Imorgon kommer ni nog få se mycket

saker som jag shopade idag, jag skojar inte om det var runt 1000 lappen...herrregud. Ska samt fota med Jenny, blev inget av idag! Då kommer det bli bilder vill jag lova.
Vi hörs imorgon!

Eclipse






Mmm...


FANTASTIK!!

Harry Potter och dödsrelikerna


Inte nog med att jag ska se Eclipse imorgon, den 11:e November och 2:a Juli kommer den sista filmen som är uppdelad i två delar i Harry Potters äckligt tuffa äventyr. Jag älskar bokstavligen alla filmer, böckerna orkar jag mig inte på, som allt annat! Och nu har Trailern kommit ut till dessa filmer!!! Jag längtar!!! GLADER NATHALIE

Klicka här för att se trailern!


Och här har jag gjort en jätte fin bild men som vanligt vill inte blogg.se sammarbeta med mig! TACK FÖR DET

Minus - Plus

Plus
Solen är här för att stanna
Eclipse premiären är på onsdag och jag ska vara där
Snart är det gullbrannafestivalen och Serbien med Lydia för min del
Har blivit lite solbränd
Har en fläkt i mitt rum så det inte blir så varmt

Minus
Min mobil har pajat
Jag har beslutsångest när det gäller att välja mobil vill ha Sony Eriksson Xperia...duger den?
Har inga pengar på min mobil
Har ingen longboard
Jag har för mycket fritid
Sover förlänge på dagarna
Fläkten hjälper inte!!!

Jag SUGER på att blogga just nu, jag vet! Förlåååååt! MEN idag ska jag och Jenny ta några foton så det kommer komma upp en ny design och några nya foton, YES

Tills vidare, HAR DET FETT!

18 års Kalas 23/6 2010



23 personer droppade in här i onsdags! Och jag kan inte säga mer än att jag ÄLSKAR dem alla!!! ♥

Idag är jag 18 år!

När klockan slåt 11.07 är jag EXAKT 18 år!
Grattis till mig!

Är lite panik slagen, vuxenstämpeln börjar komma allt närmare mitt huvud och jag vill verkligen inte ha den! Vill aldig bli vuxen, vad var det för piller Pippi tog? pilluttapiller eller något, finns det sånna så är det läge att ge mig det nu! Fast, folk kommer aldrig kunna se mig som en vuxen, det är kanske både positivt och negativt men jag tycker mest positivt!


Fyller 18 om en timme

Ska kolla på torkel med mina grymt BÄSTA kompisar och invänta 12 slaget!! Sen är man 18 och jag mår inte bra men ändå sjukt glad! Blandade kännslor!!

Bilden säger allt


Därför kan jag inte uppdatera imorgon (torsdag) fyller lilla JAG 18, och detta känns inte bra, inte bra alls, måste deppa lite, 18, vuxen, myndig, inte jag någonstans!
Vi hörs när jag är på bättre humör!!!

Ingen uppdatering idag!

Vi ska fira Emilia för hon fylller 18 år! Sen är det släktkalas för mig och min bror, han fyller 16 idag och jag 18 på torsdag...HJÄLP!

Ni fattar kanske att det inte blir ngt mer inlägg idag, så vi hörs imorgon! Adios.

En tår föll

När Victoria och Daniel, några tårar föll, inte bara en.
Igår var det NYHEM!
Idag var det ullared, vi blev filmade till tv-serien, hjälp!?
Jag har sovit 4 timmar, är trött, ska sova, hej.


Det kungliga bröllopet


Idag är Dagen här! Kronprinsessan Victoria gifter sig med Daniel Westling i storkyrkan i stockholm, kan ses på Svt1 och det börjar klockan 13.00.
De flesta tycker säkert detta är jätte fjantigt men jag tycker att det är lite mysigt att hon gifter sig, inte varje dag som en tronföljare gifter sig! Och att det har blivit så stort i media tycker jag bara är kul! Det är som sagt en stor grej och det händer bara en gång! Låt tidningarna och tv vara bara för denna gången!

Daniel kommer inte ha något efternamn
Lyssnade på radio p4 i tisdags, då fick jag reda på att Daniel kommer inte få ha något efternamn efter att dem har gift sig, han kommer dock vara delaktig i kungahuset Bernadotte. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, men som sagt, han blir aldrig tilltalad Daniel Westling utan prins Daniel. Men ändå! Inget efternamn?

Får inte störa min mormor idag
Idag får jag absolut INTE ringa min mormor eller träffa henne, för hon ska kolla på bröllopet, haha! Klockren, hon kommer sitta hemma och gråta ernomt mycket när dem går in till kyrkan.

Oj! Detta blev ett långt inlägg bara om det kungliga bröllopet! HAHA, hoppas ni orkade läsa lite!

KLICK

RockAmp MP3-högtalare
Klickat hem denna lilla högtalaran till min ipod, känner att de kommer användas flitigt! 149 :- på coolstuff

Lejonet Nathalie


Mitt hår (färgen) ser nästan snyggt ut på bilden, här har ni resultatet av slingorna!
Tänkte att jag ska slinga mig igen och sen ta en ljusbrun toning över, hoppas hoppas det blir bra!


Konstatera

1. Folie funkade inte, håret började koka, bokstavligen!
2. Använd aldrig rött i ditt hår för det kommer aldrig gå ur!
3. Hur i hela friden ska jag fixa till min frilla? Den är ehm, brun/vitaslingor, typ, orange i topparna, men det smälter in i håret TACK för det, DOCK har jag en uväxt sen innan som ville bli PLATINABLOND...hmm

Följ Nathalies kamp om att bli blond only on disneychannel (eller på denna blogg)


Jag är en astronaut


Vadå överdriver? Folie skulle ju vara bra när man slingar håret? Tänkte att jag skulle köra på rejält...vem vet, det kanske funkar super bra?!

Nu ser ni varför jag aldrig borstar håret när det är tort


HAHA, älskar bilden!
Folk frågar jämt varför jag aldrig borstar ut mitt hår när det är tort (gör det alltid efter jag har duschat) Jo men här ser ni! Lockarna försvinner och mitt hår förvandlas till FÅRULL! Jag kan dela med mig av mitt hår om ngn vill ha, räcker om blir över!

Flyg med vinden



Man kan inte göra mer än att ÄLSKA sommaren.

Vart är vattnet?



Solen lyser över Jönköping även idag, kommer nog vara den sista dagen om jag har hört rätt? Idag ska det solas för fulla muggar! Vill få med någon fåne till brunnstorp så man kan sola OCH bada, det finns en nackdel, ALLA JOBBAR! Varför fixade jag inget jobb, varför? Fast dem som jobbar kanske inte kan ta vara på solen lika mycket som jag? Det låter bra, vi säger så!

Ut i skogen?
Nu ska jag ut i solen, blir nog en vandring med kameran, jag är liten fegis när det gäller skogen, jag vågar ALDRIG gå i skogen själv, dag som natt, spelar ingen roll! Jag vet inte vad det är som gör att jag är så rädd, de är nog för att man är helt själv i en stor skog med massa växter och djur. Tänk om en orm kommer? Vad gör jag då, eller en älg! hahaha jag är larvig, nu ska jag övervinna min rädsla.

Ciao

Sommar Sommar Sooommar


Elin & Emilia
Fotade dem lite igår, ganska nöjd, dock blev inte ljuset så mega bra, men men.

Dagen har jag spenderat med mina otroligt braiga kompisar, allt känndes som förr, nostalgi. "Gänget" var tillsammans igen, underbart!

Klockan är snart 04.00

Och Nathalie sover inte?! GÖTT MED SOMMARLOV!
Nu ska jag dygna? NE! Ska nog sova snart.
Det var allt. Meningslöst inlägg.

Update! Jag somnade 07.00, tanken var att jag skulle dygna, men jag la mig i sängen och kollade på tv och då ville inte min kropp sammarbeta med mig! Nu är solen här och jag njuter av varje sekund...framför datorn! Ciao

Vem vet mest?


5 stjärnor till detta underbara program! Har blivit helt beroende, kollar varje dag och när jag vill ha mer går jag in i arkivet  och kollar på avsnitt som är några månader gamla! Känns som att jag borde skaffa mig ett liv! Men man lär sig väldigt mycket, tro det eller ej!


Just det! Jag hade en blogg med...



...kom jag på för ett tag sedan. Har ingen direkt ursäkt varför jag har inte har bloggat, det var en ofrivillig paus helt enkelt.
Bilden är inget att hurra över, var och fotade snabbt med Elin och Emilia idag, mer bilder kommer!

Nathalie har en ny dator, hela CS 4 (photoshop, illustration, indesign m.m.) och hon är SUPER glad just nu!
Nu lovar jag mer uppdatering! Har fått lite smått kli i fingrarna när jag inte kunde skriva vad som har hänt i min värld!
Vi hörs ;)

HAHAHA dagens skratt


Det kanske låter gott... hahaha! Måste kolla på denna..
Man ska inte skratta åt detta, han vill ju bara ge en hälsning till sin mamma och pappa men man kan inte låta bli att skratta och ha ett stort smile på läpparna ;D

Har fått en dator!!!!!!

Samsung R580JS03
JAPP, ni läser rätt! Att gå ute i regnet som protest funkade tydligen, och jag är lycklig! Bloggningen är räddad samt mitt liv!!! En röd en med! Gött liv!!!!!
Jag vet att jag lovade bilder men just nu hinner jag inte, ska kolla på fotboll? och sen ska jag sova hos Jenny! 

Imorgon slutar jag skolan!!!! FETT NICE!! 

Nathalie är ALDRIG ute och går



Bild tagen från google.
Jag har ett sånt sjukt datorberoende så det finns inte, jag har gått en FETANS lång väg idag, har undvikigt mitt hus och gått in på smågator, landsvägar, stora vägar, mellan hus, skogen, ja, jag vet inte allt! 2 timmar var jag ute och gick i SPÖregnet! När jag kom hem såg jag ut som en indränkt säl. Varför har Nathalie börjat gå kan man fråga sig? JO, jag måste tänka på något annat än datorer (ja, jag är desperat) så jag får börja gå nu, även om det regnar, inte klokt!! Och jag går ALDRIG om det inte är nödvändigt..
Om jag inte får en dator nu kommer jag bli helt sjuk i huvudet (mer än vad jag är idag) och jag kommer åka in till psyket, inget snack, så är det, tyvärr.

Jag har knuffat undan min bror...
...från hans dator just nu, bara för att ni ska få lite att läsa om.

Ang era kommentarer!!! Jag kommer svara på dem, när jag har en dator! Kanske ska man göra en frågestund?


Igelkotten Ivar


Det blir inga bilder från igår, dem vill inte vara 1 med mig! Tyvärr! Nathalie är ganska smart och har redigerat EN bild innan hon lämnade tillbaka datorn och den får ni nu. Igelkotten Ivar!
Kul att jag har fått minst tio sms där det står du är veckans bloggare på jnytt! hahaha! till och med Jennys mormor har sätt det! Kul kul.

Har köpt lite saker idag det kommer upp imorgon, lovar!!
Vi hörs imorgon för jag har som sagt ingen dator!

Kort uppdatering igen...

Jag har hittat mitt första gråa hårstrå(!!!!!) Jag skojar inte! Dock måste jag undersöka för det kan vara blont med...återkommer med mer info.

Allt kommer imorgon

bilderna vill inte sammarbeta!

En glader Nathalie och en ännu gladare JENNY


snygg bild, nathalie!
Denna fin fina tjejen har tagit KÖRKORT idag!!!!! Vi (hon) har kört runt hela dagen! Partaaaj!
Nu är jag här och vi ska snart sova men jag ska försöka få Jenny spela lite fia med knuff innan läggdags, kommer dock aldrig gå!

KUL att det är så många som har hittat hit! tjenna mors på er!
Mer bilder kommer snart på dagen.

Veckans bloggare - jnytt


Look what I såg när jag gick in på jnyttsbloggportal. Nu ska jag sova gott! Klicka på bilden för att komma dit!

DAAAMP

Tack blogg.se för att ni lägger ut ett inlägg som jag la ut för ca 5 timmar sedan (det som är under detta)
Nu ska jag umgås med min dator , sista natten innan nathalie blir datorlös....hur ska detta gå? (Ska lämna in den till skolan för vi får inte ha dem över sommarlovet)
Med andra ord, blogga kan ni nästan glömma...iaf inte så mycket, jag ska försöka fixa det!

Igår


Jag har så äckligt bra kompisar och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem.
Igår var det mycket skratt och volleyboll - som det inte blev något av för Anton fick kramp i tån! haha. Mot kvällen tidpunkter kom det en massa människor som gjorde kvällen superB!!!
TACK!


Nathalies utgifter sommaren 2010


Conversen fick jag idag! Tack mamma och pappa! Nu är det resten kvar....herregud, inget jobb har jag heller, då får man börja SPARA!
Datorn, Gullbranna & Sommarkortet är ett MÅSTE!


Man märker att det är sol i Sverige

Statistiken åker spikrakt ner när det är sol ute! Det är bra! Då vet man att läsarna inte sitter vid datorn när det är sol ute(!!!)
Jag hade inget att göra så jag tog en gammal bild som är ifrån höstas och redigerade den liite! Sorry Susanna, men det får bli en till bild på dig i bloggen ;)

Såklart ska det inte alls bli så bra upplösning på bloggen som det är i verkligheten! Strunt samma!


DAGEN

Jag hinner inte ens hem förens jag tar av mig kläderna och sätter på mig bikini och drar ut i den stekande solen! Sen sitter jag där kanske 2 timmar? Har fått liite färg, det räcker inte! Imorgon blir det nästintill hela dagen som jag ska sola! GÖTT!
Uppdateringen suger, jag vet, det blir bättre, när jag fotar och de kommer upp bilder på bloggen! För nu måste jag ju sola! ;)


Dåligt Nathalie

Jag vet om att det är dålig uppdatering, men det har slagit mig att på måndag när vi ska lämna in datorerna till skolan kommer jag inte ha någon! Inget PS, ingen dator! Det funkar ju inte, får fjäska för mamma och pappa! Och detta gör mig lite depp MEN vi tackar herr sol som har kommit till JKPG samt berget i Huskvarna för att liva upp denna dag!

Imorgon och på fredag ser inte fel ut!  Lördag kunde kanske bli lite bättre, men vi klagar inte!

Nu är jag RÖD i fejjan, och solfrossa har börjat komma!
Vi hörs imorgon! :)

Klok tjej


Hittade denna igår där alla byxor var! Det är som i JKPG! Adjö!

01.46

Uppdateringen SUGER, och klockan är ca tio i 2, jag sover inte! Måste sova snart. Bloggar senare idag! Puss!

Byxor!


Väntan på att bussen skulle komma gick jag till Huskvarnas esplanad"park". Hittade då massor av byxor! Där det var återvinning av gamla byxor och massa annat, gulligt!

RSS 2.0