John Blund

Ne, nu börjar John Blund komma efter mig. Måste nog sova lite. Ska gå upp halv 8 imorgon. Kommer hem senare på kvällen så får se om jag hinner blogga på morgonen ! Ska coacha och hjälpa till på damlags matchen!

Ni som undrade var man kan köpa chipsen: Jag köpte mina på ÖoB :p haha men de finns nog snart runt om i hela sverige! Och de är goda och lätt värt att prova!

God Natt

Besviken

Igen och åter igen är jag besviken, vad håller Sverige på med? Allvarligt. En operasångare? Okej hon var bra men inte för att skicka vidare till globen. Då var thorleifs mycket bättre. Och agnes okej jag hejade på henne i början men nej, när jag hörde star pilots så blev jag kär i låten så sjukt bra! Och sarah?! Bästa absolut bästa. Hennes röst och framträdande är så sjukt mäktigt så jag tror att hon skulle ta hem allting i Ryssland. Ne jag blir bara så arg! Vilka tyckte ni skulle gå vidare och inte vidare`?


Home

Nu är vi hemma. Vi shoppade ... en loka. Dagens fynd 10 kr ;) haha, Tittade på mobiler till Lydia och hittade en men då fanns den inte såklart. Typsikt , ne snart blir det Melodifestivalen ! Agnes, Star Pilots är mina favoriter. Om ni går in på www.svt.se/melodifestivalen så får ni höra 60 sek på varje låt. Jag då lyssnar kanske 5-10 sek för man vill inte veta alla. :)

a6 nästa

Nu drar jag och Lydia till a6. Ni kanske inte vet de men lydias mobil som hon har haft i 4 månader kankse? blev påkörd av bussen xD haha tala om att jag har garvat. Så nu ska vi köpa en ny till henne. Hörs snart! :)

dålig hår-dag

Idag är en sån dag som man inte orkar med. Mitt hår är über lockigt och jag har lust att ta fram saxen. Det är tovvigt och jag vill ha en frisyr men de kan man inte med sånt hår. Inte ngn som passar mig iaf. De är långt och tråkig färg. Vill ha tillbaka min bruna ska dra iväg och köpa de snart tänkte jag. Gaasch orkar inte med det!Sjukt jobbigt!

torget dag.

God morgon alla läsare ! Idag vaknade jag klockan 4 av att jag kallsvettades och hade kramper. Det gick över så somnade om till klockan 9. Då gick jag upp och duschade och sen drog det iväg till stan med mamma och sebastian. På torget hittade jag converse, de är riktiga men de är ett liitet fel på deconverse_allstar_optwhite_m_01.jpgm så de sålde ut dem för 300 kr och jag har alltid velat ha ett par så vad gör ett litet fel? Så de tog jag eller mamma :p haha! Sen köpte vi munkar och gottade oss. Drog senare till stan och och sen till a6. Nu är vi hemma. Det är underbart väder så kanske man ska sätta sig ute i solen ? Får se, skulle nog hitta på något med Lydia, det var 1 vecka sen nu!!! gaaasch vad jag saknar henne!

Och Josse som undrade vilken skola jag går på osv. Jag går på John Bauergymnasiet,

entreprenörsprogrammet. Ni som inte fattaar var det betyder så är det att bli egen företagare. I klass Bergakungen :)

Ha en bra dag så hörs vi snart


gränsen

Ne nu börjar mina ögon att falla ihop. Hörs imorgon <3 love

midnatt nästa

Ne nu börjar klockan närma sig midnatt, är sjukt trött ska sova länge eftersom jag har gått upp klockan 6 varje dag. :) bloggar lite till snart.... Puss*

drömmar....

Nu kommer lite saker men som är lite skoj att veta men som inte är något tvång:)

Mina drömmar:
Ända sen jag var liten har jag velat att bli artist, teater människa eller modell. Modell lyckades jag med när jag var mindre, var modell för Huskvarnas kläder och produkter, nu är jag 3 cm förkort för att bli modell.. :( teater har jag ALLTID älskar, kommer alltid att göra. Jag är en liten teaterapa. Vill börja på teater men måste stå i kö för att komma in , de är surt och kan ta flera år :( När jag började med det i skolan som ett projekt fastnade jag för de och känner att detta är min grej , men stå i den kön bara för att komma in de orkar jag inte. Sjunga, jag började att sjunga innan jag kunde prata ordentligt. Kan sunga , tkr jag och mina vänner iaf. Har spelat in egna skivor när jag var liten inte bra! blir chockad när man hör dem. När de var pjäser och musikaler i skolan var alltid jag huvudrollen. Men

 

när jag började 7:an så fick jag hjärnsläpp eller något. De är något som säger i mig att jag kan INTE sjunga du kan inte inte inte. Men jag vet att jag kan och på det viset vågar jag inte stå på sen och sjunga. Vill söka till idol men kommer att svimma.... Jag behöver hjälp med detta för min högsta dröm om man slår ihop allt så är de att bli en musikalartist. Fatta vad underbart att stå där och sjunga och förmedla budskap till publiken. Jag kan stå och spela teater för 1000000 människor men kan tyvärr inte sjunga för 3 personer. Sång lektioner måste man me köa för.  Det är min högsta dröm och om de skulle kunna gå i uppfyllelse skulle jag kunna göra nästan allt... men man får inte allt i livet, tyvärr.

Hot

tipps till er som vill ha en het känsla ;) As go ibörjan men nu sitter jag här och försöker andas, sjukt starkt :P


tjolahopp !

tjolahopp på er alla underbara läsare :) nu är praktiken slut för denna veckan, orkar inte en vecka till men måååste göra den :( . AJA nu är denna veckan slut och jag är lycklig :D . filoppen kom även idag och sade hej . Lägga upp varor som vanligt blev det med. åter kommer snart igen ;)

haha

nu går high school musical hemma hos mig xD haha! fatta vad underbart de skulle vara om livet var så:S! haha !

hoome

hemma har inte så mycket att skriva nu. Kommer nog på något snart ;) dagen var heemsk, orkar inte mer. Vill sova , vill inte gå upp kl 6 på morgonen vill inte vara på ett jobb som man sliter röven av sig på och kommer hem 5. 1 vecka kvar, håll ut....

Trött

Nu börjar de kännas , trötthet. Ska dra mig till sängs. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon, glöm icke bloglovin ;)'
God natt! :D

                           

Bilden lånad från google


sjukt vad man längtar...

Längtar sjukt mkt till skolan få träffa alla och lära sig lite. Alla kommer tycka jag är störd men jag gillar att lära mig nya saker. Och så längtar jag mest av allt att kunna sitta och blogga sjukt mycket varje dag bara för att vi har dator i skolan. :D
Vill sitta och skriva värsta inläggen och ngt som är viktigt men nu när de är prao hinner man aldrig de :(

God dag alla läsare!

Yes. Nu var de en bra bra dag! Fick plocka godiset. Tala om att bli sugen eller vad?Fick göra egna skylltar haha skoj skoj! Sen blev de plocka upp tråkiga militär grejer och sen lite livs-saker. Vår dag gick snabbt och Sussi tappade bort sin kniv HEEELA tiden och jag åkte truck, eller hur de stavas :p haha Sussi fick dra mig hela tiden ;D

jupp dagen bra bra och mamma fick behålla jobbet på Huskvarna, grattis grattis :)

hörs snart!


AA

Andra Avenyn! BÄSTA :D

Ne nu ska jag lägga mig:) hörs imorgon !



Trummvirvel***

TADA!!!!

En rubriks kub !





Looovar , det är den bästa leksaken! Bilder lånade från google.


Bästa leksaken!

Okej ni får kalla mig tönt nörd eller vad ni nu vill men jag har haft denna nu ganska länge... 1-2 månader kanske? Lydia började med de så skyll på henne. Rekordet är 2.30för mig... Kan det ganska bra nu. ÄLSKAR DE. Klarar mig inte utan den nu.. såå vad kan de va? Hmmm.... Gissa lite snart får ni veta ;) 

Hatar detta!

-sorry för att jag inte har bloggat idag men hann inte på morgonen. Kom hem för ett tag sen. Har ätit tacos :D
Dagen var sjuukt jobbig som vanligt. Ta upp 10 kg mat och lägga upp på en hylla som är 5 meter och då menas det att man ska bära en 10 kg matgrejs upp för en ranlig stege och aaah. Det klarar man inte av men de fattar inte vår handledare! Welcome to the ritkiga livet! Nu har vi nästan fått nog. 7 timmar i sträck står vi upp och packa packa och packar upp grejer. BLÄ. Sen var det coachning. Jobbiga är de men gillar dem ändå!

Glöm icke att följa mig på bloglovin ;)


Hur var er dag :)

oj, kolla!

http://www.expressen.se/noje/1.1476636/blondinbellas-blogg-stangs-av Lyckat!!!

Hello

Hejsan alla ! :)Nu har jag varit hemma ett ganska bra tag. Broden ville se pippi så kunde inte komma åt datorn.
Dagen började bra sen blev det värre och värre. Susanna och jag skulle varijera jobb sa han. Hmmm ja okej. Det vi gjorde från klockan 8 till 16. var att plocka upp varor. 5 pallar och den sista pallen var ENORM. Se bilderna nedan. Och då skulle vi upp för en enorm stege och bära ner enormt tunga grejer. Kommer ha sjukt ont i hela kroppen imorgon. Tack för att jag var med Susanna annars skulle de vara sjukt tråkigt. Och tröjorna gör det plus i kanten imorgon får vi as coola jobbar byxor me ;) Ha de bra så hörs vi :)



Tagga.

God morgon! Snart är det dags. ´Börjar klockan 08.00 och slutar 16.00 kommer att bli långa dagar. Tänk på mig för jag kommer tänka på er ;). Ne nu ska jag äta corneflakes och sen ska jag fixa det sista innan jag drar mig :) NI får ha en super trevlig dag. Det ska jag ha :)

Bildtajm

Bara för att jag har tråkigt blir de "modell bilderna" som blev cd omslag somLydia gjorde till sitt projekt ;)

Enjoy!







   <---- Fail, finns en bättre :p haha!

Pain

HAHA har suttit vida datorn sen kl 16.00 har sjukt ont i rumpan :P haha! Vet inte vad jag ska skriva om nu. Har lite på gång. Om ni stannar kvar så får ni se de om några dagar :)

Vad tycker ni är roligt att läsa ? :)


ledsen :(

ÄR sjukt ledsen nu. Kom på att imorgon är det två hela veckor på ett jobb och då innebär de ingen blogg för jag har inte datorn brevid mig hela tiden. Blir nog bara 1-2 inlägg per dag. Ska försöka göra mer om jag kan :(..

I'm Home!

Hemma efter en jobbig dag. Sek är inte skoj. Sitta och hålla tiden och poäng och vem som gör stegfel och blablabla. Sen åkte jag in till Kinnarps där min bror spelade. Han är sjukt bra målvakt men lilla Dalen laget är inte så bra. De vet ju för 17 inte hur en puck ser ut. Fatta inte varför Coffe slutade i Hv... men men. Här kommer lite bilder :p. Ska göra lite coach grejer nu för "mina barn" ska ha match på lördag. Och sen ska jag ladda inför imorgon då det är APU/PRAO på ÖB. Kom och hälsa på ;)

 



:D

God morgon ! :D

Natten var sköööön. Sov som en stock. Nu har jag ätit frukost , jummie ! Snart ska jag ner till Huskvarna sporthall och sitta i sekretariat för flickor 94, tror ja :S! aja men kommer hem runt 2 kanske. Min bror har en viktig hockey match så får se om jag kommer hem efter det i såfall. Har inte sett honom spela på sjukt länge :).

Och jag blir så glad. Min blogg växer och växer och det är de som gör mig lite mer motiverad för att skriva mer :D Tack alla!


Ne nu ska jag börja göra iordning mig.

Ha en bra dag alla ! :)

Bilden är såklart JAG :P


God Natt

God natt på er alla! Imorgon är det sek i basketen så måste vara utvilad :D

Melodifestivalen!

Okej, sådär kan jag sammanfatta allting. Velvet
 tycker jag skulle gå vidare, lätt! Inte dessa I got you männen.. :S! Och hon Sofia? Om låten skulle vart på engelska skulle den nog varit bättre. BWO , nej! Gillar inte dem för 0,50 öre. E.M.D. Var bättre än vad jag trodde faktiskt. Okej lite små töntiga men låten var bra. Molly är ju sjukt duktig inget mer att säga punkt slut. Synd bara att hennes låt inte var så jätte bra... Sammanfattning: Njaaa. Inte de bästa startfältet.

Gröna bananer!

Maten var god sen kom lydia och gjorde en mumsig efterätt med varm kolasås och glass :) MUMMS!

Sen blev det övningsköra och handla med mamma och då fann ja dessa otroligt GÖRNA bananer, haha Anteckna det tack ;)



Snart blir det Melodifestivalen med Lydia. Återkommer snart !:)

MAAAT

Shiet vad god mat Lydia hade gjort, jag var såå delaktig i det HAHA här kommer bilder. Om ni vill ha receptet så säg bara till så frågar jag henne :) Det blev kyckling med ris och vitlökssås med soltorkade tomater och pesto :)




Lydia!

Nu bär det av till Lydia, kameran kommer att vara med. Vi ska laga mat. Eller, vi och vi det blir nog mest hon. När jag ska göra köttbullar blir det köttfärssås. HAHA. Sveriges sämsta kock, det är jag det!

Ha en bra dag för det ska jag försöka ha! Skriver mer senare! :)


Frågor och Svar.






Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat sen Oktober 2008, så jag är ganska ny.

Hur gammal är du?
Jag är 16 nu ska fylla 17 i juni.                                                                                                                                                                                                                                                            
 
Favoritblogg?
Jag har väldigt många som jag går in på varje dag men den som jag gillar mest av alla är http://www.nevnarien.se./ Hon tar så sjukt snygga bilder så att bara gå in på hennes blogg gör en avkopplad.

Vad gör du om tio år? 
Jag är 27 år då... troligen har jag startat mitt eget företag (som jag inte riktigt vet ännu vad det ska va) och skaffat familj. Jag skulle vilja åkta till Australien och checka läget på  olika ställen runt om i världen. Skulle även vilja åka till Afrika eller någon annan stans där det är fattigt. Jag skulle vilja hjälpa barnen så de kan få mat, vatten och en skoutbildning.

Vilket land kmr du ifrån??
Jag är från Sverige. Men min pappa är från Serbien och mamma är från Sverige så halv Serb/Svensk är jag.

Sa att det inte skulle bli så många men hoppas att ni fick svaret ni som ville ha det! :) Fråga även om det inte är frågestund.


..

Godmorgon, igår kväll var jag lite seg med att skriva men det var ju i gullt gång med fråge"inlägget" ;) . Detn stänger snart så om ni vill veta ngt mer så skriv :)

Dagen har jag inte planerat för fem öre! Blir nog övningsköra med mamma och leka med brodern i snön.

Hörs snart :)

Just det, vad tycker ni om mina fina gubbar som rör sig ;) haha!


Nu är det dags...

Nu tycker jag att det var dags för mig att göra en frågestund. De är sjukt många som frågar saker så tänkte att om ni vill så får ni ställa de nu. Kanske inte blir så många frågor men jag bevarar alla..
Kör igång :)

                                                                             

Min dag.

Här kommer min dag :)

Matte/Skola.
Bussen hem.
Sen blir det nog Lydia eller kyrkan, tror att det var något i Habo idag:S ...
Komma hem runt 2 snåret.
Sova
 
Om de inte blir något ikväll har jag nog en liten mysig hemma kväll :)





                                                               


Excel är avklarad!

Avklarad är excel nu har vi haft lunch! underbart! Nu börjar en 3 timmars mattelektion som man kanske inte är så pepp på...
.'

kommer snart tillbaka och skriver lite ;) bye bye!

Ny dag.

Ny dag, nya möjligheter. :) Eller aaah, prov vet jag inte om de är nya möjligheter men men. Har excellprov nu! Jihuuu! eller NEJ. Orkar inte ha de på morgonen. Sen har vi matte i 3 heeela timmar! Orkar icke, ack ack. Ne nu börjar vi ! ses snart.

Glöm icke....

ack ack på er om ni glömmer.......

Klicka Här för att lägga till mig på bloglovin  eller på "rutan" där nere.;)




bloglovin

Kärlekssång

HAHA såg ni Markoolio i melodifestivalen? Helt underbar låt sitter och lyssar på den nu! :D haha!

Låten heter Kärlekssång från mig


Lyckat.!

tro det eller ej men jag har LYCKATS för första gången att baka en paj/kaka!:D gooood varade den, nu kommer bilder.




Nu kommer resultatet *trummvirvel* (den ser bränd ut med den är bara skugga :P )



kolapaj

Kom hem nyss och fick en attack. Nathalie ska baka! hur ska det här gå till?

Resultatet får ni se snart....

Ångest

Jaha, nu är man klar med sitt jobb på näthandel. Nästa vecka så är det prao....längtar till det!
Och om jag säger att jag är klar så måste jag göra massa saker till och de orkar jag inte, sitter hellre här vid min kära blogg :)

nu får ni lite gammla bilder som man får rota igenom :)
De mesta kommer att vara när jag leker fotograf ...... Vill bara påpeka att det är en DIGITALKAMERA!!!

 






Skolan.

Nu har vi haft lunch, var på coop och köpte godis :) . Nu är det näthandel och godis som gäller :)

hörs snart <3

BussKaos

Godmorgon på er,eller vad ska man säga när klockan är 10?! Sitter i skolan och har källkritik vilket är lite små roligt. Just nu så orkar inte Amanda och jag jobba så hon sitter och spelar sten sax påse :p haha! Idag så fick jag lite smått damp på mig själv om man  nu får säga så. Vaknade klockan 4 kunde inte somna om. Klockan halv 6 somade jag och vaknade klockan 7 och bussen gick kvart över, inte så lyckat tycker jag. Kom till bussen och idag tog Arriva den lilla bussen när de igentligen brukar ha den stora, ännu mer Lyckat!!! gå bak skrek busschaufören hela tiden men hallå, man kan inte gå längre bak?! Sen när det är fullproppat så SKA en vagn komma in i bussen med sitt barn brevid och ett i vagnen. Hon orkade inte vänta 2 min tills den andra kom, nej nej, hon skulle med denna..vad tänker de med?! Eh nu är det över haha! :p ska äta lunch nu, köttbullar! hej då!


Ganska bra...

Det är ganska bra att man skriver vad man har gjort idag med, hehe. Så här är det att idag har jag inte gjort något! Fatta, ingenting! Har suttit vid datorn i 11 timmar, jo men bra Nathalie. Nja inte riktigt. Är snart trött på datorer fast ändå . Jag skulle inte kunna leva utan dem heller.... hur ofta sitter ni vid datorerna?

fake eller sant?

Inget sovande här icke, ack ack. Pappa ville ha lite musik på sin mp3 så medans de laddar kan jag sitta här och ha roligt. ! Det är många som undrar om det är jag på bilderna på headern och Ja, det är de. Och så är de flera som frågar om mitt hår är lockigt eller om jag har gjort något med det. Svaret är : Jag har så lockigt och burrigt hår, föddes med det och kommer alltid att ha det. Jobbigt är det men vackert (ibland). Så nu fick ni svar på det.


 På dessa bilder är håret icke utborstad.

Här kommer en gammal bild som är lite rolig att kolla på...


Enjoy! xD

God Natt i förväg

Nu mina kära läsare. Nu ska jag börja dra mig tillbaka och umgås med familjen och då menas det med att jag inte kommer att sätta på datorn mer idag. Hoppas ni kommer ha en super super kväll!

Vi avslutar med en bild som jag tog i somras. Längtar efter Våren och Sommaren ....

God Natt Everybody!


Just de.

Alla läsare ni är helt underbara och góa. Ni skriver gå in på min blogg men så finns det ingen länk men jag försöker hitta er och ibland går det :p haha så om ni vill att jag ska kolla eran blogg så skriv gärna eran länk. Och ni som undrar om jag vill "byta" bloglovin så gör jag gärna det men då kommer detta igen att ni måste skriva eran länk. Puss*

Trååk.

Nu har jag suttit vid datorn sen klockan 1. Snälla ge lite Tips om vad man kan göra...'






bloglovin

Kärlek<3

Kärlek till H&M Skor. Ska på bröllop och är helt inne i dessa.Sjukt underbara!

   <---- Dessa är mina favoriter.


Bloglovin

Just det ni har väl inte glömt att ni kan följa mig genom bloglovin?

Klicka Här
 



bloglovin Okej inte så många följer den med det kommer bli fler:P

Skräpmat.

Tjena Mittbena!
Nu vill jag snacka om ett litet ämne som kommer upp mer och mer. Vi blir för feta för att vi äter skräpmat hela tiden. Jag har vart nära på anorexia flera gången men nu har det vänt. Varför det? Jo, för jag äter som en häst och det har jag ALDRIG gjort innan. Men när man börjar äta mer så början man bli sugen på mer och mer saker. Jag märker själv av att jag vill ha Donken och en Pizza då och då. Och så tänker jag alltid att aa men en cheeseburgare på Donken kostar bara 10 kr och är mättande så det kan jag ta. Men efter några gånger börjar man märka att vikten går upp för mycket, än har jag inte haft det problemet men många andra har det. Men inte nog med det, man blir pank. Man har inga pengar. Tjejerna i min klass säger att minst 1 gång per vecka kan man gotta sig med något ute som kostar runt 70-90 kr. Men för mig är det sjukt dyrt. Varför inte äta i skolan som ändå har en bra utbud av kostcirkeln och anda vitaminer och mineraler m.m. som man behöver för att kunna orka en skoldag.
Jag tycker bara att det är lite lustigt med att man äter mer och mer ute. Det blir dyrare och oftast kanske det blir Donken som ändå är billigare än de andra och då blir det mer och mer skräpmat.
Detta var bara en liten tanke. Vad tycker ni?




  


bad and ont.

Hjälp vilken jobbig dag! börjar med att gå upp kl 7 för att komma till badet kvart i 9:o. När vi är där får vi reda på mass saker som vi ska göra bara för att få ett godkänt. Klarade VG på allt utom att hålla andan xD HAHA inte min grej det nej! Flyta i 10 min "spratla" i 10 min och simma 1500meter. Ont i kroppen nu är bara förnamnet. Nu ska jag fixa min adresslista till tjejorna på basketen. Ni får ha en super duper bra dag! :)


Tjaa

Jag vet inte men ibland så är jag sååå sjukt pepp på att skriva värsta inlägget och ibland så orkar jag inte ens skriva något. Och detta går upp och ner för mig hela tiden. Men men ni läsare står ut med med och det är positivt. !
Idag var det föreläsning heela dagen, somnade på dem! icke bra'! ack, ack.
men nu ska jag kolla på andra avenyn. Och lägg märke till den nya headern!


Städning...Och pappa 45

Japp, nu har jag bestämt mig. Jag ska rensa mitt rum och slänga mitt fula stora blääiga skrivbord. Och det är just nu snart gjort. Så imorgon ska vi köpa en bäddsoffa så att Lydia kan flytta in hit ;) HAHA Pappa fyller 45 år idag! Hurra till honom! :D


ha en bra dag alla!:D


Pappa dag!

Pappa kom och drog upp mig ur sängen, idag var det dags för stan med pappa dag. Jihoo eller inte. Men det var mycket mysigare än vad jag trodde :P haha! Tog en kebabtallrik var sen som satt fint i maggen!:D ne nu ska vi titta på two and a half men, bye bye !:D




Nöff,nöff

Kollade på nyheterna nu. Då va det en 15 årig kille som hade sagt nöff nöff till ett par poliser och nu ska han åtalas!!! Hallå?! Det ska ju inte hända något sånt för att man säger nöff nöff. De poliser som kände sig kränkta av det vet nog inte att man kallar poliser för grisar. Polis polis potatisgris, har de inte hört de eller? Hjälp säger jag bara hur ska samhället blir? Likadant mot de poliser som sa rasistiska ord till utläningar, varför ska de inte bli åtalade och få ett straff  för det? Det är ju betydligt mycket värre än att säga nöff nöff. Jag blir lite lack på detta! Varför ska man säga rasistiska saker till utläningar? De är lika mycket värda de med. Och det kanske inte var jätte smart att säga nöff nöff till poliserna men ändå?! Ha de bra och tänk igenom vad ni säger INNAN ni säger det. Nöff Nöff

  

Headern kommer snart!

Har gjort en liten gullig header nu men har problem med storleken. Den kommer snart!

Natur-foton med Sarah idag. Även de kommer upp snart! :D

Header?

Okej, bytt bakgrund och header. Kanske inte är den bästa men jobbar på en bättre :)

Vill du synas?

Vill du att din blogg ska synas? klicka på denna länken http://www.viraltrafik.se/?nathee
Och gör som det står. Kostar inget du ska bara skriva in koder som du hittar på andra sidor . Puss*

Morgon?

Hjälp! jag har sovit till klockan 11. Sjukt länge för att vara mig! Det var nog för att jag drömde om att jag var med i ett rum och alla som var där blev dödade.. har drömt de innan me :S. lite läskig. Nej nu ska ja inte snacka om de. Gårdagen var bra tills kvällen kom. Lydia och Malin var extreeemt jobbiga och jag var extremt trött och de ville inte gå hem. Jag fick lite damp om man säger så. När de gick hem gick jag och la mig direkt. Ne nu ska jag eller jag vill gå ut i den UNDERBARA snön och ta kort. Får se hur det blir med det..
Ha en super bra dag alla!


GODENMORGEN

GodenMorgen som man säger på Nathalies egna språk. Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Har bestämt mig att sola klockan 10.00 på Brigitts Salong. Sen ska jag hem och ta en varm och shööön dusch sen blir det nog Lydia hela dagen. Ovanligt? På loven är vi nästan varje dag^^ HAHA. Ne nu ska jag börja göra iordning mig.

HA EN BRA DAG! :D:D


priset!:p

Ni som undrade priset på skorna, de kostar 650 kr!:D

Ge mig`?!

Ser ni skorna de är så sjuuuukt snygga så jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill så gärna ha dem men måste ju ha pengar och då kommer jag bara
 få drömma om dom :( Gaash så snygga de är , ska sova med bilden tror ja :)
Skorn är från Scorett !:D


MELODIFESTIVALEN????

Melodifestivalen sammanfattning!:

Okej, man går och längtar på att Melodifestivalen ska börja hela veckan och så börjar den med en sjukt jäkla bra låt från Nina Söderqvist. Sen kommer Alcazar(stavning) som är bra, och de som går vidare är Alcazar(bra), Emilia? men hallå? Emilia? gå och lägg dig. Och sen så den jävla Ugglan, hon kan INTE sjunga hon suger och är ful och bläääää.-...vad händer med melodifestivalen och vad tog Nina vägen? hon var ju sjuuuuklt bäst! Gaaasch blir så arg-.......
Jag ÄLSAR bokstavligen melodifestivalen och så kommer ett sånt här fiasko. Lipar snart vad händer?


Hej?!

Hej?! efter någon vecka så har jag börjat att skriva igen. Har inte haft ork och lust så nu blir det ett kort och snabbt inlägg. Ikväll är det Melodifestivalen som är ett MÅSTE. Jag tror att jag är de största Melodifestivalenfanet! Det är så sjukt mysigt och bra just love it! :D

ha en bra kväll allesammans.


Sorry!

NU kommer ALLA att DÖDA MIG!!!
Men...Twilight...SUGER! & vampyrpojken var inte ett dugg snygg!


RSS 2.0