Hemma

Efter ännu en skoldag nu måste jag plugga. Men kolla mina nya skor ... de snyggaste jag har tror ja!



Bilder

Här kommer lite bilder som jag har hunnit ta ;)


DUDUDUDUDU

TADAAAAA



D40 Love it! Perfekt för mig! Tack pappa & mamma. Så nu kommer de komma lite bilder ;)

BLÄ

Täppt i näsan är det värsta som finns tror ja :S . Verkligen haaaaatar de. Aja få stå ut me det ett litet tag till. Nu har jag tydligen smittat malin me :S ooopps! Sorry! Om ni stannar kvar lite så får ni se min nya kärlek ;)

HAAATAR

Jag hatar matte, bokstavligen. Har aldrig varit bra på det i hela mitt liv. Sen 5:an har jag fått ig i nationella proven men mina lärare är lite snälla mot mig så jag har fått G i slutändan. Jag har ett fotografiskt minne men när det gäller tal så funkar det icke.... Fattar inte, jag kan lära mig en sak på lektionen och kan den stenhårt efter si sådär en timma efter de så är allt borta, och om jag ska lära mig nya saker så försvinner det jag lärde mig förra gången. Nu ska vi ha algebra, ekvationer och geometri prov på onsdag, någon som har bra förslag på hur man ska lösa de :S? Jag har ett exempel .... 5x-3-(3x+2)+(5-3x)= ? Förenkla det om ni kan och förklara gärna för mig steg för steg. Fattar noll. Asså vilken ska de bli om de är minus och plus och sen så ska man gaaasch klarar inte av de... Man ska ju ta x:en först, aah men då står de ju 5x-3x+3x elr? Jag tar bara lite av tecknerna som står där haha jag vet inte ens vad jag håller på med -.-' Önskar jag vore lika glad som bamse i siffror....


Sökandet...

Det var en tjej som undrade hur Idol audition gick till. De ropar upp dig och du får gå och sätta dig. Sen så kommer du gå tillsammans med flera stycken till en dörr. Du får fråga om det är enskilt eller inte annars får du vara 5-8 st i ett rum och sjunga en och en. Jag fick turen att sjunga själv, för det är ju jobbigare att sjunga för sina "motspelare" än juryn. Så nu vet  ni lite om de ;)

Alla kan komma i grupp,det är mest grupper än inviduellt,...

Lunch

Nu har jag haft lunch. Bergakungen sabbade hela donken, luckan som de står tack på åkte ner och amanda slängde brickor ;) haha! Nu har vi webbdesign, så aa ses snart :) puss

Avidejen

HAHA jag hatar franska är det va? avidejen eller hur det stavas. Nu stavas det så! Nu ska jag soooova imorgon få ni se min älskling :)

Take care

avidejen

Sorry

Sorry för kass updatering, info, jag gick icke vidare i Idol ack ack, de tyckte jag var bra men de ville höra fler låtar och då sjöng jag några till sen så frågade om jag ville sjunga en låt som framhäver min röst och bla bla och vem kommer på en sån lå bara sådär? nej,kan tyvärr inte komma på någon säger ja, ta chansen nu är det enda jag får höra(men hallå jag har tagit chansen om jag kommer hit right?) Då står jag där och tänker men nej tyvärr jag kommer inte på någon så där på rak arm säger jag då. Ne men tack för att du kom var svaret jag fick. Alla där ute, det var inte värt att åka dit. Fårn 07.00 till 14.00 stod vi och köade i minus grader för att komma till en jurry som inte ens var den riktiga(detta visste vi om men vi trodde att om man gick vidare så skulle man få träffa dem direkt efter, och vi var inte dem ända) nee för om du gick vidare så skulle du åka tillbaka på tisdag för att träffa den rikiga jurryn. Sen när vi stod där ute och frös bokstavligen röven av oss stannade insläppet. Jo för då skulle alla 50 st jurry medlemarna och peter jidhe gå på lunch, jaha ja, Tackar. Aja men träffade Tina, en fin och rar tjej ;) Men för mig var vinsten att jag gick in och vågade sjunga. Fattar ni jag hatar att sjunga för folk och så stod jag och sjöng för en jury. Jag är sååå bäst!  Malin gick inte heller vidare och inte de andra som vi träffade heller. De vill ju ha en bra tv så den som var framför mig, när hon sjöng upp hon bokstavligen SKREK och hon gick vidare stakars henne xD hon kommer bli knäckt av juryn för hon tror ju att hon sjunger bra! HAHAH lite små skoj, oj nu blev det ett långt inlägg, men hoppas ni vill följa min blogg ändå för jag vet att de var flera som bara följer den p.ga. jag skulle söka till Idol. Och jag har blivit kär. Ni får snart se i vem eller vad......  ;)

Lycka till?

Nu ska jag lägga mig, ska upp klockan 4 inatt. Ska kolla klart på Let´s dance sen ska jag sova. Så nu kanske det är dags att säga lycka till, be för mig ;)
Kanske mobilbloggar imorgon annars så bloggar jag imorgon kväll. Puss på er mina underbara läsare :)

Svar

Kan du lägga in en film där du sjunger så vi får höra?
Inte just nu, har sjukt ont i halsen men kanske senare, någon gång i framtiden ;)
Vad pluggar du till?
Entreprenör på John Bauergymnasiet (egen företagare för er som inte vet vad det betyder)
Och ska du verkligen söka till idol?
Ja, men nu får jag se i och med att min röst inte är hel...
Isåfall har du en bra röst?
Ja, eller de flesta tycker det. Du får fråga de som känner mig ;)
Varför började du blogga?
Jag har haft en blogg ,jaa, vet inte hur länge. Och en dag så tänkte jag göra en annan. Och så fortsatte det. Vet inte varför, tycker det är skoj att skriva.
Har du pojkvän?
No
När fyller du år?
24 Juni
Hur långt tror du att du kommer gå i idol?
Bra fråga, vet inte...
Haft en bra dag?
HAHA aaa förutom att jag är sjuk så ja.
Vilken är din favoritfilm?
Oj, Torkel i Knipa ;) Nej, jag gillar alla filmer som har humor. Kan faktiskt inte säga en så på rak arm.
Ska du va med i idol ?
Jag ska försöka.
Du är ju sjukt söt! hur sminkar du dig? om du använder foundation, i så fall vilken?
Tack :) Jag använder bara maskara kanske lite rouge ibland men annars inget annat.
Alltså om du inte går vidare då?
Jag är inte inställd på att jag ska vinna hela tävlingen inte ens att jag kommer gå vidare från första juryn. Tar ett steg i taget.

Vart kommer du ifrån?
Sverige, men min pappa är från Serbien så halv serb är jag men kommer från Sverige.
Vart bor du?
Jönköping/Huskvarna
Vad sjunger du för musikstil, elr lyssnar?
Okej jag har världens konstigaste musiksmak. Disney ,80-tals musik, rock & techno. Allt utom hardcore. Sjunger helst disneylåtar och  balader.
Hur gammal e du?
 
Fyller 17 nu i Juni.
Va heter du?
Nathalie Starcevic
Va har du för skostrlek?
37
Vad är ditt favvoplagg eller favvopryl?
En tunn kläning från JC som är grå men gröna kvistar och blommor på. Pryl, min mobil ;)
Vilket kortspel gillar du mest?
Vilken fråga, haha ehm vet inte kan inte så många. Men kanske Ullabella.
Va går du för sport, går du på nån sport?
Ja, jag spelar basket och coachar i basket. Har coachat i 3 år nu och spelat själv i 7 år.
Pratar du serbiska?
Yes.

Vilket datum kommer du alltid att minnas? varför?
27 Januari 2006 när min bror föddes. Och det var exakt då för ungefär 20 år sen min farmor dog. På samma dag..

Så nu ska jag dricka mitt té ;)


Sjuk

Nu sitter man här i skolan och är sjuk. Jag ska vara kvar här till första rasten sen ska jag dra. Kan knappt prata. Tänkte att det skulle bli en "vilo-dag". Så får se hur det blir me de. Får se om jag kommer sjunga imorgon. Vill de sååååå mycket men om jag ska sjunga som jag pratar nu så är det heeej då! Aja får se hur det blir. Ska försöka inte snacka idag och gurgla saltvatten och dricka te. Är saltvatten ens bra?:O Jag gör det för en som jag känner sa det till mig....HAHa det kan bli dagens fråga, Varför ska man gurgla saltvatten?

Hej svejs

Nu ska jag dra och kolla på underbara HV♥. Ni får fortsätta fråga tills imorgon ;)
Sen är det sveriges värsta bilförare.Kommer nog icke dra till skolan imorgon. Orkar inte det är hängig och klarar inte av något just nu.

 Hörs imorgon efter en utvilad natt ♥

Frågestund

Fårgestund fråga på bara...


Sjuk

Vaknade klockan 01.00 inatt. Kunde inte sova för min hals och att jag är så sjukt förkyld nu. Hatar att vara sjuk. Så nu har jag sprungit runt och fixat huset måste det för mamma och pappa. Ska damsuga snart med. Sen ska jag och Jenny sola i racketcentrum. Jag har blivit beroende ´, älskar att sola :) hörs sen när jag kommer hem .

Sjuk

Nu ligger jag i min soffa och kollar på  film. Är förmodligen sjuk. Vill inte vara det. Jag har tänkt att detta är nog ett tecken för att jag inte ska söka till Idol på lördag. Och detta gör mig lite ledsen. Vill det så sjukt mkt. Får se hur det blir. Nu ska jag vila lite. Imorgon är det studiedag med så får vila då...

BUUUUU

Yes, nu sitter man i skolan med en sjukt svullen hals. Vet inte om jag kommer klara av det på lördag. Men får se. Nu ska vi ha engelska och skriva spökhistorier, BUUU

WOOOW

Asså kolla min brors hemkunskapsläxa. WOOOW! Ser lite gott ut. Ska gå och prova nu.. ! :)


Home

Nu är jag hemma efter en ganska jobbig träning. Jag vet inte om jag orkar mer... aja får se hur det blir. Anstränga rösten gjorde jag kan man säga så nu känns de som en stor knöl i halsen... USCH. Nu ska jag dricka te och äta mat för sen blir det träning. Ha det bra kanske inte bloggar förens imorgon, puss på er alla <3

Coacha

Nu, snart, typ om 20 min ska jag ta bussen ner till Huskvarna sporthall och träna mina små änglar. Får absolut inte skrika idag min hals vill inte. Asså jag vill bli frisk tills på lördag .. är sjukt ledsen nu för jag tror att detta kommer hålla på. Aja får se. Nu får geta sköta snacket och jag sitta brevid. Men vi hörs när jag kommer hem för sen ska jag själv på tränig. YEEEY. Bye bye <3

Klädsim

Nja inte min grej, simmade VG men gaasch vad jobbigt det var! Ah sen så var de hoppa från 3 meter. Klasskompisarna fick damp på mig för jag var den ända som inte vågade. Så efter 35 min när alla hade gått och jag stod där uppe komm Jenny och tog min hand och vi hoppade tillsammans. HAHA vad romatsikt det lät ;). A, men när Jenny hoppade stod jag kvar men sen hade jag inget val för hon höll ju i mig HAHA. Skoj, sen solade vi. Tänkte att jag skulle lägga på de som jag solade igår. Nu ska jag inte sola förenstorsdag eller nästa vecka får se. Och min blogg blir så HÄÄÄÄÄR stor hela tiden ,ballt!. Nu ska jag laga den ända maten jag kan(om ens det) Makaroner! :)

Hörs snart <3

God morgon!

God morgon,wow vad bloggen har stigit, :) Glad att vakna med höga siffror. Nu ska jag dra till badet med skolan och ha kläd-simning. Vi hörs senare :)

Veckans blogg...

Jag är med och tävlar om veckans blogg på www.emmaliciouz.blogg.se, rösta gärna på mig :)

Hejsan

Hejsan alla 100 nya läsare :P haha! Hoppas ni stannar kvar! Var nyss med Malin och övade lite tills på lördag. Sen gick vi upp och solade. Skall duscha snart luktar solarie , inte gott! Hoppas ni tycker om min blogg och stannar kvar. Glöm icke att jag har bloglovin me ;)


YES

Hejsan hoppsan lillebror! :) Nu har jag gått upp haha efter 5 timmar i sängen eller något. Skulle sola men nu är det lunchstängt så om det blir något kommer de att ske klockan 2. Nu sitter man här med någon näsmask som ska ta bort porerna eller något. Fattar inte så mycket men ger det ett försök. Det svider och luktar illa.

Och min hals är icke på tipp topp humör. Får knarka c-vitaminer nu.

Sorry för bilden men ville att ni skulle se hur den där grejen på näsan ser ut. HAHA


Låtval

Okej ni som undrar vilken låt jag skall sjunga här kommer den dududududududu HAHA, Moving on med Sarah Dawn Finer. Tkr den passar mig väldigt bra för den går både upp och ner ;) haha men får se nu med min röst. Har sjukt ont i halsen...

Sorry

Okej nu har min uppdatering varit riktigt kass, förlåt. Ska sammanfatta helgen. Lördag var vi ute i hålan Gislavet på någon mässa med skolan, i går så var jag i Ullared med Lydia och mamma. Lediga idag. Och mina närver har redan börjat att balla ur kommer nog inte klara det på lördag....plus att jag är tjock i halsen nu me . Typiskt. Får se vad som händer..... Ha en jäätte bra dag<3

Hej och hå

HEJSAN PÅ ERSAN!

nu sitter jag i skoooolan, och har tråååkigt. Hörs senare va :)

Idol-uttagning


Nästa lördag skall jag och Malin dra till Göteborg och delta i Idol. Håll tummarna. :)

God morgon!

Nu är jag i skolan och håller på att skriva en insändare...inge mat nu heller. Blir lunch haha! :D

Mat

Okej, nu ska jag sammanfatta vad jag har ätit de närmaste 36 timmarna,
1 cheeseburgare
2, mackor med makrill.
1 äpple
2 bananer.

Och jag känner ingen hunger.... CEPE....

SÄMST

JAG ÄR SÄMST på att uppdatera. Glöm icke att rösta på mig på
http://bilddagboken.se/p/campaign.html?campaignID=31
gå på galleri sen i "sök"rutan, då skriver du 3418. Och så trycker du på min bild och sen trycker du på rösta :)

Snälla gör det...

Snälla gör detta, för min skull. Skulle vara så häftigt om jag vann :)

Gå in på den här sidan och ge mig en röst :D:D
om du inte hittar mig går du in på galleri och sen  söker du på nr 3418

här
här
här
här
här
här

Oj.!

Oj jag känner att jag har dålig uppdatering. Men igår var det hockey och HV vann (L) LOVE ! Idag var det leta sommarjobb. Nu har jag lämat in ansökan till Willy i hva med. Så nu får vi se hur det blir.... Ida får prata gott om mig :) haha! Nu ska jag fortsätta leta lite ;) bye bye!

God morgon

Nu sitter man i skolan och har företagsekonomi. Ha rast nu. Bye bye (L)

WipeOut



Nu ska jag kolla på detta, hörs imorgon :)

Trött som bara den

Nu har all luft gått ur mig. Jag och Lydia gick hem till henne tog malins nyckel och gick in till Malin, ville överraska henne. Vi tryckte in klockan så att den plingade hela tiden och så var tanken att hon skulle gå ner och kolla vem de var och så var jag och Lydia där inne :p. Det ringde och ringde men ingen kom. Men hjälp sover hon fortfarande tänkte jag och Lyddan. Vi stängde av klockan för vi kom på att henens pappa kanske sov. Vi gick upp för att kolla om Malin och hennes pappa sov och ingen var där!!!! HAHAHA Malin var ute och övningskörde och där satt Jag och Lydia. I väntan kollade vi på Disneychannel och lydia pluggade matte:D:D

Nu är jag sjukt trött vill bara sova. Men vill  även övningsköra... :/

RÖÖSTA

Snälla Rösta på mig till veckans blogg :) Tryck här Och skriv en kommentar :) Tack på förhand !

God morgon

Nu har jag sovit gott, vaknade nyss med Lydia brevid mig. Hon har invigit min bäddsoffa :) Nu ska vi äta frulle. Sen ska vi göra något för malin/gäddan fyller 16 idag :)

VAD FAN HÄNDER?

ALLVARLIGT ÄR SVENSKA FOLKET SERIÖSA???? OPERASÅNGAREN FÖRE MÅNS????? och SNÄLLA SNÄLLA´. Jag börjar lipa när som helst. Allvarligt.... och folket undrar varför vi måste kvala in varje år?! Fan klart det . HELVETE vad arg jag är nu.


HAHAHAHAH pinSAMT

Okej, HV vann! Glad eller glad hahah och det bästa var att Timrås spelares skena trillade av hahahha . DAGEN SKÄMT "!!!!!! hahahahhaha så jävla glad! :D:D:D:D:D:D::D:D:D

2-2

HV 2 - Timrå 2, vem tror ni jag heja ¨på??? HÅÅÅVEE!!!! HEEEJJJA


HEJJA HV


Hemma

Nu är jag hemma efter en bra bra dag med Ida. Kommer att sakna henne jätte mycket. Hon ska flytta hem på tisdag eller onsdag. Usch vad jag kommer att sakna henne i skolan. Men hon får komma och hälsa på  här nere :)

Nu rensar mamma min garderob , ska kanske vara med :p haha, ses snart! Tagga mello!

Sökar-dag

God morgon! Nu är jag vaken och ligger i sängen. Tänkte dra till staden och söka lite sommarjobb. Får se hur det går, sen ska jag dra och köpa lite kläder ska på bröllop snart!
Sov som en stock inatt. Nu är man pigg och laddar inför Melodifestivalen något sjukt mycket. Hör av mig snart. Bloggar kanske under dagen! Puss


Trött

pappa blev lite arg så fick inte dra någon stans idag men när jag berättade det för lilla lydia sket hon i det ändå ;) haha hon kom till mig bara hucks flucks. Nu gick hon hem efter att ha kollat på en enormt dålig film.
Nu ska jag sova! Hej då.

HJÄÄLP

HAHa okej jag är hemsk. Men denna lilla filluren har lyckats för en gång. Sök på hans namn på youtube så får ni  höra hans nya låtar. BRA BRA

Darin


trött -.-

Orkar inte skriva eller något just nu. Åkte med Lydias mamma och lydia till Bubs elelr hur de stavas. Sen åkte vi till coop och handlade nu är jag hemma. Sjukt trött. Blir nog att Ida och Lydia kommer hit och ha filmkväll.. :)

Fredagen den 13:e

Just det. Nu är det fredag den 13:e. Jag vet inte hur det är med er men jag brukar tycka att det är lite läskigt. Eller ah, förra månaden var det på lovet och då fyllde pappa år så jag kände lite ångest. Men nu sitter man här i skolan och ha full rulle så man tänker inte på det. Hur har ni det :)?

Dagen.

Hejsan, eller god morgon. Nu sitter jag i skolan och väntar på att datakunskapen ska börja. Orkar inte!!!!!
Dagen blir följande:
Skola
Hem
TV/Datorn
Lydia & Pizza

HAHA , visst låter det bra ;). Hörs snart tjing tjong

Bye Bye

Nu har jag nanat en stund och jag känner  mig bättre. Ska nu till träningen hörs imorgon :)

SommarJobb

Nu är det droppen, nu har jag sökt as många sommarjobb och extrajobb men får jag något? NEJ, om ni har något runt Jönköpingstrakten så säg gärna till. Är i stort behov just nu.....

huvudvärk och bank.

Nu sitter jag i skolan. Ska gå hem nu. För nu har jag sprängande huvudvärk. Orkar inte vara kvar mer, Så nu ska jag dra mig hem men först ska jag åka till banken måste fixa mitt bankkonto. Har tappat bort ALLA mina papper . Vet inte hur de kunde komma bort. Aja, hörs snart :)

Argumentera

Okej, nu sitter vi här i en grupp och ska söka fakta om fildelning, vi ska ha en debatt och vi ska vara emot. HURRRA! NEEEJ

Morgon pigg, nej?!

Okej, Igår snackade vi om spöken och sånt i skolan, Jag då fick lite panik ångest och vaknade 3 i natt och inbillade mig massa saker. Så klockan 5 somnade jag och gick upp 6. BRAAA NATHALIE. Nu sitter man i skolan och ska ha svenska. Ska se om jag orkar vara kvar i skolan hela dagen.....

God Natt nästan.

Ne nu ska jag dra mig tillbaka och umgås med familjen och sova, funderar fortfarande om jag ska ha en musik-blogg, tycker ni :) . God natt!

Tanke,

Okej, jag vill skriva och ha något i min blogg som riktar sig in på något område. Och då tänkte jag att jag skulle ha en musik-blogg. Där både jag sjunger och sånna låtar som jag gillar. Men än vet jag inte men får se. Ska tänka lite till :)


God dag!

Sorry har inte hunnit skriva något. Tävlingen skiter vi i för alla som anmälde sig skrev inte sin adress. Så nu har jag vart me linn på stan. Köpte chai latte.. :D Muuums! ska söka sommarjobb nu , hörs sen,

Hejsan!

Nu är jag hemma från en jobbig dag! Idrott med idrott och hälsa klassen! Hjälp! Sen serbiska. Orkar inte med de nu. :(. Snart är det coachning. Vill sola men hinner inte de för coachningen. . Hörs snart!

Åååh nej!

Nu stod jag och Sebbe i badrummet för att ta kort på honom för där är det bäst ljus. Och sen skulle vi ut och jag låste upp dörren och sebbe smällde till den mot väggen. Oj tänkte jag det lät inte bra (mot väggen då) Sen när jag är påväg ut från toan ser jag sebbe med händerna högt upp i luften och sen ser jag en stor dörr falla mot honom. Jag hinner inte reagera så jag skriker på pappa och försöker ta sebbe därifrån. Lyckas efter den har trillat på  hans ben. Sebbe som var den mobiga just nu försökte ju ta dörren. Lite blåmärken nu men shiet vad rädd jag var, kunde gått riktigt illa....:S

Hemma

Nu är jag hemma, håller på att eller försöker rättare sagt att lära mig illustrator CS3. HAHA kommer aldrig att lyckas menn vi provar ;) Vet någon , någon sida? Som man kan lära sig av :)?

Lunch

Jupp då var lunchen över. Biff och en glass på donken blev det sen ! Det satt fint fint i magen!
Nu är det webbdesign hörs snart!

God morgon och tack!

God morgon nu sitter jag åter i skolbänken och ska ha företagsekonomi. Tack alla som röstade på mig igår. Tyvärr ledde det inte till någon "vinst" men jag kommer igen!

Hörs snart!

WipeOut

Såg Ni wipeout på  5:an? Sjukt bra har nog aldrig garvat så mycket. Kl 20.00 på 5:an på söndagar, skriv in de i mobilen ;)

Kolla in ;)

Tjejen har veckans bild-tävling kolla in ;)

http://jennifni.blogg.se/

RÖSTA

Snälla Rösta på mig till veckans blogg :) Tryck här Och skriv en kommentar :) Tack på förhand !

Monkey Town nästa!

Jahaopp. Nu är man hemma från en morgon utav basket. Barnen har utvecklats något enormt! Sjukt!! Nu har jag mina kusiner här och snart blir det Monkey Town :)

Internationella Kvinnodagen

Yes, kvinnor där ute. Idag är det Kvinnodagen.
 Det var den tyska socialdemokraten och senare kommunisten Clara Zetkin som tog initiativ till att kvinnor över hela världen skulle börja fira en kvinnodag för att hedra kvinnorörelsen och för att främja kampen för kvinnors rösträtt. Hon la fram förslaget på den andra internationella socialistiska kvinnokonferensen i Köpenhamn 1910. De första åren firades dagen någon gång under våren, men snart fastställdes datumet till den 8 mars.
Endel brukar fira det med att ge blommor och presenter till kinnorna, men vad brukar vi ge. Vet inte men firar det gör inte vi heller. Eller det kanske ni gör?

Källa : http://www.nordiskamuseet.se/publication.asp?PublicationId=1442
Bild: Tagen från google.

damer.jpg picture by Mammamu

God Natt

God Natt <3 Imorgon vaknar vi "kvinnor" upp i Kvinnodagen! :D Lovley!

Snälla, snälla snälla.

Snälla snälla snällllaaaa! Nej den skulle inte gått vidare utan Star Pilots. Nee men Sarah var rätt!, Tor nog att hon kan vinna allt. Lite synd med rösten bara.

Nu är jag hemma, kvällen var rolig och vi samlade ihop ungeför 25 000 kr totalt med allt som vi har gjort. Gött! Rädda barnen!

Stina och jag hade lite skojigt så här kommer lite bilder ;) Och detta hade jag på mig då.







Välgörenhet

Nu ska jag dra mig till Lutherhjälpen-galan. Kommer att vara där hela kvällen! Årets tema är Ted Gärdestad. Allsång och tävlingar och bud på saker kommer det bli och ALLT som vi får in, för biljetterna och för lotterier och bud på olika saker går till Luttehjälpen som ger allting till barn som har det svårt. Förra året fick vi in 15 000 kr och gav de så att en by kunde få en stor brunn så att de kunde få rent vatten, bra va?  Jag gillar att hjälpa till med sånt här och plus i kanten så gör man något bra! . Idag blir min uppgift att sälja lotter och ta hand om gästerna :) Hoppas vi kommer över 15 000 kr iår !



Hörs ikväll! :)

Godis

Den som uppfann godis är helt underbar! Fast ändå inte. För nu har jag börjat äta godis och de är stora mängder som vi talar om nu och då så orkar jag inte mat. Hmmm.... Tanke ställare.


OKej...

Kanske inte så bra? Likt tkt jag icke att de va iaf :P

God morgon!

Hjälp vilken kväll det var igår. Missade bussen för att Lydias syrra hade tagit hennes busskort. Fick skjuts till Tåget som vi missade med 2 min. Väntade på bussen ner till Esplanaden och sen tog vi bussen därifrån till Juneporten. Godis och Chai Latte. Väntade en timma på juneporten på att tåget skulle komma. Åkte till Habo och hittade inte pingst. Letade och ringde efter Malin och Fill, ingen svarade. Ringde Klara som svarade och efter 30 min kom vi fram dit vi skulle. Malin och Fill gick hem utan att vi viste det. Tåget skulle gå 23.19 vilket de inte gjorde så gick till Klara och drack Te sen kom bussen 00.30. Vilken kväll/natt. Tåg/Buss- natten blev det för det var de ända vi gjorde!

Nu är Lydia här och har ätit frukost. Ska kanske dra till Stada och ta hål i "öronsnibben" haha!

Sista dagen!

Sista dagen avklarad ! :D Häärligt. 'Fick en plastkorg med godis i ! Så nu kommer jag gå upp några kilo . Ska dra till Habo snart. Hörs kanske senare:)

God natt

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv :D hörs imorgon och då är det den sista dagen på Praon.... :D:D:D::D

Snart så.

Snart börjar mina favvo pogram. Kollar ni på det :D?


GE MIIIG

H & M

De säljer dessa nu och de skulle inte vara fel en varm sommar dag..

Snälla Snälla Snäääälla!

HAHA kommer ni ihåg den dåliga låten? Aja.  Kom nyss hem från en as blä-ig dag. Vi är bokstavligen slavar. Orkar inte , imorgon är det SISTA dagen :D. Únderbart, trodde aldrig att jag skulle längta till skolan. Men de gör jag! Och detta jobbandet gör mig arg och det leder till att jag inte orkar skriva så mycket, förlåt alla ! Ne nu kommer "några bekanta" som pappa säger, har aldrig träffat dem men men . Hörs snart <33

Hemma

Hemma efter en jätte jobbig dag. Frågade om jobb och svaret blev fullt! Nu blir det till att skriva CV , orkar inte. Ne nu ska jag käka godis och kolla igenom lite saker :D

Stress

Hello, idag så var det den tråkigaste dagen på länge. Vi§ packade upp och prickade av och aah, nee de var inte skoj. Sen blev de rush till basketcoachningen. Jobbiga tjejer de vill aldrig lyssna men jag gillar dem ändå!. Sen ringde brodern förtvivlad av att Sebbe hade bajjat och han kunde inte byta. Coffe klarar inte av att byta på någon så snabbt fick jag skynda mig hit och nu har jag byt på Bastian och nu ska jag vara barnvakt. Hörs snart :)


Hejsvejs

Nu drar jag mig tillbaka från datorn. Hörs imorgon. Ha en bra bra kväll allesammans! :D

har ni frågor?

Är det något som ni kankse undrar? Ni kanske vill kontakta mig utanför bloggen. Kom då ihåg min lilla

e-post.

[email protected]

Varning för bilden är tagen för 0,5 år sedan .. ;)


Tjosan trosan:)

Bloggen växer och jag blir gladare och gladare :). Nu är jag hemma från en sjukt jobbig dag! Tog en extra lång lunch. De bryr sig inte om oss så ingen vet rikitgt om det :D Sen så köpte jag ett så sjukt god tvål grejs till duschen. Kan sniffa det hela tiden :D Sen ett par kakor så man skullen orka hela dagen . Nu är jag hemma och är hungrig ska nog ta en liten matbit ;)

god natt

GoD NatT får se om jag hinner blogga imorgon :) ha de så bra annars, Så hörs vi imorgon klockan 5 :)

Nooo

Sitter här och kollar på några videoinlägg xD Och så kom det en grej på hjärnan! Imorgon ska jag gå tillbaka till praon! NEEEJ jag vill inte . Kan inte vara sjuk helle. :( Baaaajs!


Nyhet ;)

God afton.

min gode vän johannes (JeNS, jolt_jokern) har gjort en ny sida.

den är asfaet och har asbra musik och skitsnygga bilder som han har gjort.

check it out!

http://www.thejoltjoker.info


Checkar in

Nu sitter jag här bland en icke så tyst familj och checkar in olika bloggar :)  Lite små skojigt. Om de är något så hojta till så kommer jag strax tillbaka :D:D

Bok tipps

Detta är ett litet tipps till er som vill läsa ett par sjukt bra böcker. Virginia Andrews, författare till de fyra böckerna Vindsträdgården, blomblad för vinden, törnbädden och lust gården. Dessa böcker handlar om en mamma som mister sin man och flyttar tíllsammans med sina 4 barn till hennes mormor och morfar. Det händer mycket under denna tiden och mamman stänger in barnen på vinden. Barnen får sitta där och se på när mamman har förgiftat dem och sakta dör dem. Denna boken är verklighets baserad och sjukt hemsk. Älskar böckerna för Virginia skriver så att man känner som en i boken. En som sitter i ett litet hörn och blir bara så arg när man får veta vad mamman gör. Allt spelas ut i desse böcker, rommantik ,ilska ,hämnd och mycket merResten av böckerna handlar om barnen och desar barn och hämnden på modern. Sjukt värt att läsa. En bra bok till sommaren när man sitter och solar kanske?:)




Fattar 0

HAHA asså hjälp nu fattar jag varför jag har fått så många kommentarer på mitt chips inlägg ;) såg inte det förens nu, det är ju med på första sidan ;)


Basket dag.

Idag var det basket. Shiet är det ändå ordet som passar just nu. Vi vann första matchen som var mot Stensholm. Det var första gången som vi vann en match. Sen förlorade vi den andra men vi blev glada för en vinst.! Skit dukitiga var de! Sen var det dags för damlagsmatch. De var duktiga. De skulle hjälpa till med att peppa damlager och så genom att vara med när de springer in :)



Hej då

Hej då så länge.. Ses snart :)


1:a Mars

Ni som kanske inte vet detta men idag är det 1:a Mars. Vilket innebär att vi har kommit ett steg närmare VÅREN! :) Men för mig innebär det basket hela dagen. Skoj. Mina tjejer ska ha match snart och sen ska jag dömma och sen är det match igen och sen så är det damlagsmatch. Då ska tjejerna springa in och klappa händer med damlaget. Geta kunde inte vara med idag heller så jag har såååååå mycket att göra nu. Kommer hem runt 5 tiden kanske. Och mat måste jag med göra, orkar inte göra mat. Kan inte göra det heller. Suger sjukt mycket på det. Det jag kan göra är mackaroner och iblan blir de misslyckade. HAHA det är därför jag har Lydia :D.

Hörs snart.Ska försöka hinna skriva något innan jag åker , Puss på er alla! :)

RSS 2.0