MEGA GLAD

SÅÅHÄÄÄÄR glad är jag nu !!! Till Hösten Öppnar Monki i Jönköping!!!!!! Alltså, GALET vad glad jag är nu.

Ni kan läsa om det här


Arg..

Jag fattar inte vad som är fel på mig? Har sovit från 3 till 6...imorgon ska jag gå på praktik och jag kommer inte kunna sova nu!! Varför kan jag inte försöka hålla mig vaken? Nu är jag smått arg på mig själv(!!!)

Idag har det vart skola som vanligt, vädret är grått och tråkigt, men precis lagom kallt!

Jag passar min lillebror nu och nu hade jag tänkt att laga mat!...va? vad skriver jag! Aldrig att jag har tänkt på något sånt, jag passar över den bollen till min "stora" lillebror, Christoffer! Gött! Det blir mat ikväll!

Nu måste jag slå Christoffer lite, han håller på att ta sönder saker som vanligt!

Vi hörs imorgon eller senare! :)


Dålig uppdatering

Har jag fått höra att jag har, håller med! Jag kommer uppdatera mer när veckans blogg tävlingen är över :D
Onödigt inlägg men ni måste veta att jag finns..

Nu, Karlavagnen!

Veckans blogg -börja rösta!

Nu kan ni börja rösta!
Regler:
En röst per ip nummer, ni får rösta på er själva!
Skriv nummer på den som du vill rösta på!
Om ni vill ha hjälp kan ni ta denna "rösta på mig" bilden och lägga in i er blogg!

TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ FREDAG KVÄLL!



1. Mikaela


2. Jhns


3. Milica


4. Smilinggirls


5. Jonna


6. Mixxi


7. Fridahs blogg


8. Two Closets


9. Livet i Villa VilleKulla



10. Madeleine


Bonus!!!
Jag ger två bonusar så två till får chansen att bli veckans blogg och det är...

11. Cecilia





12. Fatma


Nu kan ni börja rösta! Lycka till!!


Veckans blogg....

Veckans blogg anmälningen kommer snart att avslutas! Jag kommer då lotta ut 10 som får chansen att tävla om veckans blogg.


100329


Bild: Jag

God morgon! Nee det kan man inte säga, har vart i skolan, när jag kom hem somnade jag PANG. Vaknade nyss, känner att det kommer bli en härlig lång natt (igen)...Jag måste skräpa mig känner jag. Kan inte jag få gå i skolan på natten? De skulle funka perfa för mig!

Snart ska jag lyssna på Karlavagnen på P4. Livet program! Innan de ska jag fixa och trixa lite saker ;) Vi hörs snart!


Veckans blogg!


Earht Hour


Ostädat rum, failad hjärta.
Earh Hour var "jätte" rolig. Satt hemma med en tråkig familj. Alla somnade, MEN vi har gjort något bra för naturen, superB.

Natten har vart brutal.
Ingen sömn ingen vila, nästan som alla andra dagar denna veckan. Vad händer? Humöret blir inte bättre heller, stackars min familj! haha!

Nästa.
Ner till Peddo Meddo och sola med Tinus. Skrapa ihop lite pengar måste jag göra innan bussen kommer. Vi hörs senare!


Rösta på mig

Jag är en av finalisterna i veckans blogg tävlingen!!
Klicka här och rösta på nummer 6 och kom ihåg att skriva eran blogg för man måste ha en blogg för att kunna rösta!!! TACK :D

Dop


Mamma fotade...

Det var sjukt roligt dop
, haha ! Prästen skulle slå på vattenbägaren som ni ser över, alla blommor flög åt alla håll. Prästen var flummig hela tiden , jag skrattade åt allt! Gömde mig bakom Christoffer hela tiden när vi stod där uppe, haha ! Vi var inte informerade om vad vi skulle göra, vi improviserade allt! Min morbror visste inte att han skulle säga ett "tack-tal" för Sigge, dem andra hade värsta uppsattserna men min morbror sa: Tack för Sigge. HAHA. Prästen sa fel hela tiden och började mummla. Min mormor hade med sig "heligt" vatten från Jordan och det första prästen säger är att vi har det heliga vattnet med oss. Vi trodde han skulle säga vem han har fått de ifrån men det gjorde han inte, tack och lov! Ja. doppet var kallabalik, jag skrattade HELA tiden. Gött!

God Natt

Går och lägger mig tidigt för första gången på en hel vecka, annars har det kanske vart 2,3 som jag har lagt mit på natten?
Måste vila ut, imorgon ska jag och min bror bli gudmor och gudfar åt min lilla kusin, Sigge :) Jag är närvös, hatar att stå inför massa folk, jag har sagt att jag tänker inte hålla i Sigge för han kommer börja skrika och då kan jag inte få tyst på honom, haha ! Snacka om panic! Håll tummarna för mig och min bror!!!

Imorgon är det eart hour med, niice! Dock ska jag sitta hemma ihop tryckt i ett hörn och kommer säkert somna när vi släcker allt!

Nu börjar jag bli extremt trött, ska försöka blogga imorgon, men det är inte säkert, är som sagt borta hela dagen. Bilder kommer komma upp, MEN det är mamma som fotar...det säger allt! ;)

God natt ♥

Ps. detta var mitt 950 inlägg på denna blogg...inte illa!


Dagens outfit



Jacka - H & M, Skjorta - Gina Tricot, Byxor - JC Crocker Pep, Skor - Converse och massa ringar.

Wild and Crazy
Jag körde på denim från topp till tå! det blev sjukt nice, enligt mig. Vad tycker ni?

Dagen
Idag har jag vart inne i stan och träffat Lydia och Malin, vi gick och åt på Jensens, premiär för mig och de var galet god mat.


N.S

You ain't no girl,

without a curl.


Sebbe fattar inte att snön försvinner



Snön smällter
Men det fattar inte min 4:a årige lillebror, utan han ska prova åka på trappan igen, även om det inte finns någon snö kvar. Ser nästan lite ledsen ut på "efter" bilden ;)

VÅR


Nu kankse jag övedriver lite..
Men det är sol ute. Jag är glad! Det börjar komma knoppar på kvistar, riktig vårkänsla!

Var ute och fotade med Sebbe
Och han fattar inte att snön börjar försvinna, så han åker stjärtlapp(?) ner för vår trappa som inte har någon snö kvar, gissa hur det gick, jag har bilder som jag lägger upp snart!

Det finns massa snö kvar
Men man ser massa fläckar som inte har snö, åh, vad härligt! 10 grader varmt är det här uppe på berget med, gott! Bud på att sätta sig i en stol på altanen...nja, kanske inte men ute ska man vara!!

Tråkig men snygg!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Väldigt tråkig, men, praktisk, snygg, go färg om när man är brun.


Kungafamiljen (aftonbladet)

HAHA klockren! Superprinsen del 1 ! Underhållande!!


Here comes the sun


Konstigaste drömmen!!

När man inte kan sova ordentligt drömmer man massa skit, jag drömde att jag sov, någon kom in när jag sov och fixade och donade med mina ben. När jag vaknar (i drömmen) så känner jag att mitt vänstra men är sticksigt, typ som om att jag inte hade rakat de, sen när jag kollar så sticker massa stål grejer upp. Som krokar.. Jag börjar dra ut en och en och det gjorde så sjukt ont för på stålgrejerna var de knutar som skavde upp när jag drog ut dem ur benet. Dessa stålsakerna var från mitt knä till fot så långa var dem. Efter några timmar av smärta hade jag fått ur alla tills jag märkte en stor på vaden. De var som en fjäder utanpå och jag började dra, sen märkte jag att när den hade nått sitt slut så var det en stor boll i slutet av stålvajern. Bollen var alltså inne i benet. När jag drog kom de fiskekrokar som satt fast i stålgrejen. Alltså personen hade kopplat ihop stålvajen med fiskekrokar.

På något höger var jag hos Linns mamma och hon var utbildad sjuksköterska, hon började dra men hålet på vajern var runt 2 millimeter och bollen var 6 cm? Sen tog hon tag i en sax och jag skrek äckligt mycket, hon började klippa i mitt ben och smärtan härdade sig. Men det lustiga var att det började aldrig blöda utan denvar som ett skinnben och under det var det ett till ben. Bollen var en genomskinlig gummiboll med en plastfjäril i.
Mitt sår läktes men det såg förjävligt ut!

Fattar ni vilken fuckt up dröm

Fattig bild, bilderna är tagna från google men jag har försökt pussla ihop det lite så ni fattar. Ni ser "krokarna" Fiskekroke, bollen som är under huden och fjädern samt vajern när man har dragit ut den.


confused


Sitter och gör streck i photoshop...då har man inget liv. Ska sova snart, behöver det!
Natten var förjävlig. Jag somnade 7 på kvällen (la ner datorn på golvet, den var fortfarande på) Vaknade 01:40 och kommer på att datorn är på, ja men grattis! Nathalie ska stänga av den men fastnar i cirka 1 och en halv timme. Nathalie stänger av datorn, försöker sova, funkar inte. Efter mycket lyckades hon somna runt 5... gick upp 08.00 (tack för sovmorgon) åkte till skolan halv död. Har vart död nästan hela dagen så äckligt trött. Imorgon är det praktik med! Måste sova ut! MEN sammtidigt som jag är nästan helt dör är jag är äckligt lycklig, jag vet varför, men det är inget som jag tänker ta upp här! Men det känns så bra och jag är glá.


Whatever


Om du var min


Bilden är tagen genom en bussruta...
Nanne Grönvall – Om du var min

Uppdate

Jag har vart inne på bloggen och skrivit massa inlägg men har raderat dem. Har verkligen ingen ork just nu.
Ska berätta lite vad som har hänt i helgen:
Fredags: Jenny kom hit och vi skulle göra en tårta till Ingrids 18 år fest men vi la det ansvaret på min mor, vi chillade och Jenny somnade runt 10. Jag var vaken till 24.00 eller något.
Lördag: 04.30 ringde våra klockor, vi vaknade och drog oss sen hörde jag att Jenny började skratta halv 5 på morgonen, då fick hon ut sig : HAHA, är du taggad för mässa? Jätte kul... FÖR vi skulle vara i skolan 06.45 för att ta bussen till hålan Eksjö och gå på UF mässa. Inga förväntningar på att vi skulle sälja något men ett under skedde och vi sålde 11 böcker. Vi har en receptbok som innehåller varma drycker för er som inte vet. Det var nog den tråkigaste mässan i hela mitt liv! Invigningen sög, att stå på själva mässan dög. haha ! Jag gillar min klass och dem gjorde det lite roligare. MEN såklart ska Jenny ragga killar så jag fick stå i monter själv mesta delen. Kul. Vi började riva montrarna runt 17.00, vi kom hem 19.00. Jag och Jenny gjorde i ordning oss och drog till Ingrids fest. Vi var där en liten stund tills vi skulle dra vidare, jag är ingen party människa så jag drog hem. Somnade runt 22.00.
Söndag: Vaknade 08.00, klockan 09.00 skjutsade pappa ner mig till Huskvarna sporthall där mina tjejer spelade match. Jag dömde först med geta, tack geta för att du var med! Sen spelade dem match, de förlorade första matchen och den skulle dem vunnit tycker jag, men sånt är livet. Andra matchen vann vi med 76-16 mot bankeryd. Utklassning! Go dag. Kom hemm och var äckligt trött, skulle sova men de gick inte alls. Satt vi datorn tills klockan nästan slog 02.00.
Måndag: "råkade" försova mig till skolan. Kände att jag behövde det efter den hårda helgen. Kom till skolan och där bjöds det på tårta och kaffe för att vi var så duktiga på mässan (knappast). Dagen har vart den bästa på länge, känns att allt är rätt på något sätt :D Go känsla. Nu är jag hemma och ska lägga upp lite mer inlägg om jag orkar...

Okej, detta blev en fetans text!!!

Jag och Jenny innan vi skulle till skolan, cirka 06.15 togs detta kort.

Jag vi vår tattriga monter, ser lagomt munter ut haha!

Dem andra kollade på film i sin monter. haha

Kommer nog komma mer bilder, får se :D


Bamsee

Sitter här och läser Bamse, haha, jag är eller ska nog säga var beroende av Bamse tidnignarna innan! Älskar dem fortfarande men läser dem inte så mycket längre. Väntar på att Jenny ska komma för vi ska fixa saker inför imorgon, då ska vi på UF-mässa i Eksjö med vårt företag (drink it warm) 06:45 ska vi vara i skolan, då ska jag (och Jenny som ska sova här) gå upp runt 04:30 kanske? på en LÖRDAG!!! Vem sätter en mässa på en lördag för studenter? Korkat...
Kameran kommer följa med så det blir mycket bilder :D
På söndag ska mina småttingar ha match så jag ska upp runt 07:00 .. känner att denna helgen kommer jag sova ut... INGET

Nu ska jag sörja ;)


Magic


Dagen HAHA

Alltså, ni fattar inte hur kul jag har haft idag. Jag var på praktik idag och sen åkte jag till Linn för att hämta stege och annat till mässan på lördag (UF-MÄSSAN), JAG skulle förstås hålla i stegen på bussen till skolan, jag dog av skratt. (bildbevis kommer)Sen träffade jag Ingrid på bussen, vi snackar om hennes lilla party på lördag sen slår det mig att det är idag hon fyller 18!!! Panic, haha ! Grattis Ingan :D

Snart ska jag till gnistan? och kolla på Klaras musikal! :D Skoj.

Jag har inte mycket inspiration för något just nu. Allt är tråkigt, vädret, livet ja, allt! Ni får stå ut med tråka inlägg eller inga alls till jag är på topp igen! :D



HAHA

Har glömt visa er denna, skit dålig låt men kolla tjejerna som dansar. Jag har verkligen tråkigt märker jag nu ...
HAHA


Ensam hemma

Hos Jenny, hon är i stallet, det blev inte bättre att vi kollade på skräckfilm heller...haha skit rädd! Dock är Johan inne i sitt rum, tänkte skrämma honom liite :)
Moses (Jennys katt) håller mig sällskap här i det mörka rummet...

Detta är Moses, jag tyckte dem borde ha döpt honom till Lenny, men men...
Bilden är tagen av Jenny Eklöf :)

Nu ska jag krypa ner i Jennys säng och sova lite!


Nonononooo

ingen träning för mig, för trött...kan vi skylla på ! :)
Nu ska jag göra klart min Svenska berättelse...kommer inte gå bra.
Mina inlägg blir bara mer och mer värdelösa och jag orkar inte bry mig, jag har så mycket nu som jag måste göra i skolan så jag sätter absolut inte bloggen först..


Jag har rotat bland gamla bilder, herregud vad man såg ut ....


Brallor


Jag älskar mina brallor
Undra om de blir årets mode? ;)


Eye to Eye


If we listen to each other's hearts.
We'll find we're never too far apart.
And maybe love is the reason why,
for the 1st time ever we're seeing it eye to eye.


100315

Hej! Har vart upptagen med mitt matte prov hela dagen så jag har inte kunnat blogga...ikväll kommer jag kanske följa med Thess till friskis och svettis på något pass :) Nice

Jag ska kolla på disneychannel nu och sen ska jag nog åka, vi får se vart dagen leder, just nu leder den till soffan!


Google vet om

Tydligen vet Google om att jag har prov imorgon...tack för stödet!


Eller så kan det vara att det är "pi"-dagen ;)


Nytt!!


Om alla andra har det ska väl jag med ha det ;)


Min söndag




Matte B plugg upp till öronen. Kommer inte blogga så mycket idag heller, tror jag. Jag kanske "råkar" göra något annat än matte, vilket är troligt ;)


Anna Vann

Ännu en gång gör Sverige bort sig. Jag är ledsen. tog inga kort idag. Är besviken på att Eric inte vann. Jag visste att Anna skulle vinna, därmed är jag bäst , men i detta fallet är det inte positivt. Har vart hos Jenny ikväll. VILKEN KVÄLL. det säger allt.

Idag

Snart ska jag fixa mig och sen bär det av till stan. Ska kolla på ett par jeans, sen ska jag fota så in i! Vet inte vart jag drar men någonstans tar jag vägen. Vi ses senare :)

****

Jag har inga bilder på datorn, inga nya, måste ta nya kort, orkar inte, ska försöka orka imorgon, då orkar man inte blogga om man inte har några bilder, kollar på Percy Jackson och Svensson Svensson.

Min fredag....


100312

Go, dag. Jag jobbar för fullt med UF just nu så jag hinner inte med att blogga. KUL!

Vi hörs snart!


PERCY JACKSON

FILMEN har kommit ut på tankafett, jag har den, jag är kär i Logan Lerman som spelar Percy Jackson och jag är kär i filmen, ladda ner den.. eller de får man ju inte göra, men vem bryr sig :D?
Om ni inte har sätt denna måste ni göra det, helst på bio!!♥


Twilight saga

ECLIPSE

Jag har vetat att den skulle komma runt juni och nu har trailen kommit ut!! Jag är super glá och jag vill se den nu! 30 Juni ska jag och MASSA tjejkompisar gå på premiären, inget snack.


Jisses

vad dålig jag är på att uppdatera, men jag jobbar med skolarbetet som en gnu, nu bakar jag, ja ni hörde rätt. JAG BAKAR, ovanligt, otippat, inte mig, mamma hjälper förstås....
Oj, nu måste jag gå och ta ut den...
 


100311

Kom nyss hem från prakitken, ska jobba med Uf tänkte jag och allt annat som jag ligger efter i. Detta är inte likt mig men jag har miljoner saker som jag ligger efter med?!?!
Mitt knä gör ont och jag gnäller. Ska skicka lite viktiga mejl (jag är så viktig) vi hörs senare!!


Drömma

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Drömmarnas skor, ge mig nu!


Smärta


Detta passar in Wierdo kategorin helt klart!
 
Insåg att jag är jätte kobent när jag tog detta kortet...ett till minus. Jag har jätte problem med mina knän, och det vänstra knät på bilden som är mitt höger knä är vätskefylld. Jag har ringat in så ni ser skillnaden. Jag måste åka till doktorn och suga ut och skit men de tänker jag inte göra, aldrig att de ska sätta en nål i mitt knä, aldrig! Då går jag gärna med denna sjukt onda smärtan jag har...
Det ser inte ens ut som några knän på bilden. Kul.
Tyckte ni borde veta så kan ni tycka synd om mig.
Nu ska jag vila(!!!)


Blackandwhite


100310

Oj, vilken dålig uppdatering, jag ber om ursäkt. Idag var de skola, idrott och sen matte stuga. Inte alls kul men livet är hårt ibland. Ikväll blir det nog träning, om jag orkar åka dit vill säga. Hatar att åka buss nu när man gör det varje dag till och från skolan.
Snart kommer The Lydd hit, väldigt trevlans.
Solen skiner och jag får använda min nya skinnjacka :) Nu ska jag äta något eller nej, orkar inte gå upp haha!


Forever


Foto Filip Djurberg


100308

Sitter i skolan och har matte. Tyvärr jobbar jag inte så mycket. Ska iväg snart till Rusta med Drink it Warm och köpa tillbehör till vår mässmonter. Kommer nog inte blogga mer idag tyvärr. Men vi hörs imorgon. ♥

Life Is A Highway

Här kommer allt jag fick hem igår, nu kom jag på att jag inte tog kort på min LP spelare men de får jag göra någpn annan gång. Skinnjackan är ny men den har jag inte tagit kort på förens nu.

Massa ringar, någon sten har lossnat lite här och där på några men vad gör de? Jag gillar mest den gröna som är längst ner till vänster och den rosa jämte den.


Citat

Heja Max du vet mest trots att du är liten, knäck dem andra dem är pest, tryck dem ner i skiten
Även denna *Gustav Svensson*


100307

God morgon! Jag har vart uppe sen 08.00 idag och jag somnade runt 1, halv 2... gött liv! Idag ska jag ha Svensson Svensson dag och kolla igenom alla säsonger. Sen ska jag fota sakerna jag fick med mig hem igår. Vi hörs snart!

Update

Jag har haft en fetans dag, drog till Tina, sen drog jag till Clarys lägenhet med mormor, anika och lena. Vi skulle rensa ut alla hennes saker, jag fick med mig en LP spelare, väska, päls, MASSA smycken..Allt kommer på bild! Var där i 3 timmar och sen drog jag hem, fick samtal från Lydd och drog till Lördag live. Gött att vara lite social någon gång i livet! Härlig kväll med bra människor!

Tjock


Dagens Citat

Livet ska vara tråkigt ibland, annars vet man inte hur det känns när man har roligt!

*Gustav Svensson*


100306

God morgon! Klockan är lite över 08.00 och jag är vaken? Så blir det när man har en lillebror som går upp 07.00 och familjen följer efter! Ganska gött ändå, man vet att man inte sover bort dagarna. Idag skiner solen ute, underbart! Då tänkte jag passa på att ta lite kort och kanske ta ner alla akvarellfärgerna och börja måla lite. Fota skulle vart underbart men, det är nästan -20 nu...får se hur de blir!

Jag är så suuugen

På att ta fram mina akvarellfärger, stafli och penseln och bara måla av mig...MEN allt är nerpackat på vinden i några kartonger och de är lixom inte en kartong på vinden.... :(


Baby Gaga

HAHA, när man sörje att man inte fick några biljetter till Lady Gaga kan man underhålla sig med deta...
 KOLLA DENNA Alltså en Tjej sjunger Lady Gaga låtar och dansar haha! klockren!


Ibland känner jag för att

Lägga ner denna bloggen och börja om på nytt, bara för att jag rubbade allt i min första design och jag kan inte återställa det som jag vill ha! Men jag vill inte ta bort denna blogg för jag har så sjukt tråk/roliga inlägg som man kan kolla bak på...ett tips, radera aldrig er stilmall innan ni har kopierat de i ett word dokument eller liknande! Shit var jag är arg på mig själv nu, jag gör alltid de men inte denna gången????
Nu får de vara så ...tyvärr, orkar inte!

Uppppdate!!  Annars är man så skills att man fixar allt och lite till!

Bloggen bygger om

Därför se de knasigt ut nu. Men när du läser detta håller jag på att drunkna i html-koder!

Jag är klar!

Boken är klar. Massa annat är klar. Nu ska jag ta helg!!!!


JAG SKA PÅ LADY GAGA

JAG SKA JAG SKA, imorgon köper vi biljetterna!!!!!!!
Hela Drink it warm teamet drar till STOCKHOLM och har en fett helg!

Update: Vi drar inte, haha ! Fanns inga biljetter! Men vi drar till Stockholm ändå! Nice.


Ligger efter med så mycket...

...skolarbete, så blogga får jag göra någon annan gång i mitt liv! Kul!!


Jag dör

Lady Gaga kommer till globen som ni säkert redan vet. Min mammas moster har en lägenhet där, vi får låna den. Jag och 3 tjejer till! Perfekt tänker vi då! NEJ, då får inte jag åka tid för min far...???? Jag får smått panik på föräldrar...nu ska jag tjata tills han säger JA!! Jag vill inte vänta 4 månader till för att jag ska bli 18, gör mig 18 NU.. jag vill inte bli 18 annars men bara för detta, haha!


Flygdumboflyg


Basket

Sitter i skolan, min dag har spenderats framför facebook typ. Snart slutar vi och jag ska åka och coacha! Kommer uppdatera senare!!


Sömn

Inatt sov jag 1 timme!!! EN TIMME! Kom hem och sov 2 timmar, har sovit 3 timmar på 1 dygn...bra? Är pigg...kommer inte sova inatt heller. BRA NATHALIE


Ne(m)o

Neo heter han faktiskt :) Han var med i Melodifestivalen med Human Frontier, jag sökte på spotify och fick upp hans album. Nice. Lite Mika varning över det hela. Den goaste är Flower Power Supergirl här är hans album
Neo – One Klicka på namnet!


2:a

Idag fick jag hem min fotobok som jag beställde för några dagar sedan! Det är min andra fotobok och denna har fått kategorin vintern 09/10. Den andra bok som jag har fått genom att skriva ett inlägg på bloggen...bra att ha blogg ibland! Har även fått biobiljetter och smycket haha! Vad grym jag är!
Boken är svartvit samt motsattsen färg(!!!)


NY DESIGN

JAAA! Äntligen. Lite små saker som ska fixas!!! Annars duger den eller?


Jenny är bäst

Hon var i Göteborg i helgen och kom hem med världens finaste ring till mig, snacka om att jag ska använda den!!!


Suddig bild tyvärr... kan ta bättre kort senare när jag kommer hem!


Mars var det ja?


Mobilbild...
Ja, mars? Då ska all snö försvinna kan man ju tycka, men tydligen tycker inte moder natur detta(!!) Vaknade av att de var över 2 dm snö, de är stopp i trafiken och bussarna går inte alls! Bra! Såhär såg det ut utan för vårt hus i morse. härligt... välkommen vår!


RSS 2.0