pulsen. På förpackningen står det biverkningar: kan göra så att pulsen slår saktare (men finare ord)

Jaha? Varför tar hon då dessa tabletter om hon vår biverkningar av de hon ska egentligen ha eller? HAHA

Minbloggärstor

eller inte... men det är kul när folk på bussen börjar fråga Jenny om vi känner varandra för att de har sätt henne på min blogg..kul!

Stand Out



Ut

Vill ut och fota i de fina snövädret ...men nej!Just det. jag har ju feber.Suck

*^*^*^*^*


Skit natt

Idiotiska ungdommar som håller på utanför min brors fönster. Pappa som springer ut i bara kallingar med en snöskyffel i högsta hugg och skrämmer bort skit ungarna. Polisen som kommer. Pappa som övervakar huset. Bror som är rädd. Nathalie som är rädd. Mamma som inte fattar vad som händer. Bror som sover. Ingen sömn. Härligt(?)

Idag har jag vart så äckligt trött så det finns inte! Vaknade klockan 08.00 och undrade varför min bror inte hade vaknat? Så jag gick upp och såg att toaletten var låst. Knackade på den och en liten 4:a årig kille öppnar, jag frågar vad han gör och svarar jag hittar inte min pappa...bra syster? Vi fixar oss, väntar på att mormor och morfar ska komma och då var de dags för bowling med kusinerna. Jag var super dålig! MC donken efter de och sen Bankeryd för att "fira" min morbror. Hemfärd, nu ska jag invänta OS sändningarna och sen ska jag sova för imorgon ska jag upp 07.00 gött!


Love is my drug



John ME – Love Is My Drug


Checka in...

Lookilooki!

Nu kan du få en biobiljett!!! WIHU. Länka till dessa två länkar (ser du nedanför)  på din blogg så kommer de skicka biljetten innom kort! Bomshickauaua.

Köpa Aktiebolag

Starta Aktiebolag 


Ha det!


Eller skit i det.

13-1 till Kanada för sveriges damlag i hockey eller vad blev det? pinsamt.. skit i inlägget jag skrev nedan. DOCK vann tre kronor sin match mot tyskland med 2-0! Bra! Sveriges damer och herrar vann båda sina matcher i curling. Nice. Nu ska man sova ut så man kan vara uppe hela dagen och natten och kolla på fler knäppa grenar :)

Eller skit i det.

13-1 till Kanada för sveriges damlag i hockey eller vad blev det? pinsamt.. skit i inlägget jag skrev nedan. DOCK vann tre kronor sin match mot tyskland med 2-0! Bra! Sveriges damer och herrar vann båda sina matcher i curling. Nice. Nu ska man sova ut så man kan vara uppe hela dagen och natten och kolla på fler knäppa grenar :)

OS nörd

Bänkad framför TV dagarna ut. Sörjer,nästan gråter för Anjas tabbe..hoppas att det blir bättre i dem andra grenarna :) Sveriges damer spelar nu mot Kanada i hockey. Kan inte missas!? Ska kolla på det nu och därmed säger jag. Hörs i ett annat liv.

....




arg.förbannad

Bilderna vill inte komma upp, jag strejkar!


Black ingvars


Sitter och dunkar? Kan man säga det till detta bandet? Kul. Fillan kom på vad de hette efter mycket om och men . Tryck på här så kommer sportifylistan!

Wild World




Mr. Big – Wild World

Rösta!

Rösta på mig annars kommer jag och peta er i ögat!
Peace

www.hundratusen.nu/mix/Y7Oj


Cartoon


Sleepless



Eric Saade – Sleepless

Glad?Ledsen?

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Mycket som rör sig i mitt huvud nu och har därmed beslutat att jag ska blogga när jag har något att säga. Bilder.Melodifestivalen.Något som har hänt som jag vill dokumentera osv... så det blir nog inte uppdatering varje dag...

Pappa fyllde 46 år igår. Dock funkade det inte att lägga upp bilder och det gör de inte nu heller men ah, nu fick ni veta om det. så ja !

John ME – Love Is My Drug
Tyler Hilton – Missing You

Slutsats

Ja, igår var kanske inte den bästa deltävlingen.
Manboy med Eric Saade gick vidare och Andreas Johnson med låten We can work it out. Andreas låt tyckte jag inte om..ännu en balad. Eric Saades låt var bra och nummret var bra. Dock kunde man skippa regnet på slutet...

Jag älskade Kalle Moraeus & Orsa Spelmän "Underbart" En sån som kommer komma på Svensktoppen. Go låt. 
Pauline "Sucker For Love" var sjukt bra men inte bra för att komma till Eurovision. Men radio-bra!

Hanna Lindblad "Manipulated" Sjuuuukt bra, radiohit tror jag! Eller inte, ville att den skulle gå vidare och inte Andreas. Men smaken är som baken.

Andra Generationen + Dogge "Hippare Hoppare" balkan varning. Go låt inget mer...

Anna Maria Espinosa "Innan alla ljusen brunnit ut" Tråkig balad låt. Inget plus någonstans.

Highlights & MiSt "Come and get me now" Sångaren såg ut som Magnus Karlsson men han hade inte röst som han ... Nee.. detta nummret gillades inte!

Såhär blev ställningen!


Lyckat!

HAHAHAHA


Melodifestivalen 13 februari

Ikväll är det dessa som kommer tävla!



Jag hoppas att Andreas Johnson, Eric Saade och Paulines bidrag är bra. Och idag hoppas jag att Sverige tänker innan dem röstar!!

OS

Skulle hålla mig vaken, vilket gick bra men klockan 1 somnade jag dock så är jag vaken nu. 2 timmars sömn. Nu börjar invigningen av OS hej då!!

Rip

Bara några timmar innan ivigningen... hemskt...


JaG vAnN

Eller inte ....



Kärlekssång

Gör din egen kärlekssång här ;)Snart är det alla hjärtansdag och då kanske man vill göra något fint till någon man håller kär :)  Jag har då ingen som jag är kär i men jag har min bästaste vän :)♥



Klicka på bilden för att komma till låten "Jenny"

Klockren!

Konståkning är det näst bästa som jag vet (efter basket) och blanda det med 80-tal som är det bästa som jag vet!! Är så äääckligt bra!!


Vimmsigt bröd

Kom hem nyss, praktik hela dagen , har vart hos doktorn med mina fötter och knän. Ena knät är jäääättteeee svullet och tydligen massa vätska i, ska avvakta och se hur de blir. Har tränat med (basket) GOOOTT!

Nu sitter jag här och äter världens goaste bakelse, Vinsobröd(!!!) Dem finns bara på ett konditori här i Jönköping och mormor köpter det varje gång hon har vart och klippt sig för de ligger så nära. Det är typ , vet inte hur jag ska förklara. GOOOTT! Grädd/vanilj/något konstigt i!

När jag och pappa skulle fråga ett konditori om dem hade Vinsobröd för längesen, då var de en kines som sa. Vimmsig vadå? De var kul. Hej


Quedate

PeeWee – Quedate (The Remix)

Fråga mig inte vad det betyder men de är sommarvarning för mig! Fest!
Denna sommaren ska vara så bäst, eller jag ska försöka få den så bäst som möjligt. haha!

Vem bryr sig? Ah, måste sluta skriva meningslösa saker...
Ni suger på att kommentera!
Jag suger på att Uppdatera, har faktiskt vart hemma all day, men har jobbat på Drink it warm boken OCH den är färdig, PANG BOM KRAASCH KLING, jag är glad och skriver lustiga ljud.

Nu ska jag småfisa, äta mig tjock och kolla på America's funniest home videos!

Dagens skämt!

Jag har dock inte klippt mig så kort. eller jo men de är det uppklippta sen finns det massor hår kvar.haha! Har tunnat ut håret och råkade bli lite för kort... hmm. De får duga!

Dagens klädsel.


Tröja från bikbok - favoriten(!)
Byxor från Monki - fynd 40 kr (!)
Klocka Ur och Pen
Armband från Clary ;)
Ringar från Ur och Pen


Kul. annteckna allt!

Wild and crazy

knasiga Jag! Igår gjorde jag något wild and crazy, klipp klipp. booorta är håret..


I made it!

Matteprov nyss... fick reda på de nyss... GGGGGGGGGGGGGGG GEEEEEE! Godkänt, tacktacktack! Nu kan jag dö lycklig, bara några matteprov till och nationella....


Inget liv

Om ni inte hör något från mig imorgon eller dagen efter så har Matten tagit död på mig, bokstavligen!



No life

Färger


Jag dör, bilden blev så dålig och det ser ut som att jag har redigerat den vilket jag inte har gjort. HAHA

Jag har lite smått panik, pluggar matte och fattar 0!!!!! Har prov imorgon känner inte att det kommer gå så bra... ska plugga hela dagen (det som är kvar av den) kul(!!!)

Igår var jag hos mormor och morfar och spelade fia med knuff med mormor och mi kusin. Livets spel! Och jag vann, som vanligt...


Vad tänker vi med?



Varje
år gör Sverige fel om och om igen. Pain of Salvation vann över Linda Pritchard? Linda hade ett grymt nummer en go låt som skulle gå hem i Eurovision, jag lovar att hon skulle vinna allt! Inga tvivel! Österuopa vill se sånt här! Inte någon kille som står och sjunger till en synth och "bandet" som står i bakgrunden som fån och inte gör ett skit med sina instrument(?) Jag kan inte riktigt fatta var Sverige tänker på, ska detta vara ännu ett dåligt är för Sverige?

Salem al fakir gick vidare och det tycker jag är rätt! Han har en bra utsrålning på scenen, glad och positiv.

Ola hade en bra låt, dock saknade jag ett bra framträdande. Vart var dansarna? Ola stod där själv och då  blev allt sämmre.

Jenny Silver, ett skämt. Har hon övat in dansstegen själv eller vågar man kalla det för steg?

Jessica Andersson, bra låt. Inget mer tyvärr...tyckte att det sprack i dem höga tornerna..

Frispråkarn, Ja, nu fattar man varför han är Singel?

Anders Ekborg, En bra och mysig låt men inte framträdandet.

Dem som kom till final var Ola och Salem.
Andra chansen var Pain of Salvation och Jessica
.


Nathalie tycker
Dem som jag tycker skulle gått vidare till final var Linda och Salem.
Andra chansen skulle vart Jessica och Ola.


Krabaten Kurt



Denna lilla Krabat hittade jag ute i skogen idag. Döpte honom till Kurt.


Naturally



Denna spelas på högsta volym här hemma! Gud så bra!

Lyssna på låtarna



LYSSNA HÄR LYSSNA HÄR LYSSNA HÄR


Så får du lyssna ungefär 1 minut och 4 sekunder på låtarna som kommer imorgon. Olas, Salem, Lina och Jessicas verkar awesome!!

Nu pirras det i min mage och jag är äckligt glad, vill att Melodifestivalen skall börja ikväll(!!!!!)


WIIHUUUUHSUHAUF

Ingen bra rubrik,  jag hade på G hål, som jag har gått runt och haft sen typ kanske 5 år tillbaka? Så jag var glad. Men hjälp vad nervös jag var. Nu har jag fortfarande den äckliga banangrejsimojen på tänderna... blä. Har köpt flour tugummi(?) skall börja käka dem istället för V6 osv.. hehe.


Jenny and Susanna

Denna är ju kul


funkar inte.

Blogg.se funkar inte. då gör inte jag det heller! Ska till tandläkaren imorgon, håll tummarna!!!!!

Acne.

ÅH, ge mig allt! ALLT! Helt såld. Men det ligger runt 17 000 kr kanske om man ska slå ihop allt jag vill ha från acne? Sjukt... Kroppsbodyn är min favorit helt klart samt indiankavajen!


Upptäckte just...

... en ny smilis på facebook. Visste icke att den fanns.kul.
Nu har jag datorförbud.Tydligen sitter jag förmycket vid datorn?

TJA



Melodifestivalen



På lördag händer det. Det vi alla har längtat efter. Ah, Jag då?!  Melodifestivalen 2010 sätts igång och det startar i Örnsköldsvik! Klockan 20.00 på SVT 1 kommer detta ske!
Dem som skall vara med är:



Anders Ekborg med låten "The Saviour"


Frispråkarn med låten"Singel"


Jenny Silver med låten "A Place To Stay"


Jessica Andersson med låten "I Did It For Love"


Linda Pritchard med låten "You're Making Me Hot-Hot-Hot"


Ola med låten "Unstoppable"


Pain of Salvation med låten "Road Salt"


Salem Al Fakir med låten "Keep On Walking"

Jessica, Salem och Ola tror jag kommer vara några av dem bästa på lördag. Dock har man inte fått höra låtarna men dem som artister är väldigt väldigt bra.

Efter melodifestivalen kommer jag skriva vad jag tyckte om artisterna samt uppträdandet och låten. Mer informartion finns på denna länken.


Dagens?

Sms från :!Lydia:

Har kommit på en till grej att göra på torsdag.
SMÖRJA KUBARNA!!!

Coffe läste detta innan mig (snokar?)
Vadå smörja kubarna har ni inget liv. Men jo vi smörjer lite kubar haha !

Så kul kan de vara, inte kul igentligen men jag garvar sönder just att hon skickade en sånt sms! ;o

Varför inte jag?


Jag irriterar mig på en sak, brunt ska vara dominant? Mina föräldrar har brunt/svart hår och bruna ögon, båda två! Mina bröder får bruna ögon och brunt hår och RAKT hår. Vad får jag? Jo, äckliga brun/gröna ögon med blont hår och lockigt hår. kul. Ge mig bruna eller guldfärgade ögon tack.

"Mina ögon"
 



"vill ha ögon"



Seriösa bilden

Ah eller försök på, funkade inte , men de får ni nöja er med. Matteprov nästa vecka måste plugga typ varje dag.kul.





har ju färgat håret med. mörkt mörkt. gillar det mycket men om någon vecka är de typ någon annan hårfärg som jag vill ha . haha

Häng er högt!

RSS 2.0